Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588
Veelgestelde vragen

Näin virtuaaliset puhelinnumerot toimivat

Maksuton 0800-numero tai kansallinen tai paikallinen yrityspuhelinnumero on virtuaalinumero. Tämä tarkoittaa sitä, että puhelut tulevat älykkään alustamme kautta ja ohjataan sen jälkeen numeroosi tai "oikeaan" puhelinnumeroosi.

Belfabriekin asiakkaana päätät, mikä puhelin lopulta soi: se voi olla paikallinen puhelinnumerosi tai matkapuhelimesi. Voit myös jakaa soittajat eri toimipisteisiin tai osastoihin tai vaihtaa kohdenumeroita väliaikaisesti.

Kaikki tämä on mahdollista älykkään IVR-järjestelmämme (Interactive Voice Response) avulla. Alla selostamme, miten IVR-alustamme toimii.

Miten IVR-järjestelmä toimii?

  • Ovatko kaikki kollegasi kiireisiä? Jotta soittajat eivät joutuisi odottamaan, voit käyttää erityistä ylivuotoreititystämme ja siirtää soittajat automaattisesti toiseen paikkaan, kuten ulkoiseen puhelinkeskukseen tai toiseen toimipisteeseen.

  • Soittaako joku virka-ajan ulkopuolella vai onko jono liian pitkä? Anna soittajien tallentaa viesti. Näin asiakkaat voivat edelleen esittää kysymyksensä ja tuntea, että heitä autetaan nopeasti. Saat äänitallenteet haluttuun sähköpostiosoitteeseen ja päätät, onko välitöntä toimintaa tarpeen toteuttaa.

  • Soitetaanko virka-ajan ulkopuolella, viikonloppuna tai juhlapäivänä?

    Belfabriekissa voit päättää, miten haluat puhelun ohjautuvan (tätä kutsutaan myös reititykseksi). Määritä itse päivän ja kellonajan perusteella, mihin puhelimiin saapuvat puhelut ohjataan.

  • Käytätkö yhtä valtakunnallista numeroa ja haluat ohjata soittajat yrityksesi alueelliseen tai paikalliseen toimistoon? Ota tämä vaihtoehto käyttöön, niin IVR-järjestelmämme huolehtii soittajien ohjaamisesta heidän suuntanumeronsa perusteella.

  • Jos sinulla on useita sivukonttoreita tai toimistoja, tämä vaihtoehto on mielenkiintoinen. Kun soittajat ovat saaneet yhteyden, IVR pyytää heitä syöttämään postinumeron neljä numeroa. Tämän jälkeen ohjaamme heidät lähimpään konttoriin.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: