Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.

Suomi:0800 552 138

Puhelun tallennus

Sinäkin voit käyttää puhelutallennusta puhelinnumerosi avulla. Tallenna puhelinkeskustelut automaattisesti myöhempää käyttöä varten. Joko itsellesi tai työntekijöillesi. Belfabriek tallentaa nämä äänitiedostot turvallisesti pilvipalveluun, josta pääset niihin käsiksi käyttäjäystävällisen hallintapaneelin avulla.

Monipuoliset sovellukset

Tämä ominaisuus on niin monipuolinen, että käytännössä jokaisella organisaatiolla on sille käyttöä. Puhelinkeskusten johtajat käyttävät puhelutallennusta tulosarviointien laatimiseen. Työntekijät kuuntelevat omia puheluitaan hakiakseen tai tarkistaakseen tietoja lippuihinsa.

Edut

Nauhoitetuista puheluista voi olla hyötyä varmuuskopioina ja todisteina, ja ne ovat myös kätevä väline asiakaspalvelun parantamiseen.

Online-toisto

Lajittele nauhoitetut puhelut päivämäärän tai numeron mukaan ja toista ne verkossa. Käyttöliittymä ilmaisee, mitkä puhelut olet jo kuunnellut. Merkitse tärkeät puhelut tähti-toiminnolla ja lataa haluamasi puhelut omalle tietokoneellesi.

Laadunvalvonta

Noudattavatko työntekijäsi protokollaa? Heidän nauhoitetut keskustelunsa kertovat sen sinulle.

Sulje sopimukset

Kun asiakkaat antavat sinulle sanansa tai päinvastoin, keskustelun nauhoitus voi todistaa tapahtuman.

Kouluta henkilöstösi

Tehosta työskentelyäsi ja toista osia keskusteluista tulosarvioinneissa ja koulutustilaisuuksissa. Muutama hyvin valittu esimerkki voi todella viedä asiasi perille!

Aktivoi puhelun tallennus

Jos puhelujen tallennus on järkevää yrityksesi kannalta, voit aktivoida tämän ominaisuuden heti. Löydät sen online-ohjauspaneelista.

Jos et ole vielä Belfabriekn asiakas, tarkista saatavilla olevat 0800-, paikalliset ja kansalliset numerot numerokaupastamme. Voit tehdä Belfabriek-tilauksesi vain muutamassa minuutissa. Odotamme innolla, että voimme auttaa sinua!

Yritykset käyttävät puhelutallenteita myös liiketoimien todentamiseen ja menettelyjen noudattamisen tarkistamiseen.