Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Vaihda määränpää

Puhelinnumerosi on virtuaalinen numero.

Tämä tarkoittaa, että numeroon saapuvat puhelut ohjataan virtuaalipuhelinkeskuksessasi määritettyihin puhelimiin. Nämä voivat olla lankapuhelimia, matkapuhelimia tai kotitoimiston puhelimia.
Voit vaihtaa näitä liittymiä niin usein kuin haluat ja mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Belfabriekin asiakkaat käyttävät tätä kätevää ja tehokasta ominaisuutta monin eri tavoin.

Jos olet aloittava yrittäjä, voit ohjata puhelut matkapuhelimeesi ja kotipuhelimeesi. Lisää nämä kaksi puhelinta liittymääsi, ja yhdessä muiden Belfabriekin lisäominaisuuksien kanssa olet täydellisesti tavoitettavissa!

Edut


Aina tavoitettavissa

Vaihda määränpäätä -ominaisuus varmistaa, että olet aina asiakkaidesi tavoitettavissa etkä koskaan menetä tärkeää puhelua.


Missä ja milloin haluat

Vaihda määränpäitäsi helposti puhelimitse tai sovelluksiemme kautta.


Reaaliaikaiset muutokset

IVR-järjestelmässämme ei ole odotusaikaa ja se käsittelee tilauksesi välittömästi. Sinä päätät, mitkä laitteet vastaanottavat puhelut mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Usein kysytyt kysymykset:

Puhelinliittymä on puhelin, joka on rekisteröity PBX:ään vastaanottamaan saapuvia puheluita. Puhelinnumerossa, jossa on 6 laajennusta, on siis 6 puhelinta, jotka voivat vastaanottaa puheluita. PBX pitää kirjaa siitä, mitä liittymää käytetään ensin ja mitä toiseksi.


Voit luoda niin monta laajennusta kuin haluat. Voit luoda yhden laajennuksen jokaiselle kollegalle tai useita laajennuksia, jos kollegasi käyttää useita laitteita puhelujen vastaanottamiseen.


Voit luoda tai muuttaa puhelinliittymän sähköpostitse tai soittamalla tukitiimiimme. Voit myös kirjautua kojelautaasi ja luoda puhelinliittymän siellä.


Voit luoda puhelinliittymiä toisessa maassa sijaitsevilla puhelimilla. Näin voit luoda virtuaalisen puhelinpalvelukeskuksen, jossa on kollegoita eri paikkakunnilta.
Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: