Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.
   Soita meille:
   0800 552 138

   7 lausetta, joita soittajat haluavat kuulla asiakaspalvelustasi

   Julkaistu osoitteessa Asiakaskontaktit

   Tehokkaassa asiakaspalvelussa on kyse yhtä paljon siitä, miten sanot asiat kuin siitä, mitä sanot. Puhelun päätteeksi haluat, että asiakkaasi tuntevat saaneensa apua ja että heitä on palveltu hyvin.

   Tehokkaassa asiakaspalvelussa on kyse yhtä paljon siitä, miten sanot asiat kuin siitä, mitä sanot. Puhelun päätteeksi haluat, että asiakkaasi tuntevat saaneensa apua ja että heitä on palveltu hyvin.

   Monet organisaatiot luottavat "maagisiin" lauseisiin tai lausekkeisiin, joita asiakkaat rakastavat kuulla.

   Tässä artikkelissa käymme läpi joitakin keskeisiä ilmaisuja ja niiden taustalla olevia asenteita, jotta voit tehdä parhaan mahdollisen vaikutuksen soittajiin. "Miten voin auttaa?"

   Soittajat haluavat selittää yksityiskohtaisesti, mitä he haluavat tai tarvitsevat. Aloita keskustelu myönteisesti antamalla heille tämä mahdollisuus. Avoimen kysymyksen esittäminen auttaa saamaan keskustelun käyntiin. "Ymmärrän kyllä, että teille on aiheutunut haittaa."

   Yleissääntönä on, että jos asiakkaat valittavat, he ottavat valituksensa vakavasti. Vaikka valitukset tuntuisivat sinusta tai muista pieniltä ja merkityksettömiltä. Älä aloita keskustelua äläkä epäile asiakkaiden kertomien asioiden vakavuutta. Osoita, että voit asettua heidän asemaansa tunnustamalla heidän tunteensa. Tämä antaa soittajillesi luottamusta siihen, että ratkaisu, jota aiot ehdottaa, on heidän kannaltaan hyväksyttävä. "Voin ratkaista tämän puolestasi"

   Vaikka sinulla ei olisikaan välitöntä ratkaisua, soittajat haluavat kuulla, että otat vastuun heidän ongelmansa ratkaisemisesta. Luo realistiset odotukset siitä, milloin ratkaisua voi odottaa, ja varmista, että täytät ne. Ongelman ratkaiseminen luvattua nopeammin antaa tietenkin täydellisen vaikutelman. "Pidän sinut ajan tasalla"

   Jos tarvitset aikaa ongelman ratkaisemiseen, älä koettele soittajan kärsivällisyyttä. Älä anna heidän arvuutella ongelman tilaa, vaan pidä heidät ajan tasalla päivityksistä ja muutoksista. Soittajat arvostavat ennakoivaa asennettasi. "En tiedä, mutta otan siitä selvää puolestasi."

   Rehellisyys on äärimmäisen tärkeää. Jos et tiedä vastausta johonkin kysymykseen, ole rehellinen ja myönnä se. Soittajat arvostavat tätä, ja he arvostavat sitä vielä enemmän, jos näet vaivaa vastauksen löytämiseksi. "Suosittelen" tai "suosittelen".

   Älä koskaan, äläkä koskaan vähättele asiakasta kertomalla hänelle, mitä hänen pitäisi tai ei pitäisi tehdä. On paljon parempi antaa neuvoja. Näin teet myönteisen ja ystävällisen vaikutelman. Etenkin teknisten kysymysten käsittelyssä neuvojen tai suositusten antaminen on paljon parempi lähestymistapa. "Sinunlaisillesi erityisasiakkaille"

   Sekä soittajat että asiakkaat eivät halua olla vain yksi numero muiden joukossa. He haluavat, että heitä puhutellaan heidän nimellään, ja he haluavat tuntea, että heitä arvostetaan. Älä jätä heitä arvailujen varaan, vaan kerro heille, kuinka paljon arvostat heidän liiketoimintaansa. Joskus voit osoittaa arvostuksesi pienellä alennuksella kanta-asiakkaille. Vakuutusyhtiöt tekevät näin jatkuvasti saadakseen asiakkaansa tuntemaan itsensä erityiseksi. Mitä sinä voit tarjota asiakkaillesi?

   Aiheeseen liittyvät artikkelit:

   Miten houkutella enemmän soittajia palvelunumeroosi?

   Lähetetty Asiakaskontaktit

   Puhelinkontakti on yksi tehokkaimmista kanavista asiakkaiden houkuttelemiseksi ja pitämiseksi. Yrityksille, jotka ottavat puhelintoimintansa vakavasti, palvelunumero on välttämätön. Mutta se ei lopu tähän.

   Älä missaa enää yhtään puhelua

   Lähetetty Asiakaskontaktit

   Onneksi olkoon, olet juuri rekisteröinyt maksuttoman tai maksullisen numerosi ja olet nyt oman palvelunumerosi ylpeä omistaja! Mutta mitä nyt? Entä jos linja on varattu?