Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:+3170-3111050

Tervetuliaisviesti

"Kiitos soitostanne..." on ensimmäinen asia, jonka kuulet, kun soitat ammattimaiselle organisaatiolle. 

Tallennettu tervetuloteksti on yksi Belfabriekin asiakkaiden käyttämistä ominaisuuksista. Voit nauhoittaa omat tervetulotoivotuksesi tai teettää ne ammattimaisella äänellä. Voimme tietenkin auttaa sinua tällaisen "äänen" kanssa. Kerro meille, haluatko nais- vai miesäänen, toimita meille ilmoitustekstisi asiakirjana ja pyydämme tarjouksen. Usein jo muutaman päivän kuluessa tämä tervetuloviesti on puhelinnumerossasi!

Edut


Soittajien rauhoittaminen

Soittajat saavat varmuuden siitä, että he ovat soittaneet oikeaan numeroon, ja huolellisesti valittu ääni osoittaa ammattimaisuutta.


Soittajat tietävät, mitä odottaa

Tervehdysviestejä käytetään usein kertomaan soittajille, että heidän keskustelunsa saatetaan nauhoittaa ja mihin tarkoitukseen. Myös tämä rauhoittaa soittajia; he ovat tekemisissä ammattimaisen ja avoimen organisaation kanssa


Mahdollisuus jakaa lisätietoa

Haluaisitko ilmoittaa erityisestä kampanjasta tai tuotteesta? Tervehdysviesti voi olla juuri oikea hetki siihen.


Lisää brändisi tunnettuutta

Käyttämällä nokkelaa tekstiä, jossa toistetaan tuotemerkin nimi tai viestinnän keskeiset elementit, lisäät soittajien tietoisuutta tuotemerkistäsi ja arvoistasi.

Rekisteröidy tänään !

Jos et ole vielä Belfabriekin asiakas, tarkista hyvin organisoidusta verkkokaupastamme saatavilla olevat numerot (0800, kansalliset ja paikalliset). Jos sinulla on kysyttävää tai haluat kuulla esimerkin tervehdysviestistä, ota yhteyttä !

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: