Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.
   Soita meille:
   0800 552 138
   Wm

   Tervehdysviesti

   Puhutut tervehdysviestit ovat yksi niistä ominaisuuksista, joita jokainen Belfabriekn asiakas käyttää.

   Voit nauhoittaa oman tervehdysviestisi tai palkata ääninäyttelijän nauhoittamaan tekstisi puolestasi.

   Ja tietenkin autamme sinua mielellämme löytämään täydellisen äänen. Kerro meille, jos etsit mies- tai naisääntä, lähetä meille tekstisi, niin annamme tarjouksen. Tervehdysviestisi on yleensä valmis muutamassa päivässä.

   Esimerkkejä todellisesta elämästä

   Jos haluat neutraalin ammattimaisen kuvan, suosittelemme ammattimaisen ääninäyttelijän käyttämistä. Belfabriek työskentelee näiden ääninäyttelijöiden kanssa.

   Edut


   Soittajien rauhoittaminen

   Soittajat saavat varmuuden siitä, että he ovat soittaneet oikeaan numeroon, ja huolellisesti valittu ääni huokuu ammattimaisuutta.


   Anna soittajien tietää, mitä odottaa

   Tervehdysviestejä käytetään usein ilmoittamaan soittajille, että heidän keskustelunsa voidaan tallentaa ja mihin tarkoitukseen. Tämä myös rauhoittaa soittajia; he ovat tekemisissä ammattimaisen ja avoimen organisaation kanssa.


   Mahdollisuus jakaa lisätietoa

   Haluatko ilmoittaa erityisestä kampanjasta tai tuotteesta? Tervehdysviesti voi olla juuri oikea hetki siihen.


   Lisää brändisi tunnettuutta

   Hyvin muotoiltu teksti, jossa toistetaan tuotemerkkisi nimi tai viestinnän tärkeät näkökohdat, lisää soittajien tietoisuutta tuotemerkistäsi ja arvoistasi.

   Rekisteröidy tänään

   Jos et ole vielä Belfabriekn asiakas, tarkista hyvin organisoidusta verkkokaupastamme saatavilla olevat numerot (0800, kansalliset ja paikalliset). Jos sinulla on kysyttävää tai haluat kuulla esimerkkitervehdyksen, soita meille maksutta numeroon 0800 552 138.