Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Kiinteä numero matkapuhelimessa

Ihanteellinen pienelle ja aloittavalle yrittäjälle!

Haluatko (ylimääräisen) yrityspuhelinnumeron? Haluatko, että se välitetään matkapuhelimeesi? Voimme järjestää sen sinulle samana päivänä. Aloitushinta on vain 9,95 € kuukaudessa.

Etsi 075- tai paikallisnumero numerokaupastamme, täytä pyyntölomake ja me välitämme kaikki saapuvat puhelut matkapuhelimeesi samana päivänä.

Haluatko laajentua jonkin ajan kuluttua, esimerkiksi useilla käyttäjillä? Tai VOIP-pöytä? Sekin on mahdollista. Kaikki tämä on mahdollista Belfabriek-alustalla, joten voit aina laajentua ja kasvaa. Me kasvamme kanssasi!

Jos puhelinnumeroosi tulee jonkin ajan kuluttua enemmän puheluita, voit myös muuttaa sen virtuaalinumeroksi, jossa on 2 tai useampia käyttäjiä. Voit myös siirtää saapuvat puhelut kollegallesi tai kumppanillesi. Et siis koskaan menetä puhelua!

Tämä vaihtoehto on erittäin suosittu mahdollisuuksiemme joukossa, ja yrityskäyttäjänä se on aina parempi kuin matkapuhelinnumeron laittaminen verkkosivuillesi tai kansioosi, koska silloin sinulla on aina vain yksi puhelin.
Tämän vaihtoehdon avulla sinulla on mukava 075- tai paikallisnumero ja voit aloittaa pienellä kuukausittaisella summalla!

Yrityksesi puhelinnumero juuri haluamallasi tavalla

Anna kollegojemme määrittää puhelinnumerosi juuri haluamallasi tavalla. Voit sitten helposti tehdä muutokset itse tai antaa meidän tehdä ne puolestasi, jotta sinun ei tarvitse!

Kaappaa ruuhkahuippuliikenne

Valtavan onnistunut markkinointikampanja? Ilmaista julkisuutta valtakunnallisissa tiedotusvälineissä? Onnistunut Google Ads -kampanja? Kiitettävät arvostelut vertailusivustolla? Ei ongelmaa!

Kansainvälinen puhelinliikenne

Toimitatko puhelut kotimaahan vai muihin maihin? Ei ongelmaa!

Keskusliikkeen puhelinnumero

IVR-alustamme voi jakaa satoja samanaikaisia puheluita kaikkiin konttoreihisi eri puolilla maata.

Kuiskaus

Monilla yrittäjillä on useita numeroita useita tarkoituksia tai verkkokauppoja varten. Tällöin on hyödyllistä tietää heti keskustelun alussa, mihin puhelinnumeroon soitetaan!

Puhelinvalikko

Asiakkaasi haluaisivat saada jonkun linjalle mahdollisimman pian. Kaikki kollegat eivät osaa vastata kaikkiin kysymyksiin. Puhelimen valintavalikon avulla saat soittajat mahdollisimman nopeasti oikealle henkilölle.

Puhelun tallennus

"Tämä puhelu voidaan nauhoittaa palvelumme laadun varmistamiseksi." Yritysnumeroon soittavat kuulevat säännöllisesti samanlaisen ilmoituksen. On todennäköistä, että näitä numeroita isännöi Belfabriek.

Puhelutilastot

Sinulla on yrityspuhelinnumero, jotta asiakkaasi voivat tavoittaa sinut helposti. Haluat keskustella useampien soittajien kanssa ja palvella heitä paremmin. Mutta mistä tiedät, saavutatko tavoitteesi? Mittaaminen on tietämistä.

Soita suodatin

Onko olemassa soittajia, joiden et haluaisi antaa soittaa tiettyyn numeroon jostain syystä? Voit helposti estää heidät puhelujen suodatusominaisuuden avulla.

Soittajajono

Toisinaan soittajia on enemmän kuin puhelimessa on henkilökuntaa. Tällaiset puhelinpiikit on helppo hallita soittojonon avulla, joka on loistava ominaisuus, joka on kaikkien Belfabriekin asiakkaiden käytettävissä.

Suoraan eteenpäin

Puhelinnumerosi on virtuaalinen numero. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen saapuva puhelu ohjataan numeroon. Tämä voi olla lankapuhelin tai matkapuhelin.

Tekstistä puheeksi bot ✨

Haluatko tervetuliaisviestin numeroosi? Etkö pidä omasta äänestäsi? Ja onko ammattimaisen ääninäyttelijän palkkaaminen sinulle liian kallista?

Tekstiviestien lähetystyökalu

Lyhyet viestit asiakkaille tekstiviestit ovat erinomainen väline. Mutta miten lähetät niitä suurille ryhmille? Belfabriekin tekstiviestityökalu on todellinen taivaanlahja.

Tervetuliaisviesti

"Kiitos soitostanne..." on ensimmäinen asia, jonka kuulet, kun soitat ammattitaitoiseen yritykseen.

Tilastot sähköpostitse

Päivittäinen, viikoittainen tai kuukausittainen puhelutilastokatsaus kätevästi postissa. Mukana tietysti puhelinnumerosi.

VIP Whitelist

Haluatko antaa yrityspuhelinnumerosi käyttöoikeuden vain tietylle yhteyshenkilöryhmälle? VIP-valkoluettelon avulla varmistat, että linjat pysyvät vapaina niille, joille puhelinnumerosi on tarkoitettu.

Vaihda määränpää

Soittajat ohjataan kaikkiin puhelimiin: lankapuhelimiin, matkapuhelimiin, VOIP-puhelimiin tai perinteisiin puhelimiin. Voit vaihtaa määränpäätä milloin ja niin usein kuin haluat.

Vastaaja

Älä koskaan menetä puhelua, kun kaikki kollegasi ovat varattuja tai et ole tilapäisesti tavoitettavissa.

Webhook

Laajennusten joustava vaihtaminen oman verkkosivuston kautta webhookin avulla.

Kiinnitetty matkapuhelimeen

Puhelinjärjestelmä, joka toimii kaikille kollegoillesi: toimistossa, kotona tai tien päällä!

Kokeile sitä nyt!

Kirjoita matkapuhelinnumerosi tähän

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat:

system-hard-phone-thumb

Hard Phone

Belfabriek-puhelin, joka on valmiiksi konfiguroitu ja ohjelmoitu.

system-soft-phone-thumb

Soft Phone

Vastaanota ja soita yrityspuheluita nykyisillä matkapuhelimillasi.

system-web-interface-thumb

Web-käyttöliittymä

Hallitse kaikkia numeroita ja yhteyksiä verkossa

system-mobile-apps-thumb

Mobiilisovellukset

Aseta itsesi tavoitettavaksi tai poissaolevaksi puhelujen vastaanottamista varten.

Kiinteä numero matkapuhelimessa

Puhelut suoraan matkapuhelimeesi