Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.
Soita meille maksutta:
0800 552 138

Koska asiakaskontakti on enemmän kuin pelkkä puhelinnumero.

Organisaationa haluat saada enemmän irti puhelinnumerostasi. Olipa kyse sitten suuremmasta myynnistä, paremmasta asiakaspalvelusta tai paremmasta palvelusta, kysymys on aina: miten voin parantaa puhelimitse tapahtuvaa asiakaskontaktia?

Hyvä asiakaskontakti alkaa hyvin järjestetystä puhelinnumerosta. Puhelinnumerosi on tärkeä osa ulkonäköäsi. Matkapuhelinnumero verkkosivuillasi vaikuttaa amatöörimäiseltä. Ehkäpä paikallinen puhelinnumero houkuttelisi asiakkaita muilta alueilta? Tai valtakunnallinen palvelunumero osoittaaksesi, että toimit valtakunnallisesti. Numeron omistajana etsit luotettavaa tahoa, joka voi antaa sinulle hyviä neuvoja numeron valinnassa ja rekisteröinnissä sekä kaikissa sen toiminnoissa.

Vuodesta lähtien
2000
Yli
6000
numerot
Yli
26
maata

Tietoja Belfabrieksta

Vuodesta 2000 lähtien Belfabriek on erikoistunut täysin kaikenlaisten mieleenpainuvien yrityspuhelinnumeroiden rekisteröintiin, perustamiseen ja ylläpitoon. Omien asiakkaidemme yhteydenpitoon olemme alusta alkaen käyttäneet sellaisia niminumeroita kuin 0800-Belfabriek, 0800-ADMINISTRATION ja 0800-FAXMACHINE. Tähän mennessä olemme yhdistäneet yli 6000 yhteysnumeroa, kasvaneet yritykseksi, jolla on tyytyväisiä asiakkaita monissa maissa, ja tarjoamme paljon muutakin kuin pelkkiä puhelinnumeroita. Interactive Voice Response -alustamme on yhdistetty useisiin maailmanlaajuisiin palveluntarjoajiin, ja siihen pääsee helposti käsiksi useimmista maailman maista. Näin voimme tarjota palvelu- ja paikallisnumeroita yli 26 maassa ja toimittaa puhelut alkuperämaahan.

Belfabriek toimii muun muuassa seuraavissa maissa:

Saksa: Belfabriek.de (0800, 032 puhelinnumerot)

Belgia: Belfabriek.be (0800, 078 puhelinnumerot)

Itävalta: Belfabriek.at (0800, 0720 puhelinnumerot)

Ranska: Belfabriek.fr (0800, 09 puhelinnumerot)

Espanja: Belfabriek.es (900, 902 puhelinnumerot)

Ruotsi: Belfabriek.se (010, 020 puhelinnumerot)

Puola: Belfabriek.pl (800 puhelinnumerot)

Bulgaria: Belfabriek.bg (0700, 0800 puhelinnumerot)

Irlanti: Belfabriek.ie (0800, 0818 puhelinnumerot)

Yhdysvallat: Belfabriek.com (0800 puhelinnumerot)

Alustamme yhdistää saapuvat puhelut mihin tahansa paikkaan ja lisää laajoja IVR-toimintoja, kuten valintavalikon, digitaalisen puhelinvastaajan, puhelujonon, puhelujen tallennuksen ja paljon muuta. Muut palveluntarjoajat veloittavat näistä palveluista lisämaksua, mutta meidän mielestämme nämä ovat tärkeitä ominaisuuksia, jotka kuuluvat numeron vakiovarusteisiin. Siksi tarjoamme kattavan paketin ominaisuuksia, jotka sisältyvät tilaukseesi. Numerokaupoistamme näet heti, mitä helposti muistettavia puhelinnumeroita on vielä nykyäänkin saatavilla. Voit tilata oman numerosi nopeasti ja helposti verkossa. Jos haluat päästä heti alkuun oman numerosi kanssa, kansallinen numero sopii täydellisesti. Voimme toimittaa ne varastosta ja yleensä ne voidaan kytkeä 1 työpäivän kuluessa. Saatavilla olevat numerot suosituimpiin maihin löydät numerot ulkomailla -sivultamme. Useimmissa tapauksissa saamme nämä numerot saataville 3 työpäivän kuluessa. Onko sinulla kysyttävää palveluistamme ja tuotteistamme? Ota sitten rohkeasti yhteyttä meihin.

Käytännön esimerkkejä hyvästä asiakaskontaktista

Tiesitkö, että joka päivä yritykset rekisteröivät puhelinnumeronsa Belfabriekyn? Unohtumattoman numeron lisäksi puhelimitse tapahtuvan asiakasyhteydenpidon tulisi olla täydellisesti mukautettu organisaatiollesi ja sen erityistarpeisiin. Numeron omistajat, jotka suhtautuvat vakavasti puhelimitse tapahtuvaan asiakasyhteydenpitoonsa, valitsevat siksi palveluntarjoajan, jolla on kokemusta. Belfabriek on lähes 20-vuotisen historiansa ansiosta palvelunumeroiden veteraani. Ilman monia tyytyväisiä asiakkaita tämä ei olisi koskaan ollut mahdollista.

  • Hollantilainen supermarkettiketju Albert Heijn käyttää asiakaspalvelussaan maksutonta 0800-numeroa.

  • Hollantilaisella kirjaketjulla Bruna on 0900-numero kysymyksiä ja valituksia varten.

  • Canon Netherlands vastaa asiakkaiden kysymyksiin helposti muistettavan numeron 0800-CANON4U kautta.

  • Haarlemmermeerin kunta käyttää kansallisia 088-numeroita terveydenhuollon saatavuuden täydelliseen sääntelyyn.

  • Hollantilaisella ING-pankilla on erilliset 0900-numerot yritys- ja yksityisille soittajille.

  • Supermarketketju Lidl Netherlands vastaa kysymyksiin, valituksiin ja ehdotuksiin maksuttomassa numerossaan 0800-LIDLINFO.

Asiakkaiden arvostelut

arviot:
8/10
arvostelut:
78
suosittelee tätä yritystä:
97%