Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.
   Soita meille maksutta:
   0800 552 138

   Fax2mail

   Vaikka sähköposti on yleistynyt, jotkin yritykset eivät voi luopua faksilaitteistaan.

   Belfabriekn Faksi sähköpostiin -ominaisuus tarjoaa nykyaikaisen tavan lisätä faksitoiminnot liiketoimintaympäristöön.

   Tiesitkö, että monet jakeluravintolat käyttävät yhä faksia? Kun tilaus tulee, se tulostetaan automaattisesti.

   Hakemus

   Faksi sähköpostiin -toimintoa voidaan käyttää minkä tahansa numerotyypin kanssa. Organisaatiot, jotka omistavat paikallisen numerosarjan, omistavat usein yhden näistä numeroista faksille.

   Muut organisaatiot saattavat käyttää omaa kansallista tai paikallista numeroa, mutta voit vastaanottaa fakseja myös 0800-numeroon.

   Edut

   Faksilaitteet ovat teknisesti vanhentuneita. Ne vaativat erillisen investoinnin ja huollon, niillä voi vastaanottaa vain yhden faksin kerrallaan ja niistä loppuu aina paperi pahimpaan mahdolliseen aikaan.

   Faksi sähköpostiin on ihanteellinen ratkaisu yrityksille, jotka tarvitsevat säännöllisesti fakseja.

   Mieti etuja:


   Faksisi on aina saatavilla

   Faksi sähköpostiin -palvelun avulla faksisi on aina saatavilla. Voit vastaanottaa useita fakseja samanaikaisesti, joten lähettäjä ei koskaan saa varattua signaalia.


   Vastaanottaa fakseja PDF-tiedostoina

   Alustamme muuntaa faksit PDF-tiedostoiksi ja lähettää ne antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Joko yhteen tai useampaan osoitteeseen.


   Asennusta tai asennusta ei tarvita

   Faksi sähköpostiin -palvelun avulla sinun ei tarvitse asentaa tai määrittää mitään. Määritä vain, mitä numeroa haluat käyttää ja mihin haluat lähettää PDF-tiedostot sähköpostitse. Et tarvitse fyysistä faksilaitetta tai ylimääräistä puhelinlinjaa.


   Lue fakseja milloin tahansa, missä ikinä oletkin.

   Koska Faksi sähköpostiin -toimintomme muuntaa faksit PDF-tiedostoiksi ja lähettää ne sähköpostiosoitteeseesi, voit lukea faksisi heti niiden saapuessa millä tahansa sähköpostiyhteensopivalla laitteella.