Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.

Suomi:0800 552 138

Belfabriek ❤️ Soitinkeskukset

Puhelinkeskukset tarvitsevat paljon puhelinnumeroita. Autamme sinua mielellämme tässä.

Ihanteelliset ratkaisut puhelinpalvelukeskuksille

Belfabriek rakastaa kaikkia asiakkaitaan. Mutta puhelinkeskukset ovat meidän heikkoutemme. Se on loogista, sillä vaikka posti, viestinvälitys, sosiaalinen media ja chatbotit ovat yleistyneet, puhelinpalvelualalla on edelleen kyse asiakkaiden tukemisesta puhelimitse. Nopeasti. Hyvä. Ja onneksi yhä useammin, ja painopiste on vahvasti brändilähettiläiden luomisessa eikä niinkään tikettien käsittelyssä.

Pilvi-innovaatiot

Koska uskomme (hengitä syvään, mutta se on totta), että puhelinkeskusasiakkaamme ansaitsevat parhaan mahdollisen puhelintuen, panostamme jatkuvasti pilviratkaisujemme innovointiin. Lisäksi ymmärrämme, että puhelinpalvelukeskuksilla on oltava puhelinnumero toiminnassa koko ajan, ja yleensä jo eilen. Ja siksi meillä on niitä aina riittävästi varastossa.

Lisäasetukset

Numeromme ovat heti "valmiina" soittajille. Mukana on kehittyneitä puhelinkeskustyökaluja. Käytämme huipputeknistä IVR-alustaa, joka jakaa soittajat täydellisesti käytettävissä oleville puhelinpalveluagenteille. Syntyykö odottamaton (valtava) piikki, koska asiakkaasi on unohtanut mainita, että kansallinen kampanja on käynnistymässä? Ei hätää: (ilmainen) puhelujonomme pitää soittajat siististi odottamassa, kunnes agentti vapautuu. Haluaisitko mieluummin, että paikallinen järjestelmäsi hallinnoi puhelinliikennettä? Sekin on mahdollista, sillä puhelinpalvelukeskuksen tukipalvelun rooli sopii meille täydellisesti. Vielä kehittyneempiä vaihtoehtoja? Mukana on soittajien kojelauta. Sekä valikkovalikot, verkkokoukut, joustava reititys, puhelutallennus ja paljon muuta.

  • Onko teillä monikielisiä asiakkaita ja (siksi) monikielisiä työntekijöitä? Taitoihin perustuva reitityksemme varmistaa, että oikeat soittajat saavat oikeat puhelinpäivystäjät.

  • Riippumatta siitä, missä asiakkaasi sijaitsevat, kotona tai ulkomailla, voimme yhdistää lähes minkä tahansa puhelinnumeron ja siirtää sen suoraan puhelinkeskukseesi.

  • Onko sinulla asiakkaita, joilla on jo puhelinnumerot, mutta joilla ei ole aavistustakaan (enää) siitä, missä ne ovat ja kuka niistä vastaa? Otamme mielellämme selvää puolestasi!

  • Haluatko, että laskutamme suoraan loppuasiakasta? Vai tekeekö puhelinkeskuksesi sen mieluummin itse? Olemme joustavia. Jos siis pyydät esimerkiksi kiinteän summan minuutti- tai puhelukohtaisesti, voimme sisällyttää sen siististi laskuusi.

  • Valitse puhelutallennus puhelutilausten tallentamiseksi. Tai käytä toimintoa koulutustarkoituksiin ja/tai arviointisyklin syötteenä.

Emme soita sinulle, mutta voit soittaa meille: 0800- 235 3227.