Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.

Suomi:0800 552 138
Veelgestelde vragen

Miten se toimii

Maksuton numero (0800), paikallinen tai kansallinen numero on virtuaalinen numero. Tämä tarkoittaa sitä, että puhelut tulevat älykkään alustamme kautta ja ohjataan sitten "oikeaan" puhelinnumeroosi.

Belfabriekn numeron omistajana päätät, mikä puhelin lopulta soi: se voi olla paikallinen numerosi tai matkapuhelimesi. Voit myös jakaa soittajat eri toimipisteisiin tai osastoille tai vaihtaa väliaikaisesti kohdenumeroita.

Kaikki tämä on mahdollista älykkään IVR-järjestelmämme (Interactive Voice Response) avulla. Alla selitämme, miten IVR-järjestelmämme toimii.

Miten IVR-järjestelmä toimii?

  • Ovatko kaikki työntekijäsi kiireisiä? Jotta soittajat eivät joutuisi odottamaan, voit käyttää erityistä ylivuotoreititystämme ja siirtää heidät automaattisesti toiseen paikkaan, kuten ulkoiseen puhelinkeskukseen tai toiseen toimipisteeseen.

  • Soittaako joku virka-ajan ulkopuolella vai onko jono liian pitkä? Anna soittajien nauhoittaa viesti. Näin asiakkaat voivat edelleen esittää kysymyksensä ja tuntea, että heitä autetaan nopeasti. Saat äänitallenteet valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen, jonka jälkeen voit päättää, tarvitaanko välittömiä toimia.

  • Soitetaanko virka-ajan ulkopuolella, viikonloppuna tai juhlapäivänä? Belfryn avulla voit valita, miten haluat puhelun ohjautuvan (tätä kutsutaan myös reititykseksi). Päätät päivän ja kellonajan perusteella, mihin puhelimiin saapuvat puhelut ohjataan.

  • Käytätkö yhtä kansallista numeroa, mutta haluat ohjata soittajat organisaatiosi alueelliseen tai paikalliseen toimistoon? Ota tämä vaihtoehto käyttöön, niin IVR-järjestelmämme huolehtii soittajien ohjaamisesta heidän suuntanumeronsa perusteella.

  • Jos sinulla on useita sivukonttoreita tai toimistoja - esimerkiksi useita per kaupunki - tämä vaihtoehto on mielenkiintoinen. Kun soittaja on saanut yhteyden, IVR pyytää häntä syöttämään postinumeronsa neljä numeroa. Tämän jälkeen siirrämme heidät lähimpään konttoriin.