Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Vastaaja

Älä koskaan menetä puhelua, kun kaikki kollegasi ovat varattuja tai et ole tilapäisesti tavoitettavissa.

Kaikissa näissä tapauksissa vastaaja voi jättää viestin.

Saat äänitallenteen sähköpostitse. Tämän digitaalisen vastaajan ansiosta sinun ei enää koskaan tarvitse jättää potentiaalista asiakasta väliin.

Voit myös luoda muita toimintoja tämän ominaisuuden avulla.

Entä voisitko perustaa tilauslinjan, joka perustuu tähän vastaajaan? Suuri joukko apteekkareita on jo perustanut reseptilinjan tällä tavoin.

Tai onko sinulla podcast ja haluatko, että kuuntelijat voivat jättää kommentin tai vinkin? Anna heidän puhua podcastinumerosi vastaajaan.

Mukavaa on, että nämä ääniviestit tulevat äänitiedostoina sähköpostiisi. Voit siis kuunnella niitä kaikessa rauhassa, muokata niitä tai lähettää ne eteenpäin kollegalle.

Edut


Lisää saatavuuttasi

Kun et koskaan menetä puhelua ja voit kuunnella nauhoitettuja viestejä sinulle sopivana ajankohtana, parannat käytettävyyttäsi.


Lisää asiakastyytyväisyyttä

Soittajat kokevat organisaatiosi helpommin lähestyttäväksi, kun he voivat jättää viestin ja luvata, että otat heihin yhteyttä mahdollisimman pian.


Lisäohjelmistoa ei tarvita

Saat jokaisen nauhoitetun viestin .mp3-muodossa, jonka voi toistaa tietokoneessa, tabletissa tai puhelimessa jo olevalla tavallisella ääniohjelmistolla.

Aloita oma digitaalinen vastaajasi jo tänään

Vastaaja sisältyy Belfabriek-tilaukseesi. Voit aktivoida tämän ominaisuuden milloin tahansa ilman lisäkustannuksia. Voit nauhoittaa vastaustekstin itse tai antaa sen nauhoitettavaksi tekstistä puheeksi -puhebotillamme.

Usein kysytyt kysymykset

Voit puhua tervetulotekstin matkapuhelimellasi ja toimittaa meille tämän äänitiedoston. Voimme myös antaa puherobottimme puhumaan tekstisi. Tämä kuulostaa täydelliseltä.

Voit kytkeä vastaajasi päälle tai pois päältä kojelaudaltasi tai ilmoittaa asiakaspalvelijoillemme, että haluat muutoksen.

Voit määrittää sen niin, että soittajat siirtyvät suoraan vastaajaasi ja voivat jättää viestin suoraan.

Voit asettaa vastaajasi soittamaan vain yhden viestin. Kun tämä viesti on soitettu, yhteys puhelinjärjestelmään katkeaa.

Voit vaihtaa tervetuloviestiä niin usein kuin haluat. Mieti, mikä sopii sinulle parhaiten - haluatko nauhoittaa sen joka kerta itse vai annatko äänirobotin tehdä sen puolestasi.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: