Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.

Suomi:0800 552 138

Puhelun ylivuodon käsittely

Monet asiat voivat aiheuttaa puhelinliikenteen ruuhkahuipun. Ja vaikka tämä on hyvä uutinen - mitä useampi löytää yrityksesi, sitä parempi - sinun on silti vastattava jokaiseen puheluun ammattimaisesti. Mutta miten?

Perinteiset puhelinjärjestelmät eivät ole ratkaisu, koska niiden kapasiteetti on rajallinen. Belfabriekllä ei ole tätä ongelmaa. Vaikka puheluiden määrä kasvaisi, puheluita voi tulla lisää. Tämä on pilvipalvelumme etu ja suora yhteys useisiin puhelinverkkoihin. Lisäksi pystymme jakamaan puhelinliikenteen optimaalisesti ja lisäämään toimintoja lennossa, kuten jonottamaan ja ohjaamaan puhelut ylimääräiseen toimipisteeseen tai puhelinkeskukseen.

Puhelujen käsittely taattu, jopa kiireisimpänä päivänäsi

Verkkokapasiteettimme on valtava, mutta silti voi syntyä tilanteita, joissa peruskapasiteettimme on "lopussa". Esimerkiksi jos tuotat puhelinohjelmia. Hyviä uutisia, meillä on myös lahjakkuutta. Pystymme käsittelemään tuhansia samanaikaisia saapuvia puheluita yrityksellesi. Teemme tämän skaalautumalla lennossa ylimääräisten (erillisten) verkkojen avulla. Kyllä, veloitamme tästä ylimääräistä. Mutta todennäköisyys sille, että kuormitatte infrastruktuurimme äärirajoille ja näette koskaan tällaisen laskun, on olematon. Suurimmassa osassa tapauksia - jopa valtakunnallisissa kampanjoissa - vakiopuhelinratkaisumme pärjäävät mainiosti. Joten anna palaa!

Enemmän kapasiteettia mutta ei kalliimpaa

On muitakin hyviä uutisia: voit aktivoida ja deaktivoida ominaisuuksia, kuten jonon, nopeasti ja ilmaiseksi. Tämä ominaisuus - ja monet muut hyödylliset ominaisuudet - sisältyvät Belfabriek-tilaukseesi. Haluatko siis puhelinnumeron, joka tarjoaa aina riittävästi kapasiteettia? Joka selviää helposti ruuhkahuipuista ottamalla käyttöön joustavan reitityksen ja/tai jonot? Belfabriek on tukenasi.

Aktivoi puhelun ylivuodon käsittely

Puhelujen ylivuodon käsittely sisältyy Belfabriek-tilaukseesi. Voit aktivoida tämän ominaisuuden milloin tahansa ilman lisämaksua.

Jos haluat lisätietoja puhelujen ylivuodon käsittelystä tai apua tämän ominaisuuden käyttöönotossa, soita asiakaspalveluumme numeroon 0800 552 138.

Etkö ole vielä Belfabriekn asiakas? Kattavat ominaisuutemme ovat kaikkien Belfabriekn 0800-, paikallis- ja valtakunnallisten numeroiden omistajien käytettävissä. Lisätietoja saat soittamalla numeroon 0800 552 138.