Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Julkishallinnon ratkaisut

Julkishallinnon ratkaisut

  • numerot osastoittain tai toimialoittain

  • hätänumerot ja tiedustelunumerot

  • 24/7 vastaus tarvittaessa

Ihanteelliset ratkaisut valtion laitoksille


Olemme iloisia siitä, että olemme voineet taata (puoli)valtiollisten laitosten saavutettavuuden jo useiden vuosien ajan. Vuosien kokemus - yhdessä kansallisen televiestintäviranomaisen kanssa tekemiemme yhteistyösopimusten kanssa - tarkoittaa myös sitä, että tiedämme, mitä julkiset tahot odottavat puhelintoiminnalta. Ja miten voimme täyttää nämä odotukset.

Kansalliset palvelunumerot? Hätänumerot? Tiedotusnumerot, jotka tarjoavat kansalaisille esteettömän pääsyn viranomaisiin? Puhelinlinjat kunnille ja kunnallisille palveluille? Belfabriek rakentaa ja ylläpitää niitä, jotta kansalaisten tiedonsaanti on taattu.

Koska ymmärrämme, että kansalaisten tiedottaminen on aina tärkeää ja joskus jopa elintärkeää, tarjoamme 24/7-tukea (pyynnöstä). Lisäksi asiantuntijamme seuraavat suurissa hätätilanteissa suorana lähetyksenä, miten puhelinliikenne kehittyy, jotta voimme ottaa piikit vastaan. Esimerkiksi pidentämällä tilapäisesti jonoja, lisäämällä ilmoitustekstejä tai jakamalla liikennettä vaihtoehtoisiin paikkoihin.

Pidämme myös aina numeroita saatavilla hätätilanteita varten. Ne ovat käytössä muutamassa minuutissa.


Myös taloudellisesti turvattu


Hallitusten on tietenkin pidettävä taloutensa kunnossa. Autamme mielellämme myös siinä. Taloushallintomme tuntee hallituksen toimintatavat. Toimitamme esimerkiksi laskut, joissa on kustannuserät, kustannuspaikat ja asiakkaan nimi.

Lisäksi ei ole ongelma laskuttaa yksittäistä numeroa, osastoa tai ministeriötä kohden.


Säästää järkeistämällä


Rationalisoimme ja järjestelemme uudelleen myös olemassa olevia puhelinratkaisuja.

Usein numeroita on käytetty eri aikoina eri osastoilla ja eri palveluntarjoajilla. Tämä voidaan järjestää uudelleen ja ottaa meidän vastuullemme.

Tämä johtaa usein huomattaviin kustannussäästöihin, esimerkiksi siksi, että liittymiä on edelleen käytössä numeroihin, joita ei enää käytetä, tai liian korkeisiin yhdysliikennemaksuihin.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: