Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.
   Soita meille:
   0800 552 138
   Cn

   Usean haarakonttorin puhelinnumero

   Omistatpa sitten kivijalkamyymäläketjun, kasvavan franchising-yrityksen tai 32 verkkokauppaa: Belfabriekn yritysnumeron avulla voit mainostaa yhtä valtakunnallista numeroa ja jakaa puhelut kaikkiin toimipisteisiisi. Juuri niin kuin haluat.

   Anna meidän määrittää keskusnumerosi

   Puhelujen jakaminen ennalta määrättyihin haaroihin on meille lastenleikkiä. Räätälöimme tämän ratkaisun mielellämme tarpeittesi mukaan.

   Interaktiivisen puhevastauksen (IVR) alustamme tarjoaa kolme tapaa tehdä se:

   Jakelu suuntanumeron perusteella

   Tämä jakaa saapuvat puhelut soittajan suuntanumeron perusteella. Esimerkiksi suuntanumerolla 010 soittajat ohjataan Rotterdamin toimipisteeseesi, 020 Amsterdamin toimipisteeseen ja niin edelleen. Tämä ei vaadi soittajalta mitään toimenpiteitä, sillä IVR tekee kaiken työn. Soittaja ei edes huomaa sitä.


   Jakelu postinumeron perusteella

   Soittajaa pyydetään syöttämään puhelimensa postinumeron neljä numeroa. Tämä ohjaa hänen puhelunsa automaattisesti siihen paikkaan, jonka olet yhdistänyt kyseiseen koodiin. Vaikka tässä vaihtoehdossa soittajan on tehtävä jotakin (syötettävä neljä numeroa), se mahdollistaa myös hienojakoisemman lähestymistavan. Tämä on "puhtain" vaihtoehto, varsinkin jos sinulla on useita toimipisteitä saman suuntanumeron sisällä.


   Alueen ja postinumeron yhdistäminen

   Voit jopa yhdistää näitä ominaisuuksia. Riittää esimerkiksi, että soittajan suuntanumero riittää alueilla, joilla sinulla on vain yksi toimipiste (kaikki mitä sinun tarvitsee tietää), ja pyydät soittajia syöttämään postinumeronsa alueilla, joilla sinulla on useita toimipisteitä. Entä jos soittaja käyttää matkapuhelinta tai estää soittajan tunnistuksen? Järjestelmä kysyy postinumeroa.