Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.

Suomi:0800 552 138

Digitaalinen vastaaja

Kaikissa näissä tapauksissa soittajat voivat jättää viestin digitaaliseen puhelinvastaajaan.

Aktivoi oma digitaalinen vastaajasi tänään

Digitaalinen puhelinvastaaja (jota kutsutaan myös nimellä voice-2-email) sisältyy jokaiseen Belfabriek-tilaukseen. Voit aktivoida tämän ominaisuuden milloin tahansa ilman lisämaksua. Ja puhelinnumeromme ja lisäominaisuutemme toimivat kaikissa puhelinjärjestelmissä ja verkoissa. Sinun ei tarvitse tehdä muutoksia nykyiseen infrastruktuuriin, jotta voit käyttää Belfabriekn puhelinnumeroa.

Onko sinulla kysyttävää digitaalisesta puhelinvastaajastamme tai tarvitsetko apua puhelinnumerosi rekisteröinnissä? Tavoitat ystävällisen asiakaspalvelumme virka-aikana numerosta 0800 552 138.

Edut


Lisää saatavuuttasi

Koska et koskaan menetä puhelua ja voit toistaa viestejä ja vastata niihin milloin sinulle sopii, parannat tavoitettavuuttasi.


Parantaa asiakastyytyväisyyttä

Soittajillasi on parempi käsitys organisaatiosi tavoitettavuudesta, jos voit jättää viestin ja luvata soittaa takaisin mahdollisimman pian.


Ei tarvita ylimääräisiä ohjelmistoja

Viestit tallennetaan mp3-muodossa, jota voit toistaa tietokoneeseen, tablettiin tai puhelimeen asennetulla tavallisella ääniohjelmistolla.


Kaikki olennaiset tiedot käsillä.

Kaikki, mitä tarvitset puheluiden vastaamiseen ja soittajan kysymykseen tai valitukseen vastaamiseen, on jo sähköpostissa: soittajan numero, hänen viestinsä ja myös se, mitä valintoja soittaja teki puhelinvalikossa tai minkä postinumeron hän antoi.