Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.

Suomi:0800 552 138

Anna yrityksellesi lisäpotkua Belfabriekin puhelinnumerolla!

Tee valintasi numerokaupassa ja aloita soittaminen ja soitettavaksi tuleminen jo tänään. Teemme jokaisen numeron räätälöitynä sinulle ! Tai soita ensin asiantuntijoillemme numeroon 0800 552 138.

Haluatko (ylimääräisen) yrityspuhelinnumeron? Haluatko, että se välitetään matkapuhelimeesi? Voimme järjestää sen sinulle samana päivänä. Aloitushinta on vain 9,95 € kuukaudessa.

Etsi 075- tai paikallisnumero numerokaupastamme, täytä pyyntölomake ja me välitämme kaikki saapuvat puhelut matkapuhelimeesi samana päivänä.

Haluatko laajentua jonkin ajan kuluttua, esimerkiksi useilla käyttäjillä? Tai VOIP-pöytä? Sekin on mahdollista. Kaikki tämä on mahdollista Belfabriek-alustalla, joten voit aina laajentua ja kasvaa. Me kasvamme kanssasi!

Jos puhelinnumeroosi tulee jonkin ajan kuluttua enemmän puheluita, voit myös muuttaa sen virtuaalinumeroksi, jossa on 2 tai useampia käyttäjiä. Voit myös siirtää saapuvat puhelut kollegallesi tai kumppanillesi. Et siis koskaan menetä puhelua!

Tämä vaihtoehto on erittäin suosittu mahdollisuuksiemme joukossa, ja yrityskäyttäjänä se on aina parempi kuin matkapuhelinnumeron laittaminen verkkosivuillesi tai kansioosi, koska silloin sinulla on aina vain yksi puhelin. Tämän vaihtoehdon avulla sinulla on mukava 075- tai paikallisnumero ja voit aloittaa pienellä kuukausittaisella summalla!

Hyödylliset ominaisuudet

hero-functions

Belfabriek portaali

Belfabriek-portaali on puhelinpalvelualustamme keskeinen keskus. Täällä voit helposti:

  • Lataa laskut

  • Lisää puhelinnumeroita ja käyttäjiä

  • Toimintojen kytkeminen päälle ja pois päältä

  • Lataa äänitiedostot valikkovalikoita ja ilmoitustekstejä varten.

Saavutettavuus

Tämän toiminnon avulla voit asettaa itsesi saataville tai poissaolevaksi puhelujen vastaanottamista varten. Halutessasi voit helposti välittää Belfryn numerosi toiselle käyttäjälle. Näin voit rakentaa minipuhelinkeskuksen, jossa kaikki voivat vastata puhelinnumeroosi. Et siis ole sidottu yhteen matkapuhelinnumeroon, vaan olet joustavasti tavoitettavissa, eikä sinun tarvitse missata puhelua. Vaikka olisit liian kiireinen vastaamaan!

Tilastot

Portaalissamme näet puhelutilastot reaaliajassa.
  • Mitkä ovat kiireisimmät kellonajat, kiireisimmät viikonpäivät?

  • Käytin puhelinnumeroa mainoksessa, tuliko siitä tuloja?

  • Mikä on puhelun keskimääräinen kesto?

Yrittäjänä näet kaikki tilastot, aivan kuten Google Adwordsissa. Jos vertaat niitä, saatat löytää mielenkiintoista tietoa siitä, miten voit mainostaa vielä paremmin!

Yrityksesi puhelinnumero juuri haluamallasi tavalla

Anna kollegojemme määrittää puhelinnumerosi juuri haluamallasi tavalla. Voit sitten helposti tehdä muutokset itse tai antaa meidän tehdä ne puolestasi, jotta sinun ei tarvitse!

Digitaalinen vastaaja

Sinun ei tarvitse enää koskaan jättää väliin yhtäkään puhelua. Ei edes silloin, kun kaikki linjasi ovat varattuja, jono on liian pitkä tai et voi vastata puheluun jostain muusta syystä.

Ennakkoilmoitusääni

Yritysten omistajat käyttävät usein useita numeroita, joista jokainen on tarkoitettu eri tarkoitukseen tai verkkokauppaan. Näissä tapauksissa on hyödyllistä saada tieto siitä, mihin yrityspuhelinnumeroon puhelu tulee.

Kansalliset ja kansainväliset puhelut

Kansalliset ja kansainväliset puhelutoimitukset? Ei ongelmaa!

Musta lista

Onko olemassa soittajia, joiden et jostain syystä haluaisi soittaa johonkin numeroosi? Estä heidän puhelunsa helppokäyttöisellä mustalla listallamme ja pidä linjasi auki tärkeille puheluille.

Puhelinjono

Joskus samanaikaisten soittajien määrä saattaa ylittää käytettävissä olevan henkilöstön määrän. Voit pysyä näiden ruuhkahuippujen yläpuolella virtuaalisella jonolla, joka on kätevä ominaisuus, joka on kaikkien Belfabriekn asiakkaiden käytettävissä.

Puhelinvalikko

Liikekumppanisi tai asiakkaasi haluavat saada työntekijän linjalle mahdollisimman nopeasti. Useimmilla työntekijöillä ei kuitenkaan ole vastausta kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin. Puhelinvalikon avulla soittajat saavat oikean henkilön linjalle heti.

Puhelun tallennus

"Tämä keskustelu voidaan nauhoittaa laadunvarmistusta varten." Jos soitat palvelunumeroihin, kuulet säännöllisesti käytettävän tämänsuuntaisen viestin. Ja jos ne ovat hollantilaisia palvelunumeroita, on todennäköistä, että ne ovat Belfabriekn isännöimiä.

Puhelun ylivuodon käsittely

Villisti onnistunut markkinointikampanja? Ilmaista julkisuutta valtakunnallisissa tiedotusvälineissä? Karkuun runneltu Adwords-kampanja? Rave-arvostelut vertailusivustolla? Ei ongelmaa! Meille ei ole ongelma edes kiireisin puhelujen ruuhkahuippu.

Puhelutilastot sähköpostitse

Päivittäinen, viikoittainen tai kuukausittainen puhelutilastokatsaus kätevästi postissa. Mukana tietysti puhelinnumerosi.

Suora soitonsiirto

Yritysnumerosi on virtuaalinen puhelinnumero. Tämä tarkoittaa, että saapuvat puhelut ohjataan valitsemaasi puhelinnumeroon. Tämä voi olla lankapuhelin, matkapuhelin tai jopa offshore-puhelinkeskus. Sinä päätät, missä puheluihin vastataan.

Tekstiviestityökalu

Tekstiviestit ovat erinomainen tapa välittää lyhyitä tekstejä asiakkaillesi. Mutta miten lähetät tekstiviestin suurille ryhmille?

Tervehdysviesti

"Kiitos soitostanne..." on yleensä ensimmäinen asia, jonka kuulee, kun soittaa ammattijärjestöön.

Tilastot

Palvelunumeron tai yritysnumeron päätavoitteena on optimoida organisaatiosi saatavuus. Haluat palvella enemmän asiakkaita ja tarjota parempaa palvelua. Mutta mistä tiedät, saavutatko nämä tavoitteet? Numerot eivät valehtele.

Usean haarakonttorin puhelinnumero

IVR-järjestelmämme voi jakaa satoja samanaikaisia puheluita valtakunnalliseen toimipisteverkkoon.

VIP-valkoluettelo

Haluatko rajoittaa puhelinnumerosi käytön vain rajoitettuun yhteystietoryhmään? VIP-valkoluettelon avulla voit pitää linjasi auki niille henkilöille, joille numerosi on tarkoitettu.

Vaihda laajennus

Palvelunumerosi on virtuaalinen puhelinnumero. Tähän numeroon tulevat puhelut yhdistyvät automaattisesti nykyisiin puhelimiin. Nämä voivat olla lankapuhelimia, matkapuhelimia, VOIP-puhelimia tai perinteisiä puhelimia.

Webhook

Määritä ja päivitä kohteen numerot verkkosivustollasi webhookin avulla.

Kokeile Belfabriek-järjestelmää jo tänään!

Järjestelmä, joka toimii kaikille työntekijöille: kotona ja toimistossa.

Kokeile nyt!
system-hard-phone-thumb

Hard Phone

Belfabriek-puhelin, joka on valmiiksi konfiguroitu ja ohjelmoitu.

system-soft-phone-thumb

Soft Phone

Vastaanota ja soita yrityspuheluita nykyisillä matkapuhelimillasi.

system-web-interface-thumb

Web-käyttöliittymä

Hallitse kaikkia numeroita ja yhteyksiä verkossa

system-mobile-apps-thumb

Mobiilisovellukset

Aseta itsesi tavoitettavaksi tai poissaolevaksi puhelujen vastaanottamista varten.

Kiinteä numero matkapuhelimessa

Puhelut suoraan matkapuhelimeesi