Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588
belfabriek-uitbellen-met-een-hardphone

Puhelun soittaminen pöytäpuhelimella

  • Oma laite jokaisella työpöydällä

  • Myös kotityöntekijöille!

Soittaminen kovapuhelimella


Mitä ovat kovalevypuhelimet? Yksinkertaisesti: puhelimia, jotka ovat olleet lähes kaikissa työpöydissä jo 1950-luvulta lähtien. Ne ovat palvelleet meitä siellä hyvin vuosikymmeniä. Ja niin ne tekevät edelleen, vaikka softapuhelimet ovat yleistyneet nopeasti. Vaikka olemme vakuuttuneita siitä, että niin edulliset kuin kattavatkin softapuhelimet ovat tulevaisuutta, hyvässä pöytäpuhelimessa ei ole mitään vikaa. Mutta minkä pöytäpuhelimen valitsisit?
Lähes kaikki nykyään myytävät pöytäpuhelimet ovat VoIP-laitteita. VoIP on lyhenne sanoista Voice over Internet Protocol. Ne ovat puhelimia, jotka mahdollistavat puheyhteyden Internetin kautta. Jokainen VoIP-pöytäpuhelin muuntaa äänen datapaketeiksi, jotka siirretään Internetin kautta. VoIP-pöytäpuhelin liitetään paikalliseen (yrityksen) verkkoon ja muodostaa digitaalisen Internet-yhteyden varsinaiseen puhelinverkkoon. Tämä tapahtuu täysin automaattisesti käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Tätä kutsutaan VoIP-tiliksi.


Mikä VoIP-puhelin minun pitäisi valita?


Tämä riippuu hyvin paljon vaatimuksistasi. On olemassa suuri määrä tuotemerkkejä, jotka kaikki tarjoavat korkealaatuisia VoIP-kiintopuhelimia. Belfabriek suosii hieman Yealink-kiintopuhelimia. Niiden hyvän laadun ja luotettavuuden vuoksi, mutta myös siksi, että jokainen ICT-palveluntarjoaja tuntee laitteet ja osaa siksi asentaa ne.


Asennuksesta


Riippumatta siitä, kuinka monta VoIP-puhelinta tarvitset, asennus on helppo tehdä itse. Mikä tietenkin säästää rahaa. Menettely on aina samanlainen: annat käyttäjätunnuksen ja salasanan jokaiselle kiintopuhelimelle, minkä jälkeen laite kirjautuu puhelinverkkoon Internetin kautta. Päivitys toukokuussa 2021: Voimme nyt lähettää sinulle puhelimet valmiiksi konfiguroituina! Lähetä puhelimet toimistoon, kotitoimistoon tai minne haluat, ja me tarjoamme sinulle plug'n'call -kokemuksen!

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: