Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:+3170-3111050

Puhelun ylivuodon käsittely

Valtavan onnistunut markkinointikampanja?
Ilmaista julkisuutta valtakunnallisissa tiedotusvälineissä?
Onnistunut Google Ads -kampanja?
Kiitettävät arvostelut vertailusivustolla?On monenlaisia syitä siihen, miksi saapuva puhelinliikenne voi yhtäkkiä kasvaa. Vaikka tämä on hyvä uutinen - mitä useammat ihmiset löytävät yrityksesi, sitä parempi - on tärkeää, että kaikkia näitä soittajia palvellaan hyvin. Mutta miten?

Perinteinen puhelinvaihde ei ole ratkaisu. Niiden kapasiteetti on aina rajallinen.

Belfabriekissä tätä ongelmaa ei ole. Jos puhelinkeskuksessa on yhtäkkiä enemmän ruuhkaa, puheluita vain tulee lisää. Tämä on pilvipalvelumme etu ja suora yhteys eri puhelinverkkoihin. Lisäksi voimme jakaa liikenteen optimaalisesti ja "kiinnittää" siihen hetkessä toimintoja, kuten jonon tai reitityksen toiseen toimipisteeseen tai puhelinkeskukseen.

Taattua hoitoa myös ruuhka-aikoina

Vaikka peruskapasiteettimme on valtava, voi tulla tilanteita, joissa verkko on "täynnä". Mutta jopa tuhansien puheluiden määrässä pystymme hoitamaan tämän puolestasi. Suurimmassa osassa tapauksia - myös suurten organisaatioiden valtakunnallisissa kampanjoissa - vakiopuhelinratkaisumme riittävät. Anna siis väkijoukkojen tulla!


Vilkkaampaa, ei kalliimpaa

Lisää hyviä uutisia: jonon kytkeminen päälle tai pois päältä ei ole pelkästään nopeaa, vaan se ei myöskään maksa mitään ylimääräistä. Tämä vaihtoehto - ja monet muut kätevät toiminnot - sisältyvät Belfabriek-tilaukseen. Haluat siis, että numerossasi on aina riittävästi saapuvaa kapasiteettia? Ja reitittää puhelut joustavasti ja/tai käsitellä ne jonossa, kun se on varattu? Belfabriek hoitaa kiireen mielellään puolestasi!

Aktivoi puhelun ylivuodon käsittely

Puhelujen ylivuodon käsittely sisältyy Belfabriek-tilaukseesi. Voit aktivoida tämän ominaisuuden milloin tahansa ilman lisämaksua.

Etkö ole vielä Belfabriek-asiakas? Kattavat ominaisuutemme ovat kaikkien Belfabriek 0800-, paikallis- ja valtakunnallisten numeroiden omistajien käytettävissä. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä meihin !

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: