Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.

Suomi:0800 552 138

Vaihda laajennus

Belfabriekn asiakkaat käyttävät tätä kätevää ja tehokasta ominaisuutta monin eri tavoin.

Haluaisitko olla asiakkaiden käytettävissä työajan ulkopuolella? Jos haluat pidentää aukioloaikoja, aseta palvelunumero eri puhelimeen tai sijaintiin.

Jos olet aloittava yritys, voit toimittaa puhelut matkapuhelin- tai kotinumeroosi. Yhdessä muiden Belfabriekn ominaisuuksien kanssa voit näin optimoida käytettävyytesi.

Belfabriek-tilauksen avulla voit vaihtaa kohdenumerosi milloin tahansa ilman lisämaksua.

Helppokäyttöinen ja maksuton.

Belfabriekn avulla voit vaihtaa määränpäänumerosi nopeasti ja helposti, jotta soittajat saavuttavat sinut aina. Tarjoamme tämän palvelun vakiona kaikille Belfabriekn asiakkaille. Lisätietoja saat soittamalla meille maksutta numeroon 0800 552 138.

Edut


Aina käytettävissä

Vaihda määränpäätä -toiminto varmistaa, että asiakkaat voivat aina tavoittaa sinut. Et koskaan menetä tärkeää puhelua.


Missä ja milloin haluat

Jos haluat vaihtaa määränpäänumerosi, soita meille tai käytä sovellustamme. Missä tahansa oletkin, 24/7


Päivitykset reaaliaikaisesti

IVR-järjestelmämme päivittää kohdenumerosi välittömästi. Käsittelyssä ei ole viivettä, joten etukäteissuunnittelua ei tarvita. Sinulla on aina täysi kontrolli siitä, minne puhelut toimitetaan.

Yhdessä muiden ominaisuuksien kanssa

Voit käyttää tätä ominaisuutta minkä tahansa Belfabriekn numeron kanssa ja yhdistää sen muihin ominaisuuksiimme tarpeen mukaan, kuten puhelujen tallentamiseen. Lisäksi sinun ei tarvitse muuttaa nykyistä puhelininfrastruktuuria voidaksesi hyödyntää Belfabriekn ominaisuuksia täysimääräisesti.

Yhdistelemällä ominaisuuksia taitavasti saat enemmän irti palvelunumerostasi. Voit myös yhdistää - tai korvata - kohdenumeron muiden ominaisuuksien kanssa. Jos olet tavoitettavissa vain tiettyinä aikoina, esimerkiksi aukioloaikoina, voit määrittää aukioloaikasi. Kun soittajat yrittävät tavoittaa sinua, kun et ole tavoitettavissa, he saavat äänitetyn viestisi (Anteeksi, olemme juuri nyt kiinni) ja halutessasi mahdollisuuden jättää oman viestinsä digitaaliseen puhelinvastaajaasi.

Jos et tarjoa puhelinpalvelua lomien aikana tai lomalla ollessasi, sinun ei välttämättä tarvitse käyttää määränpään vaihto-ominaisuutta. Sen sijaan voit asettaa vaihtoehtoisen puhelinnumeron tai ääniviestin lomakalenteriin.

Ja on monia muitakin tapoja yhdistää ominaisuuksia. Asiantuntijamme keskustelevat mielellään mahdollisuuksista kanssasi.