Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.

Suomi:0800 552 138

Hallituksen ratkaisut

Hallituksen ratkaisut

  • osasto- tai osastokohtaiset numerot

  • hätänumerot, tiedustelunumerot

  • 24/7 vastaus

Ihanteelliset ratkaisut valtion laitoksille

Olemme tyytyväisiä siihen, että olemme pystyneet takaamaan (puoli)valtiollisten laitosten saavutettavuuden jo useiden vuosien ajan. Vuosien kokemus - yhdessä televiranomaisen kanssa tekemiemme työsopimusten kanssa - tarkoittaa myös sitä, että tiedämme, mitä julkinen sektori odottaa puhelintoiminnalta. Ja miten voimme täyttää nämä odotukset. Kansalliset palvelunumerot? Hätänumerot? Tiedotusnumerot, jotka tarjoavat kansalaisille esteettömän yhteydenoton viranomaisiin? Puhelinlinjat kunnille ja kunnallisille palveluille? Belfabriek rakentaa ja ylläpitää niitä, jotta kansalaisten tiedonsaanti on taattu. Koska ymmärrämme, että kansalaisten tiedottaminen on aina tärkeää ja joskus jopa elintärkeää, tarjoamme 24/7-tukea (pyynnöstä). Lisäksi suurissa hätätilanteissa asiantuntijamme seuraavat suorassa lähetyksessä, miten puhelinliikenne kehittyy, jotta voimme ottaa piikit vastaan. Esimerkiksi pidentämällä tilapäisesti jonoja, lisäämällä ilmoitustekstejä tai jakamalla liikennettä vaihtoehtoisiin paikkoihin.

Pidämme myös aina numeroita saatavilla hätätilanteita varten. Ne ovat käytössä muutamassa minuutissa.

Myös taloudellisesti turvattu

Hallitusten on tietenkin pidettävä taloutensa kunnossa. Olemme mielellämme mukana myös siinä. Taloushallintomme tuntee hallitusten työmenetelmät ja laatii laskut, jotka helpottavat tätä työskentelytapaa. Esimerkiksi laskut, joissa on kustannuserät, kustannuspaikat ja asiakkaan nimi. Lisäksi ei ole ongelma laskuttaa yksittäistä numeroa, osastoa tai osastoa kohden. Tarvittaessa Belfabriek voi jopa ottaa osan ICT-osaston hallinnoinnista hoitaakseen. Tietenkin GDPR:n mukaisesti.

Säästä rationalisoimalla

Rationalisoimme ja uudistamme myös olemassa olevia puhelinratkaisuja. Usein käy ilmi, että numeroita on käytetty eri aikoina eri organisaatioyksiköissä ja eri palveluntarjoajien kanssa. Me voimme järjestää nämä uudelleen ja ottaa ne haltuun. Tämä johtaa usein huomattaviin kustannussäästöihin esimerkiksi siksi, että käytössä ei enää ole numeroiden liittymiä ja/tai synergiamahdollisuuksia hyödyntämällä.

Haluatko tietää lisää puhelinratkaisuistamme?

Tarvitsetko toisen mielipiteen nykyisestä puhelinrakenteesta? Ammattilaisemme keskustelevat mielellään kanssasi!