Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.

Suomi:0800 552 138

Soittaminen softapuhelimella

  • Uusi tapa vastata puheluihin

  • Mahdollista millä tahansa älypuhelimella

  • Helppo hallita

Soittaminen softapuhelimella

Etsitkö yrityksellesi parasta softapuhelinratkaisua? Vai päädyitkö tälle sivulle enemmän tai vähemmän vahingossa, koska kuulet termiä yhä useammin, mutta et tiedä tarkalleen, mitä se tarkoittaa? Me hoidamme sinut! Ensin perusasiat: Softphone voi korvata pöytäpuhelimet (kovat puhelimet) lähes kaikissa tilanteissa. Ja se tekee lopun pöydällä pölyttyvistä laitteista. Termi softphone on lyhenne sanoista software ja phone. Softphone on ohjelmisto, jonka asennat tietokoneeseen, tablettiin tai älypuhelimeen. Sen avulla voit soittaa puheluita aivan kuten työpöydällä. Kun ohjelmisto on asennettu (esimerkiksi) älypuhelimeen, sinulla on itse asiassa käytössäsi toinen puhelin. Joka ei ole käytettävissä 06-numerosi kautta, vaan yrityksen numeron kautta. Ihanteellista, jos sinä ja/tai työntekijäsi olette usein liikkeellä. Tai jos et halua soittaa puheluita 06-numerosi kautta. Lisäksi useimmat softphone-ratkaisut tarjoavat kaikenlaisia lisäominaisuuksia, kuten chattailua, videopuheluita, käteviä osoitekirjoja (ei enää vanhanaikaisten pöytäpuhelinten käyttöliittymien kanssa näpyttelyä!) ja päivityksiä. Plussaa: jos kaikki työntekijät käyttävät softapuhelinta, säästät paljon rahaa. Kohtuullinen kiintopuhelin maksaa helposti yli 75 euroa. Softphonet maksavat usein 10-15 euroa. Mukaan lukien päivitykset. Nämä ovat tärkeimmät edut:

Säännölliset päivitykset

Kuinka usein pöytäpuhelimesi päivitetään? Vastaus on todennäköisesti "harvoin tai ei koskaan". Pehmopuhelinsovellukset saavat säännöllisiä päivityksiä ja niiden mukana uusia ominaisuuksia tai parannuksia.

Kätevä osoitekirja

Pöytäpuhelimissa on yleensä rajallinen osoitekirja. Yhteystietojen lisääminen, muokkaaminen tai poistaminen on hankalaa. Monissa yrityksissä yhteystietoja ei edes tallenneta lainkaan. Liian hankalaa! Pehmopuhelimella tämä on paljon helpompaa. Lisäksi yhteystietoja voi jakaa suoraan kollegoiden kanssa. Eivätkä tärkeät tiedot häviä.

Hintaetu

Kuten sanottu, pöytäpuhelin maksaa helposti 75 euroa tai enemmän, kun taas softphone maksaa 10-15 euroa päivityksineen. Lisäksi ei ole laitteistoa, joka pitää vaihtaa muutaman vuoden kuluttua!

Helppo ottaa käyttöön organisaatiossa

Tarjoa kaikille työntekijöille pöytäpuhelin, kehitä puhelusuunnitelmat, määritä laajennukset. Perinteisen puhelinverkon rakentaminen ja ylläpito on paljon työtä. Softphonen asentaminen on paljon helpompaa. Lataa, anna käyttäjätunnus ja salasana ja olet valmis.

Verkossa ei ole ylimääräistä laitetta

Jokainen verkkolaite on laite, joka on liitettävä verkkoon, joka tarvitsee IP-numeron, joka saattaa tarvita oman aliverkon (mahdollisesti ensisijaisena normaaliin verkkoliikenteeseen nähden) ja joka on periaatteessa hakkeroitavissa. Pehmopuhelin käyttää olemassa olevaa laitetta, jolla on internet-yhteys. Ei siis mitään ylimääräistä verkkolaitetta!

Päivityspolku mahdollinen

Monet softapuhelinpalvelujen tarjoajat tarjoavat lisäominaisuuksia, kuten chat- ja videoneuvottelut. Nämä eivät ole vaihtoehtoja, jos käytät pöytäpuhelimia!

Mutta mikä on paras softapuhelin?

Se riippuu toiveistasi. Olemme varsin tyytyväisiä Counterpath-softphoneen. Counterpath tarjoaa todistetusti tehokkaan ratkaisun (yritys on ollut markkinoilla yli 10 vuotta) ja paljon toimintoja. Voit ladata softphonen iOS- tai Android-kaupasta ja kokeilla sitä ilmaiseksi 14 päivän ajan. Jos pidät siitä, voit ostaa lisenssin. Jotta voit soittaa, tarvitset SIP-tilin, käyttäjätunnuksen ja salasanan. Voit helposti pyytää nämä asiakaspalvelustamme. Google Voice, jossa saat jokaiselle työntekijälle softapuhelimen Googlen toimistoratkaisuun, G-Suiteen. Belfabriekn numerot toimivat tietenkin kaikkien näiden (ja monien muiden!) softphone-ratkaisujen kanssa. Päänumerosi kaikkine lisäominaisuuksineen pysyy sinulla.