Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Belfabriekin ratkaisut verkkokauppoja varten

  • älykkäästi suunniteltu tilauksesta

  • kaikki toiminnot mukana

  • suurille ja pienille verkkokaupoille

Ihanteelliset ratkaisut verkkokaupoille


Sähköinen kaupankäynti on erittäin lupaavaa. Ja on olemassa lukemattomia inspiroivia esimerkkejä organisaatioista, jotka ovat täyttäneet tämän lupauksen. Mutta halusitpa sitten uudeksi Amazoniksi tai Alibabaksi tai halusitpa palvella menestyksekkäästi kapeaa markkinaa, sähköinen kaupankäynti on kovan luokan liiketoimintaa jo pelkästään siksi, että liiketoimintakonseptit ovat hyvin näkyviä ja niitä voidaan helposti "lainata". Aivan kuten verkkokauppasi ulkoasu ja tunnelma. Miten säilytät etumatkaa kilpailijoihin? Ja miten voit rakentaa sen varaan?

Tämän päivän työkalut. Eilinen puhelintekniikka?

Löydät todennäköisesti osan vastauksesta nykyaikaisten työkalujen ja tekniikoiden käytöstä. Kuten SEO, SEA, web-statistiikka, verkkokauppaohjelmistot ja lippujärjestelmät. Ja ehkä verkkokauppasi on jo ottanut ensimmäiset askeleet kehittyneen analytiikan alalla, jotta tiedät pian, mitä asiakkaat haluavat, ennen kuin asiakkaat itse tietävät, mitä he haluavat. Mutta onko verkkokaupallasi myös täysin ajan tasalla oleva puhelinratkaisu? Vai onko se vielä vähän kaukana?

Edistynyt

Sinun ei tarvitse. Belfabriekin puhelinratkaisulla verkkokauppasi vetää "kuplat" 2000-luvulle. Kojelauta, joka tarjoaa tietoa saapuvasta liikenteestä? Googlen puhelutilastot? Mahdollisuus jakaa soittajat joustavasti paikkakuntien ja numeroiden ("päätepisteiden") kesken? Valtakunnallinen puhelinnumero, jolla on valtakunnallinen vetovoima? Kehittyneet työkalut puhelujen sujuvaan käsittelyyn, kuten puhelujonot, valintalistat, tervetulotekstit?

Lisää vaihtoehtoja

Mieti myöhemmässä vaiheessa myös puhelinnumeroiden perustamista ulkomaille. Jos käännät verkkosivustosi ja perustat ulkomaisen puhelinnumeron, olet yhtäkkiä kansainvälinen toimija. Ja ei, sinun ei tarvitse avata fyysistä toimipistettä tai palkata ulkomaisia puhelinkeskuksia: me toimitamme myös kansainväliset puhelut sinne, minne haluat. Mihin tahansa numeroon: kiinteään tai matkapuhelimeen!

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: