Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:+3170-3111050

Usean haarakonttorin puhelinnumero

IVR-alustamme voi jakaa satoja samanaikaisia puheluita maan kaikkiin toimipisteisiin.

Riippumatta siitä, onko sinulla useita fyysisiä toimipisteitä, onko sinulla menestyksekäs franchising-yritys, johon liittyy yhä useampia yrittäjiä, vai 32 verkkokauppaa: Belfabriek-puhelinnumeron avulla sinulla on yksi valtakunnallinen numero ja liikenne jakautuu siististi kaikkiin toimipisteisiin.

Juuri niin kuin haluat !




Interaktiivinen puhevastealustamme (IVR) tarjoaa kolme tapaa tehdä se:


Jakelu suuntanumeron perusteella

Tämä jakaa saapuvat puhelut soittajan suuntanumeron perusteella. Esimerkiksi suuntanumerolla 010 soittajat ohjataan Rotterdamin toimipisteeseesi, 020 Amsterdamin toimipisteeseen ja niin edelleen. Tämä ei vaadi soittajalta mitään toimenpiteitä, sillä IVR tekee kaiken työn. Soittaja ei edes huomaa sitä.


Jakelu postinumeron perusteella

Soittajaa pyydetään syöttämään puhelimensa postinumeron neljä numeroa. Tämä ohjaa hänen puhelunsa automaattisesti siihen paikkaan, jonka olet yhdistänyt kyseiseen koodiin. Vaikka tässä vaihtoehdossa soittajan on tehtävä jotakin (syötettävä neljä numeroa), se mahdollistaa myös hienojakoisemman lähestymistavan. Tämä on "puhtain" vaihtoehto, varsinkin jos sinulla on useita toimipisteitä saman suuntanumeron sisällä.


Alue- ja postinumeron yhdistäminen

Voit jopa yhdistää nämä ominaisuudet. Riittää esimerkiksi, että soittajan suuntanumero riittää alueilla, joilla sinulla on vain yksi toimipiste (kaikki mitä sinun tarvitsee tietää), ja pyydät soittajia syöttämään postinumeronsa alueilla, joilla sinulla on useita toimipisteitä. Entä jos soittaja käyttää matkapuhelinta tai estää soittajan tunnistuksen? Järjestelmä kysyy postinumeroa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: