Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Kaappaa ruuhkahuippuliikenne

Erittäin onnistunut markkinointikampanja?
Ilmaista valtakunnallista mediajulkisuutta?
Hyvin toimiva Google Ads -kampanja?
Loistavat arvostelut vertailusivustolla?
On monenlaisia syitä siihen, miksi saapuvan puhelinliikenteen määrä voi yhtäkkiä nousta huippuunsa. Vaikka tämä on tietenkin hyvä uutinen - mitä useammat ihmiset osaavat löytää yrityksesi, sitä parempi - on tärkeää, että kaikkia näitä soittajia palvellaan hyvin. Mutta miten se onnistuu?

Perinteinen puhelinjärjestelmä ei ole vastaus. Niiden kapasiteetti on nimittäin aina rajallinen.

Belfabriekin kanssa tämä ei ole ongelma. Kun tilanne muuttuu yhtäkkiä kiireiseksi, puhelut vain jatkuvat. Tämä on pilvipalvelumme etu ja suora yhteys eri puhelinverkkoihin. Lisäksi voimme nopeasti ja tehokkaasti jakaa liikennettä ja "kiinnittää" toimintoja, kuten jonottamista tai reititystä toiseen toimipisteeseen tai puhelinkeskukseen.

Taattu kattavuus myös ruuhka-aikoina

Vaikka peruskapasiteettimme on valtava, voi olla aikoja, jolloin verkko "täyttyy". Mutta jopa tuhansien puheluiden tapauksessa voimme ottaa tämän huomioon. Suurimmassa osassa tapauksia - myös suurten organisaatioiden valtakunnallisissa kampanjoissa - vakiopuhelinratkaisumme ovat enemmän kuin riittäviä. Antaa kiireen siis alkaa!


Kiireisempi, ei kalliimpi

Lisää hyviä uutisia: esimerkiksi puhelujonojen kytkeminen päälle ja pois päältä ei ole pelkästään nopeaa, vaan se ei maksa mitään. Itse asiassa tämä vaihtoehto - ja monet muut hyödylliset ominaisuudet - sisältyvät Belfabriek-tilaukseen. Haluat siis, että numerossasi on aina riittävästi kapasiteettia saapuviin puheluihin? Ja joustavuutta puhelujen reitittämiseen ja/tai jonottamiseen kiireisinä aikoina? Belfabriek ottaa mielellään kiireen kiinni puolestasi!

Aktivoi ylikuormituksen hallinta

Belfabriek-tilaukseen sisältyy ruuhkanhallinta. Voit aktivoida sen milloin tahansa ilman lisämaksua.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: