Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.
   Soita meille:
   0800 552 138
   Cr

   Puhelun tallennus

   Sinäkin voit käyttää puhelutallennusta puhelinnumerosi avulla. Tallenna puhelinkeskustelut automaattisesti myöhempää käyttöä varten. Joko itsellesi tai työntekijöillesi. Belfabriek tallentaa nämä äänitiedostot turvallisesti pilvipalveluun, josta pääset niihin käsiksi käyttäjäystävällisen hallintapaneelin avulla.

   Monipuoliset sovellukset

   Tämä ominaisuus on niin monipuolinen, että käytännössä jokaisella organisaatiolla on sille käyttöä. Puhelinkeskusten johtajat käyttävät puhelutallennusta tulosarviointien laatimiseen. Työntekijät kuuntelevat omia puheluitaan hakiakseen tai tarkistaakseen tietoja lippuihinsa.

   Edut

   Nauhoitetuista puheluista voi olla hyötyä varmuuskopioina ja todisteina, ja ne ovat myös kätevä väline asiakaspalvelun parantamiseen.

   Online-toisto

   Lajittele nauhoitetut puhelut päivämäärän tai numeron mukaan ja toista ne verkossa. Käyttöliittymä ilmaisee, mitkä puhelut olet jo kuunnellut. Merkitse tärkeät puhelut tähti-toiminnolla ja lataa haluamasi puhelut omalle tietokoneellesi.

   Laadunvalvonta

   Noudattavatko työntekijäsi protokollaa? Heidän nauhoitetut keskustelunsa kertovat sen sinulle.

   Sulje sopimukset

   Kun asiakkaat antavat sinulle sanansa tai päinvastoin, keskustelun nauhoitus voi todistaa tapahtuman.

   Kouluta henkilöstösi

   Tehosta työskentelyäsi ja toista osia keskusteluista tulosarvioinneissa ja koulutustilaisuuksissa. Muutama hyvin valittu esimerkki voi todella viedä asiasi perille!

   Aktivoi puhelun tallennus

   Jos puhelujen tallennus on järkevää yrityksesi kannalta, voit aktivoida tämän ominaisuuden heti. Löydät sen online-ohjauspaneelista.

   Jos et ole vielä Belfabriekn asiakas, tarkista saatavilla olevat 0800-, paikalliset ja kansalliset numerot numerokaupastamme. Voit tehdä Belfabriek-tilauksesi vain muutamassa minuutissa. Odotamme innolla, että voimme auttaa sinua!

   Yritykset käyttävät puhelutallenteita myös liiketoimien todentamiseen ja menettelyjen noudattamisen tarkistamiseen.