Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:+3170-3111050

Puhelun tallennus

"Tämä puhelu voidaan nauhoittaa palvelumme laadun varmistamiseksi." Yrityspuhelinnumeroon soittavat kuulevat säännöllisesti samanlaisen ilmoituksen. Todennäköisesti näitä numeroita isännöi Belfabriek.

Voit myös käyttää puhelun tallennustoimintoa yrityspuhelinnumerossasi. Tämän avulla teet automaattisesti tallenteet kaikista saapuvista puheluista. Belfabriek tallentaa äänitiedostot turvallisesti pilveen.

Kojelaudan kautta sinulla on suora pääsy tallenteisiin selkeässä käyttöliittymässä !

Yrityspuhelujen tallentamisen edut

Puhelinkeskustelujen nauhoittaminen tarjoaa varmuuskopioita ja todisteita, mutta on myös hyödyllinen väline palvelusi parantamiseen.


Online-toisto

Valitse tallenteet päivämäärän tai numeron mukaan ja kuuntele keskusteluja verkossa. Näet heti, mitä keskusteluja olet jo kuunnellut. Voit merkitä tärkeät puhelut tähdellä tai ladata ne tietokoneellesi.


Laadunvalvonta

Työskentelevätkö kollegasi tai ulkoinen puhelinkeskuksesi oikein? Voit kuulla sen nauhoitetuista puhelinkeskusteluista.

Yrityspuhelintallennuksen monet sovellukset

Tämä toiminto on niin monipuolinen, että lähes kaikki organisaatiot voivat keksiä sille sovelluksen. Puhelinkeskusten tiiminvetäjät käyttävät äänitallenteita kehityskeskusteluissa. Työntekijät kirjaavat itse lippunsa puhelun päätyttyä rauhassa ja kuuntelevat tarvittaessa nauhoituksia.

Puhelutallenteita käytetään usein myös todisteena tapahtumista tai menettelyjen noudattamisen tarkistamiseen!

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: