Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.
   Soita meille:
   0800 552 138

   Puhelinnumeroita koskevat usein kysytyt kysymykset

   Puhelinnumeroita koskevat yleisimmät kysymykset Olemme erikoistuneet puhelinnumeroiden myöntämiseen ja aktivointiin Euroopassa vuodesta 2000 lähtien.

   FAQ

   Alankomaissa tunnetaan ero niin sanottujen "lyhyiden" ja "pitkien" 0800- ja 0900-numeroiden välillä.

   Normaalit tai "pitkät" palvelunumerot koostuvat 7:stä numerosta numeronumeron jälkeen. kun taas "lyhyissä" numeroissa on vain 4 numeroa suuntanumeron jälkeen. suuntanumero. Lyhyet numerot on siis helpompi muistaa kuin pitkät numerot. Koska 4-numeroisia numeroita on kuitenkin vain rajallinen määrä, ACM:n (entinen OPTA) oli asettanut näiden numeroiden käytölle lisäehtoja. jotka liittyvät näiden numeroiden käyttöön. Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että nämä numerot voivat olla vain voitiin käyttää vain, jos yritys tuotti paljon puheluminuutteja. Nämä Näitä lisäehtoja ei kuitenkaan enää sovelleta, ja lyhyiden numeroiden pyytäminen on nyt yhtä helppoa ja edellyttää samoja ehtoja kuin pitkien numeroiden käyttäminen. Koska lyhyet numerot on helppo muistaa, ne ovat ylimääräisiä. houkuttelevia. Mitkä numerot ovat saatavilla lyhyinä tai pitkinä numeroina määritellään numerointisuunnitelmassa. Voit lukea tästä lisää tästä artikkelista.

   Käännetty www.DeepL.com/Translator (ilmainen versio)

   ACM (entinen OPTA) on hallituksen nimittämä puhelinnumeroiden, myös kaikkien palvelunumeroiden, hallinnoija ja sääntelijä. Myös silloin, kun pyydät numerosi Belfryltä, numero on - rekisteröity nimellesi - ACM:ssä. Näin ollen numero pysyy aina sinun omistuksessasi. ACM rekisteröi numerosi ja Belfabriek hoitaa palvelun. Varmistamme, että kaikki puhelut saapuvat organisaatiosi haluttuihin laitteisiin.

   Käännetty www.DeepL.com/Translator (ilmainen versio)

   0800-numero on soittajalle aina ilmainen. 0900-numeron enimmäishinta on 1,- euroa minuutilta tai 1,60 euroa puhelua kohden. 085- ja 088-numeroihin soittaminen ei maksa paikallishintaa enempää.

   088-numeroalueen numerot annetaan 100, 1000 tai jopa 10 000 numeron lohkoina. Koska useimmat organisaatiot pyytävät 100 numeron lohkoja, tämä on 088-numeroiden myymälämme vakiolohkokoko.

   Jos haluat pyytää 1000 tai 10 000 numeron lohkoja, tämä on tietenkin myös mahdollista. Ota tällöin yhteyttä, niin järjestämme pyynnön puolestasi.

   Voit vaihtaa palvelunumerosi kohdenumeron suoraan milloin tahansa. Tämä voidaan tehdä seuraavilla kahdella tavalla: Puhelimitse numerosta 0900-67372867. Miten tämä toimii, on selitetty verkkohallintapaneelisi "Muuta lopullista määränpäätä" -sivulla. Suoraan matkapuhelimesta tai tabletista ilmaisella Belfabriek-sovelluksellamme iOS:lle tai Androidille.

   Puhelinnumeron palveluntarjoajan valitseminen ei ole asia, jota ihmiset tekevät joka päivä. Siksi ei ole yllättävää, että numeron haltijat ovat joskus tyytymättömiä palveluntarjoajiinsa. Jotta voisit välttää tämän, olemme laatineet tämän oppaan, josta löydät tärkeimmät huomioitavat seikat ja kerromme, mitä voit tehdä valitusten välttämiseksi.

   Useimmilla verkkosivujemme sivuilla on hakupalkki, jonka avulla voit etsiä ja ostaa tällä hetkellä saatavilla olevia numeroita. Voit hakea numeron nimen perusteella (esimerkiksi 0800-YOURCOMPANYNAME) tai muistettavan numeron perusteella (esimerkiksi 0800-1234567). Hakupalkkiin voit syöttää haluamasi numeron tai sanan. Vaihtoehtoisesti voit selata luetteloa tällä hetkellä saatavilla olevista numeroista. Hauskaa hakua!

   Asiakaspalvelunumero on valtakunnallisesti valittavissa oleva numero. Siihen ei siis voi soittaa ulkomailta. Jos haluat vastata myös ulkomaisiin soittajiin, voimme järjestää kansallisen (palvelu)numeron valitsemassasi maassa. Katso kansainvälisten numeroiden kaupastamme, mitä numeroita voimme tällä hetkellä toimittaa varastosta, tai ota rohkeasti yhteyttä meihin.

   Kyllä, puhelut maksuttomiin numeroihin ovat soittajalle aina ilmaisia.

   Ei. Belfabriek ei toimita eroottisia puhelinnumeroita. Toimitamme vain liike-, informatiivisia, asiakaspalvelu-, paikallisia ja kansainvälisiä puhelinnumeroita.

   Kyllä me tiedämme. Meillä on yhteistyösopimuksia paikallisten kumppaneiden kanssa monissa maissa, joten meillä on kansainvälinen tietokanta, jossa on numeroita yli 78 maassa. Moniin haluttuihin maihin voimme toimittaa numeroita varastosta. Usein saamme numerosi aktivoitua 1 työpäivän kuluessa. Jos kerrot meille, missä maissa haluat olla tavoitettavissa puhelimitse, me hoidamme loput.

   0800-numero on soittajalle aina ilmainen. 0900-numeron enimmäishinta on 1,- euroa minuutilta tai 1,60 euroa puhelua kohden. 085- ja 088-numeroihin soittaminen ei maksa paikallishintaa enempää.

   Nimenvalinta tarkoittaa soittamista puhelimessa olevilla kirjaimilla. Näin sanan kirjaimet "käännetään" numeroksi. Esimerkiksi numero "2" tarkoittaa a, b tai c. Esimerkki nimipuhelinnumerosta on 0800-Belfabriek, joka tarkoittaa 0800-22553228679. Niminumerot ovat siis numeroita, jotka ovat ymmärrettäviä ja siksi helppo muistaa.

   0800-numero on soittajalle ilmainen. 0900-numerosta soittaja maksaa maksun, joka voi vaihdella 0,00 eurosta 1,00 euroon minuutilta tai 1,60 euroon puhelusta. Lue lisää tästä aiheesta.

   Jos Belfabriekn asiakkaana haluat ilmoittaa toimintahäiriöstä, voit aina soittaa maksuttomaan numeroon. Virka-ajan ulkopuolella voit myös lähettää sähköpostia.

   Jos sinulla on jo numero ja etsit (uutta) palveluntarjoajaa, voit tehdä sen yksinkertaisesti lataamalla tilauslomakkeemme ja palauttamalla sen meille täytettynä sähköpostitse tai täyttämällä tämän online-yhteyslomakkeen.

   Tämän jälkeen työntekijämme ottavat sinuun yhteyttä ja keskustelevat kanssasi yhteydestä ja toiminnoista. Numero on yleensä aktiivinen alustallamme 5 työpäivän kuluessa.