Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.

Suomi:0800 552 138

Callfactopry-ratkaisut verkkokaupoille

  • älykkäästi räätälöity, kaikki toiminnot mukana

  • 1 työpäivän kuluessa

Ihanteelliset ratkaisut verkkokaupoille

Sähköinen kaupankäynti on erittäin lupaavaa. Ja on olemassa lukemattomia innostavia esimerkkejä organisaatioista, jotka ovat täyttäneet tämän lupauksen. Mutta halusitpa sitten uudeksi Amazoniksi tai Coolblueksi tai halusitpa palvella menestyksekkäästi kapeaa markkinarakoa, sähköinen kaupankäynti on kovan luokan liiketoimintaa jo pelkästään siksi, että liiketoimintakonseptit ovat hyvin näkyviä ja niitä voidaan helposti "lainata". Aivan kuten verkkokauppasi ulkoasu ja tunnelma. Miten säilytät etumatkaa kilpailijoihin? Ja miten laajennat sitä?

Tämän päivän työkalut. Eilisen puhelintekniikka?

Etsit luultavasti osaa vastauksesta nykyaikaisten työkalujen ja tekniikoiden käytöstä. Kuten SEO, SEA, web-statistiikka, verkkokauppaohjelmistot ja lippujärjestelmät. Ja ehkä verkkokauppasi on jo ottanut ensimmäiset askeleet kehittyneen analytiikan alalla, jotta tiedät pian, mitä asiakkaat haluavat, ennen kuin asiakkaat itse tietävät, mitä he haluavat. Mutta onko verkkokaupallasi myös täysin ajan tasalla oleva puhelinratkaisu? Vai onko se vielä vähän kaukana?

Edistynyt

Jälkimmäisen ei tarvitse olla totta. De Belfabriekin puhelinratkaisun avulla verkkokauppasi tuo "soittamisen" 2000-luvulle. Kojelauta, joka tarjoaa tietoa saapuvasta liikenteestä? Google-puhelutilastot? Mahdollisuus jakaa soittajat joustavasti eri paikkakuntien ja numeroiden ("loppukohteiden") kesken? Valtakunnallinen numero, jolla on valtakunnallinen vetovoima? Kehittyneet välineet puhelujen sujuvaan käsittelyyn, kuten puhelujonot, valintalistat, tervetulotekstit?

Lisää vaihtoehtoja

Voit myös markkinoida tietämystäsi. Miten? Käyttämällä tavallisen verkkokauppanumerosi lisäksi maksullista numeroa, jolla voit palvella maksua vastaan tiedonjanoisia kuluttajia. Tai harkitse puhelinnumeroiden avaamista ulkomaille. Jos käännät verkkokauppasivustosi ja käytät kyseisen maan kansallista (ulkomaista) numeroa, sinusta tulee yhtäkkiä kansainvälinen toimija. Ja ei, sinun ei tarvitse avata fyysistä toimipistettä tai palkata ulkomaisia puhelinkeskuksia: me toimitamme ulkomaanpuhelut myös Alankomaihin. Mihin tahansa numeroon. Tekniikasta riippumatta (analoginen, ISDN, VoIP, matkapuhelin). Kuulostaako hyvältä? Tervetuloa mukaan!