Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:+3170-3111050

Kiinteä numero matkapuhelimessa

Ihanteellinen pienelle ja aloittavalle yrittäjälle!

Haluatko (ylimääräisen) yrityspuhelinnumeron? Haluatko, että se välitetään matkapuhelimeesi? Voimme järjestää sen sinulle samana päivänä. Aloitushinta on vain 9,95 € kuukaudessa.

Etsi 075- tai paikallisnumero numerokaupastamme, täytä pyyntölomake ja me välitämme kaikki saapuvat puhelut matkapuhelimeesi samana päivänä.

Haluatko laajentua jonkin ajan kuluttua, esimerkiksi useilla käyttäjillä? Tai VOIP-pöytä? Sekin on mahdollista. Kaikki tämä on mahdollista Belfabriek-alustalla, joten voit aina laajentua ja kasvaa. Me kasvamme kanssasi!

Jos puhelinnumeroosi tulee jonkin ajan kuluttua enemmän puheluita, voit myös muuttaa sen virtuaalinumeroksi, jossa on 2 tai useampia käyttäjiä. Voit myös siirtää saapuvat puhelut kollegallesi tai kumppanillesi. Et siis koskaan menetä puhelua!

Tämä vaihtoehto on erittäin suosittu mahdollisuuksiemme joukossa, ja yrityskäyttäjänä se on aina parempi kuin matkapuhelinnumeron laittaminen verkkosivuillesi tai kansioosi, koska silloin sinulla on aina vain yksi puhelin. Tämän vaihtoehdon avulla sinulla on mukava 075- tai paikallisnumero ja voit aloittaa pienellä kuukausittaisella summalla!

Hyödylliset ominaisuudet

hero-functions

Belfabriek portaali

Belfabriek-portaali on puhelinpalvelualustamme keskeinen keskus. Täällä voit helposti:

  • Lataa laskut

  • Lisää puhelinnumeroita ja käyttäjiä

  • Toimintojen kytkeminen päälle ja pois päältä

  • Lataa äänitiedostot valikkovalikoita ja ilmoitustekstejä varten.

Saavutettavuus

Tämän toiminnon avulla voit asettaa itsesi saataville tai poissaolevaksi puhelujen vastaanottamista varten. Halutessasi voit helposti välittää Belfryn numerosi toiselle käyttäjälle. Näin voit rakentaa minipuhelinkeskuksen, jossa kaikki voivat vastata puhelinnumeroosi. Et siis ole sidottu yhteen matkapuhelinnumeroon, vaan olet joustavasti tavoitettavissa, eikä sinun tarvitse missata puhelua. Vaikka olisit liian kiireinen vastaamaan!

Tilastot

Portaalissamme näet puhelutilastot reaaliajassa.
  • Mitkä ovat kiireisimmät kellonajat, kiireisimmät viikonpäivät?

  • Käytin puhelinnumeroa mainoksessa, tuliko siitä tuloja?

  • Mikä on puhelun keskimääräinen kesto?

Yrittäjänä näet kaikki tilastot, aivan kuten Google Adwordsissa. Jos vertaat niitä, saatat löytää mielenkiintoista tietoa siitä, miten voit mainostaa vielä paremmin!

Yrityksesi puhelinnumero juuri haluamallasi tavalla

Anna kollegojemme määrittää puhelinnumerosi juuri haluamallasi tavalla. Voit sitten helposti tehdä muutokset itse tai antaa meidän tehdä ne puolestasi, jotta sinun ei tarvitse!

Digitaalinen vastaaja

Sinun ei tarvitse missata puhelua, vaikka kaikki kollegasi olisivat varattuja, jono olisi liian pitkä tai et pystyisi vastaamaan puheluun muista syistä.

Ilmoitusta edeltävä sävy

Monilla yrittäjillä on useita numeroita useita tarkoituksia tai verkkokauppoja varten. Tällöin on hyödyllistä tietää heti keskustelun alussa, mihin puhelinnumeroon soitetaan!

Kansainvälinen puhelinliikenne

Toimitatko puheluita kotimaassa tai muissa maissa? Ei ongelmaa!

Laitteen laajennuksen muuttaminen

Puhelut virtuaaliseen puhelinnumeroosi yhdistetään automaattisesti nykyisiin puhelimiin. Nämä voivat olla lankapuhelimia, matkapuhelimia tai VoIP-puhelimia. Voit vaihtaa kohdenumeroa milloin ja niin usein kuin haluat.

Puhelinvalikko

Asiakkaasi haluaisivat saada jonkun linjalle mahdollisimman pian. Kaikki kollegat eivät osaa vastata kaikkiin kysymyksiin. Puhelimen valintavalikon avulla saat soittajat mahdollisimman nopeasti oikealle henkilölle.

Puhelujonot

Joskus voi olla tilanteita, jolloin soittajia on enemmän kuin puhelimessa olevaa henkilökuntaa. Nämä puhelujen ruuhkahuiput hoituvat helposti puhelujonojen avulla, mikä on loistava ominaisuus jokaiselle Belfabriekin asiakkaalle.

Puhelun tallennus

"Tämä puhelu voidaan nauhoittaa palvelumme laadun varmistamiseksi." Yritysnumeroon soittavat kuulevat säännöllisesti samanlaisen ilmoituksen. On todennäköistä, että näitä numeroita isännöi Belfabriek.

Puhelun ylivuodon käsittely

Valtavan onnistunut markkinointikampanja? Ilmaista julkisuutta valtakunnallisissa tiedotusvälineissä? Onnistunut Google Ads -kampanja? Kiitettävät arvostelut vertailusivustolla? Ei ongelmaa!

Puhelutilastot sähköpostitse

Päivittäinen, viikoittainen tai kuukausittainen puhelutilastokatsaus kätevästi postissa. Mukana tietysti puhelinnumerosi.

Suodatin

Onko soittajia, joille et haluaisi antaa pääsyä tiettyyn numeroon? Voit helposti estää heidät puhelujen suodatustoiminnolla. Näin pidät puhelimesi vapaana tärkeille soittajille.

Suora soitonsiirto

Yrityksesi numero on virtuaalinen numero. Tämä tarkoittaa, että jokainen saapuva puhelu ohjataan toiseen puhelimeen. Tämä voi olla mikä tahansa lankapuhelin tai matkapuhelin.

Tekstiviestityökalu

Lyhyet viestit asiakkaille tekstiviestit ovat erinomainen väline. Mutta miten lähetät niitä suurille ryhmille? Belfabriekin tekstiviestityökalu on todellinen taivaanlahja.

Tervetuliaisviesti

"Kiitos soitostanne..." on yleensä ensimmäinen asia, jonka kuulee, kun soittaa ammattijärjestöön.

Text to Speech speechbot

Haluatko tervetuliaisviestin numeroosi? Etkö pidä omasta äänestäsi? Ja onko ammattimaisen ääninäyttelijän palkkaaminen sinulle liian kallista?

Tilastot

Valitset puhelinnumeron pääasiassa siksi, että yrityksesi on mahdollisimman hyvin tavoitettavissa. Haluat vastata useampiin soittajiin ja palvella heitä paremmin. Mutta mistä tiedät, saavutatko aiotut tavoitteet? Tilastomme.

Usean haarakonttorin puhelinnumero

IVR-alustamme voi jakaa satoja samanaikaisia puheluita kaikkiin toimipisteisiin yhdellä tai useammalla alueella.

VIP-lista

Haluatko antaa yrityspuhelinnumerosi käyttöoikeuden vain tietylle yhteyshenkilöryhmälle? VIP-valkoluettelon avulla varmistat, että linjat pysyvät vapaina niille, joille puhelinnumerosi on tarkoitettu.

Virtuaalinen Callcenter

Virtuaalisen puhelinkeskuksen avulla varmistat, että soittajat jaetaan oikeudenmukaisesti ja tasaisesti käytettävissä olevien kollegojen kesken kotona, toimistossa tai missä tahansa muualla.

Webhook

Päätepisteiden joustava vaihtaminen oman verkkosivuston kautta webhookin avulla.

Kokeile Belfabriek-järjestelmää jo tänään!

Järjestelmä, joka toimii kaikille työntekijöille: kotona ja toimistossa.

Kokeile nyt!

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat:

system-hard-phone-thumb

Hard Phone

Belfabriek-puhelin, joka on valmiiksi konfiguroitu ja ohjelmoitu.

system-soft-phone-thumb

Soft Phone

Vastaanota ja soita yrityspuheluita nykyisillä matkapuhelimillasi.

system-web-interface-thumb

Web-käyttöliittymä

Hallitse kaikkia numeroita ja yhteyksiä verkossa

system-mobile-apps-thumb

Mobiilisovellukset

Aseta itsesi tavoitettavaksi tai poissaolevaksi puhelujen vastaanottamista varten.

Kiinteä numero matkapuhelimessa

Puhelut suoraan matkapuhelimeesi