Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:+3170-3111050

Digitaalinen vastaaja

Sinun ei tarvitse missata puhelua, vaikka kaikki kollegasi olisivat varattuja, jono olisi liian pitkä tai et pystyisi vastaamaan puheluun muista syistä.

Kaikissa näissä tapauksissa soittaja voi jättää viestin vastaajaan. Saat äänitallenteen sähköpostitse. Sinun ei siis enää koskaan tarvitse jättää (potentiaalista) asiakasta väliin.  Mutta entä tilauslinjan perustaminen tämän äänisähköpostin perusteella? Suuri joukko lääkäreitä on jo perustanut reseptilinjan tällä tavoin. Mukavaa on, että nämä äänitallenteet saapuvat äänitiedostoina sähköpostiisi. Voit siis kuunnella niitä kaikessa rauhassa ja muokata niitä tarvittaessa.

Edut


Lisää saatavuuttasi

Se, että et enää koskaan menetä puhelua ja että voit käsitellä nauhoitettuja viestejä sinulle sopivana ajankohtana, lisää tavoitettavuuttasi.


Parantaa asiakastyytyväisyyttä

Soittajasi kokevat organisaatiosi helpommin lähestyttäväksi, jos he voivat jättää viestin sen jälkeen, kun olet luvannut, että otat heihin yhteyttä mahdollisimman pian.


Ei tarvita ylimääräisiä ohjelmistoja

Saat jokaisen nauhoitetun viestin .mp3-muodossa, jota voi toistaa tavallisella audio-ohjelmistolla, joka sinulla on jo tietokoneessa, tabletissa tai puhelimessa.

Kytke oma digitaalinen puhelinvastaajasi päälle jo tänään !

Vastaaja sisältyy Belfabriek-tilaukseen. Voit aktivoida tämän ominaisuuden milloin tahansa maksamatta mitään ylimääräistä. Numeromme ja lisäominaisuutemme toimivat millä tahansa puhelimella. Onko sinulla kysyttävää digitaalisesta puhelinvastaajastamme tai tarvitsetko apua rekisteröitymisessä? Ystävälliset kollegamme auttavat sinua toimistoaikana. Ota meihin yhteyttä !

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: