Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Puhelun soittaminen softapuhelimella

  • Uusi tapa vastata puheluihin

  • Mahdollista millä tahansa älypuhelimella tai tietokoneella

  • Helppo hallita

Soittaminen softapuhelimella


Etsitkö yrityksellesi parasta softapuhelinratkaisua? Vai päädyitkö tälle sivulle enemmän tai vähemmän vahingossa, koska kuulet termiä yhä useammin, mutta et tiedä tarkalleen, mitä se tarkoittaa? Me hoidamme sinut!

Ensin perusasiat: Softphone voi korvata pöytäpuhelimet (kovat puhelimet) lähes kaikissa tilanteissa. Ja se tekee lopun pöydällä pölyttyvistä laitteista. Termi softphone on lyhenne sanoista software ja phone. Softphone on ohjelmisto, jonka asennat tietokoneeseen, tablettiin tai älypuhelimeen. Sen avulla voit soittaa puheluita aivan kuten pöytäpuhelimella!

Kun olet asentanut softphonen (esimerkiksi) älypuhelimeen, sinulla on käytössäsi toinen puhelin. Joka ei ole käytettävissä matkapuhelinnumerosi kautta, vaan yrityksen numeron kautta. Ihanteellinen, jos sinä ja/tai työntekijäsi olette usein liikkeellä. Tai jos et halua soittaa puheluita matkapuhelinnumerosi kautta.

Säännölliset päivitykset

Kuinka usein pöytäpuhelimesi päivitetään? Luultavasti vastaus on "harvoin tai ei koskaan". Softphone-sovellukset saavat säännöllisiä päivityksiä ja niiden mukana uusia ominaisuuksia tai parannuksia.

Kätevä osoitekirja

Pöytäpuhelimissa on yleensä rajallinen osoitekirja. Yhteystietojen lisääminen, muokkaaminen tai poistaminen on hankalaa. Monissa yrityksissä yhteystietoja ei edes tallenneta lainkaan. Liian hankalaa! Pehmopuhelimella tämä on paljon helpompaa. Lisäksi yhteystietoja voi jakaa suoraan kollegoiden kanssa. Eivätkä tärkeät tiedot häviä.

Hintaetu

Kuten sanottu, pöytäpuhelin maksaa helposti 75 euroa tai enemmän, kun taas softphone sisältyy tilaukseen ja päivitykset sisältyvät siihen. Lisäksi laitteistoa ei tarvitse vaihtaa muutaman vuoden kuluttua!

Helppo ottaa käyttöön organisaatiossa

Tarjoa kaikille työntekijöille pöytäpuhelin, kehitä puhelujen suunnitelmat, määritä liittymät. Perinteisen puhelinverkon rakentaminen ja ylläpitäminen on paljon työtä. Softphonen asentaminen on paljon helpompaa. Lataa, anna käyttäjätunnus ja salasana ja olet valmis.

Ei ylimääräistä laitetta verkossa

Jokainen verkkolaite on laite, joka on liitettävä verkkoon, joka tarvitsee IP-numeron, joka saattaa tarvita oman aliverkon (mahdollisesti etuoikeutettuna normaaliin verkkoliikenteeseen nähden) ja joka on periaatteessa hakkeroitavissa. Pehmopuhelin käyttää olemassa olevaa laitetta, jolla on internet-yhteys. Ei siis mitään ylimääräistä verkkolaitetta!

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: