Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.

Suomi:0800 552 138
belfabriek-uitbellen-met-een-hardphone

Puhelun soittaminen kovalevyllä

Oma laite jokaisella työpöydällä Mahdollista myös kotityöntekijöille

Soittaminen kovapuhelimella

Mitä ovat kovalevykuulokkeet? Ne ovat yksinkertaisia: puhelimia, joita on ollut lähes jokaisessa pöydässä jo 1950-luvulta lähtien. Ne ovat vuosikymmenien ajan tarjonneet erinomaista palvelua. Ja niin ne tekevät edelleen, vaikka softapuhelimet ovat yleistyneet nopeasti. Vaikka olemme vakuuttuneita siitä, että tulevaisuus kuuluu softphoneille, jotka ovat yhtä edullisia kuin kattavia, hyvässä pöytäpuhelimessa ei ole mitään vikaa. Mutta minkä pöytäpuhelimen valitsisit? Lähes kaikki vuonna 2019 myytävät toimistopuhelimet ovat VoIP-puhelimia. VoIP tulee sanoista Voice over Internet Protocol. Ne ovat puhelimia, jotka mahdollistavat puheyhteyden internetin kautta. Jokainen VoIP-pöytäpuhelin muuntaa äänen datapaketeiksi, jotka siirretään internetin kautta. VoIP-pöytäpuhelin liitetään paikalliseen (yrityksen) verkkoon ja muodostaa digitaalisen internet-yhteyden varsinaiseen puhelinverkkoon. Tämä tapahtuu täysin automaattisesti käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Tätä kutsutaan SIP-tiliksi.

Mikä VoIP-puhelin minun pitäisi valita?

Se riippuu hyvin paljon vaatimuksistasi. On olemassa suuri määrä tuotemerkkejä, jotka kaikki tarjoavat korkealaatuisia VoIP-kiintopuhelimia. De Belfabriek suosii hieman Ciscon kiintopuhelimia. Hyvän laadun ja luotettavuuden vuoksi, mutta myös siksi, että periaatteessa jokainen ICT-palveluntarjoaja tuntee laitteet ja osaa siksi asentaa ne.

Tietoja asennuksesta

Jos tarvitset rajoitetun määrän VoIP-puhelimia, asennus on helppo tehdä itse. Tämä johtaa tietenkin kustannussäästöihin. Menettely on aina samanlainen: syötät käyttäjätunnuksen ja salasanan jokaiselle kiintopuhelimelle, minkä jälkeen laite kirjautuu puhelinverkkoon internetin kautta. Ja olet jo toiminnassa. Jos tarvitset VoIP-laitteita yli kahdeksaan työasemaan, haluat välittää puheluita toistensa välillä, sinulla on jokaisella laitteella paikallinen vastaaja ja haluat työskennellä keskitetyn osoitekirjan kanssa, asiat muuttuvat monimutkaisemmiksi. Tässä esimerkissä on suositeltavaa työskennellä paikallisen puhelinkeskuksen kanssa, joka on digitaalisesti yhdistetty puhelinpalvelualustaan SIP-trunkin kautta. Voit tilata SIP-trunkin Belfabriekistä. Kiintopuhelinten asennus ei kuitenkaan tapahdu meidän kauttamme, vaan ICT-asiantuntijasi kautta.

Päätelmä

Jos haluat käyttää VoIP-laitteita < 8 työasemassa, suosittelemme, että huolehdit tästä itse. Varsinkin jos ratkaisulle ei ole muita vaatimuksia (vastaaja, keskitetyt osoitekirjat jne.). Yli 8 työpöytälaitteen ja/tai edistyneemmän kokoonpanon osalta on järkevämpää ottaa mukaan ICT-osapuoli. Itseasennusta varten: tuemme sinua mielellämme puhelimitse kirjautumistietojen syöttämisessä, jotta saat kiintolevylaitteet toimimaan nopeasti (ja oikein!).