Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:+3170-3111050

Päätepisteiden joustava vaihtaminen oman verkkosivuston kautta webhookin avulla.Näin verkkokoukut toimivat


Jos haluat käyttää omaa verkkosivustoasi tai skriptiäsi vaihtaaksesi puhelinnumeroosi liittyviä laitteita, voit tehdä sen webhookin avulla. Miten tämä toimii?

yourcompany.com/webhook/endpoint

Kun soitamme tähän osoitteeseen, saamme palvelimeltasi vastauksen, joka sisältää numerosi lopullisen määränpään.

Eikö olekin yksinkertaista? Kun puhelu tulee, tarkistamme verkkosivustollasi (/webhook/), minkä puhelinnumeron olet antanut. Ja sinne puhelu toimitetaan.

Ja kyllä, voit tehdä sen, vaikka käyttäisit pudotusvalikkoa. Luomme vain X määrän webhookeja. Tässä se siis on:

Vaihtoehto 1: yourcompany.com/webhook/1/end-destination
Vaihtoehto 2: jouwbedrijf.nl/webhook/2/end-destination.
Vaihtoehto 3: jouwbedrijf.nl/webhook/3/Kohde

Lopullisen määränpään lisäksi voit laittaa myös viestin tekstejä, esimerkiksi.

Tai web-kehittäjäsi voi laittaa tähän skriptin, joka tarkistaa Google-kalenteristasi, onko sinulla esimerkiksi tapaaminen tai oletko matkalla, ja päättää sen perusteella, meneekö puhelu lankapuhelimeesi, matkapuhelimeesi vai kuulutukseen.
Numeronhallinta webhookin kautta

Belfabriek-puhelinnumeron avulla päätät, mihin kohteeseen vastaanotat puhelut. Se voi olla kiinteä linja, VoIP-puhelin tai matkapuhelinnumero.
Tämän lisäksi voit säätää sitä joustavasti. Useimmat asiakkaat tekevät sen kätevän sovelluksemme avulla. Muut soittavat tai lähettävät sähköpostia asiakaspalveluumme. Ilmainen, joten miksipä ei?
Mutta on olemassa kolmaskin vaihtoehto. Se, joka tekee erityisesti tekniikan ystävät keskuudessamme onnellisiksi: webhook!

Innostunut?

Hienoa! Niin olemme mekin, sillä webhooksin avulla sinulla on tehotyökalu yrityksesi puhelinnumerossa. Ihanteellinen esimerkiksi, jos haluat rakentaa virtuaalisia sivukonttoreita linjalla, jossa olet aina 100-prosenttisesti hallinnassa! Aktivoi siis webhook ja tee kehittäjäsi onnelliseksi!

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: