Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.

Suomi:0800 552 138

Belfabriekn puhelinnumeron avulla voit määrittää puhelujen määränpään. Vastaa puheluihin lankapuhelimella, VOIP-puhelimella tai matkapuhelimella. Mitä ikinä haluat.

Voit myös vapaasti muuttaa määränpäätä milloin tahansa. Useimmat asiakkaat tekevät sen kätevän sovelluksemme avulla. Muut soittavat tai lähettävät sähköpostia asiakaspalveluumme saadakseen apua. Se on ilmaista, joten miksi ei

Mutta on myös kolmas vaihtoehto. Ratkaisu, joka ilahduttaa erityisesti teknikkoja keskuudessamme: verkkokoukut!

Näin verkkokoukut toimivat

Jos haluat käskeä verkkosivustoa tai skriptiä muuttamaan puhelinnumerosi määränpäätä, se onnistuu webhookilla. Miten se toimii?

yourcompany.nl/webhook/destination

Kun soitamme tähän osoitteeseen, palvelimesi kertoo meille määränpään. joka liittyy puhelinnumeroosi.

Helppoa, eikö? Kun puhelu tulee, tarkistamme verkkosivustoltasi (/webhook/) antamasi puhelinnumeron. Ja sinne lähetämme puhelun.

Ja kyllä, voit myös sisällyttää verkkokoukut puhelinvalikkoon puheluiden reitittämiseksi. Käytä vain eri webhookia kutakin vaihtoehtoa varten. Esimerkiksi näin:

vaihtoehto 1: yourcompany.nl/webhook/1/destination Vaihtoehto 2: yourcompany.nl/webhook/2/destination. Vaihtoehto 3: yourcompany.nl/webhook/3/destination.

Tällä tavoin käytetyn verkkokoukun ei tarvitse edes ohjata kohdepuhelinnumeroon. Voit myös ohjata soittajat nauhoitettuun viestiin jne.

Verkkokehittäjäsi voi myös kirjoittaa skriptin, joka tarkistaa Google-kalenteristasi, oletko kokouksessa vai oletko poissa, ja määrittää tämän tiedon perusteella, soitetaanko puhelu lankapuhelimeen, matkapuhelimeen vai ääniviestiin.

Jännittääkö?

Hienoa! Niin olemme mekin, sillä verkkokoukut ovat annos (laillisia) anabolisia steroideja puhelinnumeroosi. Ne ovat täydellisiä esimerkiksi virtuaalisten sivukonttoreiden perustamiseen puhelinlinjalla, jota voit hallita täysin! Aktivoi siis webhooksit numeroosi ja laita hymy kehittäjiesi kasvoille!