Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:+3170-3111050

Text to Speech speechbot

Anna tietokoneen puhua tekstisi. Sitä ei voi erottaa oikeasta äänestä!

Haluatko tervetuliaisviestin puhelinnumeroosi? Etkö pidä omasta äänestäsi? Ja onko ammattimaisen ääninäyttelijän palkkaaminen liian kallista?

Vai vaihdatko viestejäsi säännöllisesti ja haluat päivittää ne nopeasti?

Silloin tekstistä puheeksi -ratkaisumme on sinua varten!

Lähetä meille sähköpostitse sanat, jotka haluat äänibotimme sanovan ("Kiitos, että soitit verkkokauppaamme"), ja me muutamme sen puhetiedostoksi, jota ei voi erottaa oikeasta äänestä!

Usein kysytyt kysymykset:

Tämä palvelu on maksuton. Kirjoita yllä oleva teksti, jonka haluat puhua, ja valitse ääni. Paina play-painiketta ja odota, että tiedosto luodaan. Paina sitten toistopainiketta uudelleen toistaaksesi tiedoston.

Näet yksilöllisen kirjainkoodin ilmestyvän aina, kun luot tiedoston. Kirjoita tai kopioi tämä koodi jonnekin (esimerkiksi Notes- tai Word-asiakirjaan). Kopioi tämä koodi myös online-puhelinjärjestelmäämme siinä toiminnossa, jossa haluat käyttää sitä. Valmis! Voit tietysti myös lähettää koodin meille sähköpostitse, ja me aloitamme puolestasi.

Viestien lukumäärää, joita voit luoda ja käyttää, ei ole rajoitettu. Onko teillä jokin tarjous? Luo sitten uusi tervetuloteksti. Vai oletko suljettu (joksikin aikaa)? Anna tietokoneen puhua se, jotta kaikki soittajat tietävät sen!

Tämä ei ole meille lainkaan ongelma. Voit puhua ja vaihtaa niin monta eri tekstiä kuin haluat. Vaikka tekisit näin tunnin välein, puhelinpalvelutietokoneemme ei koskaan väsy !

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: