Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:+3170-3111050

Text to Speech speechbot

Haluatko tervetuliaisviestin numeroosi? Etkö pidä omasta äänestäsi? Ja onko ammattimaisen ääninäyttelijän palkkaaminen sinulle liian kallista?

Haluatko tervetuliaisviestin numeroosi? Etkö pidä omasta äänestäsi? Ja onko ammattimaisen ääninäyttelijän palkkaaminen sinulle liian kallista? Vai vaihdatko kuulutuksia säännöllisesti ja sinun on voitava vaihtaa ne nopeasti? Silloin tekstistä puheeksi -ratkaisumme on juuri sinulle sopiva ratkaisu! Lähetä meille sähköpostitse sanat, jotka haluat puhebotin sanovan ("Kiitos, että soitit verkkokauppaan"), ja me muutamme ne puhetiedostoksi, jota ei voi erottaa oikeasta äänestä! Jos toistamme tämän tiedoston valintavalikkona tai ilmoitustekstinä, kukaan ei kuule, että kyseessä on tietokone. Niin hyviä näistä puheroboteista on tullut vuonna 2022 !


Toinen Belfabriekin kätevä ominaisuus ! Näin voit tehdä ammattimaiselta kuulostavia tervetuliaisviestejä, valintavalikoita ja ääniviestejä. Tai todellisuuteen mukautettuja viestejä onnettomuuksien tai muiden tapahtumien varalle.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: