Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Tervetuliaisviesti

"Kiitos soitostanne..." on ensimmäinen asia, jonka kuulet, kun soitat ammattitaitoiseen yritykseen.Nauhoitettu tervetuloviesti on siksi yksi niistä ominaisuuksista, joita jokainen Belfabriekin asiakas käyttää.

Tervetuliaisviestit voidaan toimittaa kolmella eri tavalla:

1. Voit nauhoittaa sen itse matkapuhelimellasi tai tietokoneellasi ja lähettää tiedoston meille.
2. Voimme teettää sen äänittämisen ammattimaisella ääninäyttelijällä.
3. Toimita meille teksti, jonka haluat soittajan kuulevan, ja me puhutamme sen äänitietokoneellamme.

Jos vaihdat viestiäsi säännöllisesti, viimeinen vaihtoehto on ihanteellinen, sillä sinulla on aina uusi äänitallenne tervetuloviestiäsi varten.

Tämän speechbot anno 2023:n ääni on todella hieno! Tutustu tekstistä puheeksi -bottiimme!

Edut


Helpottaa soittajien oloa

Soittajasi tietää heti, että hän on soittanut oikeaan yritykseen, ja huolellisesti valittu ääni luo heti ammattimaisen kuvan.


Anna soittajien tietää, mitä odottaa

Tervehdyksiä käytetään usein kertomaan soittajille, että heidän puhelunsa saatetaan nauhoittaa ja mihin tarkoitukseen. Tämä myös vakuuttaa soittajat siitä, että he ovat tekemisissä ammattimaisen ja avoimen organisaation kanssa.


Mahdollisuus antaa lisätietoja

Haluatko ilmoittaa erityisestä kampanjasta tai tuotteesta? Tervetuliaisviesti voi olla täydellinen tilaisuus tähän.


Lisää brändin tunnettuutta

Käyttämällä älykästä tekstiä, jossa toistetaan tuotemerkin nimi tai viestinnän keskeiset elementit, voit lisätä soittajien tietoisuutta tuotemerkistäsi ja arvoistasi.

Rekisteröidy jo tänään!

Jos et ole vielä Belfabriekin asiakas, löydät käytettävissä olevat puhelinnumerot hyvin järjestetystä verkkokaupastamme. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat kuulla esimerkkiviestin, soita meille!

Usein kysytyt kysymykset

Voimme teettää raportin ammattimaisella kertojalla. Tästä peritään lisämaksu. Voimme myös teettää tekstisi äänitietokoneellamme. Tämä kuulostaa nykyään täydelliseltä!

Voimme soittaa aukioloaikojen ulkopuolisen viestin aukioloaikoineen. Voit äänittää tämän viestin itse tai antaa sen puhuttua.

Voimme ohjelmoida sinulle puhelinvalikon, jossa on eri (virtuaalisia) osastoja, kuten asiakaspalvelu- ja hallinto-osasto. Anna meille valintasi puhelinvalikossa ja siihen liittyvät puhelinnumerot, ja puhelinvaihteemme yhdistää soittajat oikealle osastolle.

Voit vaihtaa puhelimesi tervetuliaisviestiä niin usein kuin haluat. Päätä etukäteen, mitä ääntä haluat käyttää: omaa ääntäsi, kiinteää ulkopuolista ääntä tai äänitietokonettamme. Näin viestit ovat aina samat ja soittajan tunnistettavissa.

Voimme aktivoida yritysnumerosi vastaajan, jotta soittajat voivat jättää viestin, jos et pysty vastaamaan. Voimme soittaa vakioviestin, kuten "Emme ole tällä hetkellä tavoitettavissa, jätä nimesi ja numerosi, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian". Voimme myös soittaa oman vastaajaviestisi.

Kyllä voimme! Voimme toistaa tervetulotekstit ja -viestit useilla kielillä. Kerro meille vain, miten haluat viestisi toistettavan, ja me hoidamme loput!

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: