Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.

Suomi:0800 552 138

Belfabriek antaa matkailualalle uusia mahdollisuuksia

Tarjoamme:

  • Tarttuvat yrityspuhelinnumerot

  • Älykkäästi suunniteltu mittaamista varten, kaikki toiminnot mukana

  • Live 1 työpäivän kuluessa

Ihanteelliset ratkaisut matkailumaailmaan

Reppureissaaminen kuten parhaimpina (teini-)vuosina, yöpyminen trendikkäissä boutique-hotelleissa kuten parikymppisinä tai akkujen lataaminen lomakohteessa, jossa on lastenkerho, kuten nyt: matkustaminen on ja pysyy fantastisena. On siis vain loogista, että välitämme matkailualasta. Puhelinyhtiönä voimme hyödyntää tätä rakkautta. Ja niin teemmekin, sillä numeromme ja työkalumme sopivat erinomaisesti organisaatioille, jotka innostavat, kuljettavat ja/tai vastaanottavat matkustajia. Kaikissa maailman maissa.

Lentoyhtiöt

Kaikki, jotka haluavat esittää kysymyksen lentoyhtiölle ulkomailla, eivät joudu odottamaan korkeita kansainvälisiä puhelinmaksuja ja/tai yöllistä puhelinkeskusta kotimaassaan. Ratkaisu? Paikallinen puhelinnumero. Tai pikemminkin koko joukko kansainvälisiä numeroita. Yksi jokaiseen maahan, johon organisaatiosi lentää. Koska kaikki numeromme on varustettu lisäominaisuuksilla, tämä on enemmän kuin paikallinen puhelinsisäänkäynti. Onko se yhtäkkiä varattu, koska purkautuva tulivuori sotkee työt? Se ei ole ongelma teknisestä näkökulmasta. Voimme välittömästi lisätä jonoa, ohjata osan puhelinliikenteestä uudelleen, mukauttaa valintavalikkoa tai ottaa käyttöön uuden viestitekstin.

Meidän numeroillamme sinut voidaan ylentää (puhelu)ohjaajaksi!

Matkatoimistot

Matkatoimistot, joilla on useita toimipisteitä, hyötyvät täydellisesti suuntanumeroreitityksestämme, joka yhdistää soittajat automaattisesti lähimpään toimipisteeseen. Ja kyllä, tämä voidaan myös järjestää joustavasti. Esimerkiksi yhdistämällä soittajat toiseen toimipisteeseen tai puhelinkeskukseen, jos puhelimeen ei vastata lähimmässä toimipisteessä.

Hotelli- ja ravintola-ala

Yhä useammat hotellit ja hotelliketjut valitsevat yhden keskitetyistä varausnumerostamme riippumatta siitä, onko siihen yhdistetty yleinen palvelunumero, jossa voidaan vastata esimerkiksi tiloja koskeviin kysymyksiin. Hotelleissa ja hotelliketjuissa, joissa on säännöllisesti kansainvälisiä vieraita, voi olla järkevää ottaa käyttöön maakohtainen paikallinen puhelinnumero. Olipa hotelli kuinka kaukana tahansa, soittajan ei tarvitse maksaa ylimääräisiä kuluja eikä hänen tarvitse kiinnittää huomiota aikavyöhykkeeseen; näin rullataan vieraille punainen matto. Muista myös, että paikallisen numeron vuosikustannukset saadaan usein takaisin jo yhdellä tai muutamalla varauksella.