Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Belfabriek on täällä matkailualaa varten

Belfabriek on täällä matkailualaa varten

  • mukavat puhelinnumerot nopeasti saatavilla

  • älykkäästi suunniteltu mittaamaan, kaikki toiminnot mukana

  • live 1 työpäivän kuluessa, myös viikonloppuisin

Ihanteelliset ratkaisut matkailumaailmaan


Reppureissaaminen kuten parhaina (teini-)vuosina, yöpyminen trendikkäissä boutique-hotelleissa kuten parikymppisinä tai akkujen lataaminen lomakeskuksessa, jossa on lastenkerho kuten nyt: matkustaminen on ja pysyy fantastisena. On siis vain loogista, että välitämme matkailualasta. Puhelinyhtiönä voimme hyödyntää tätä rakkautta. Ja niin teemmekin, sillä numeromme ja työkalumme sopivat ihanteellisesti organisaatioille, jotka innostavat, kuljettavat ja/tai ottavat vastaan matkustajia. Kaikissa maailman maissa.

Lentoyhtiöt

Jos haluat kysyä lentoyhtiöltä kysymyksen ulkomailla, et halua maksaa korkeita kansainvälisiä puhelinmaksuja ja/tai yöpyä puhelinpalvelukeskuksessa kotimaassasi.

Ratkaisu? Paikallinen Belfabriekin numero. Tai pikemminkin: kokonainen sarja kansainvälisiä numeroita. Yksi jokaiseen maahan, johon organisaatiosi lentää.

Koska kaikki numeromme on "varustettu" kehittyneillä vaihtoehdoilla, tämä on enemmän kuin paikallinen puhelinsisäänkäynti. Onko se yhtäkkiä varattu, koska purkautuva tulivuori sotkee työt? Se ei ole ongelma teknisestä näkökulmasta. Voimme välittömästi lisätä jonoa, ohjata osan puhelinliikenteestä uudelleen, mukauttaa valintavalikkoa tai ottaa käyttöön uuden viestitekstin.

Meidän numeroillamme "ylennät" puhelinliikenteen ohjaajaksi!


Matkatoimistot

Matkatoimistot, joilla on useita toimipisteitä, hyötyvät täydellisesti suuntanumeroreitityksestämme, joka yhdistää soittajat automaattisesti lähimpään toimipisteeseen. Ja kyllä, tämäkin voidaan järjestää joustavasti. Esimerkiksi yhdistämällä soittajat toiseen toimipisteeseen tai puhelinkeskukseen, jos puhelimeen ei vastata lähimmässä toimipisteessä.

Hotelli- ja ravintola-ala

Yhä useammat hotellit ja hotelliketjut valitsevat yhden keskitetyistä varausnumerostamme, joko yhdistettynä tai ilman yleistä palvelulinjaa, jossa vastataan esimerkiksi tiloja koskeviin kysymyksiin.

Hotelleissa ja hotelliketjuissa, joissa on säännöllisesti kansainvälisiä vieraita, voi olla järkevää ottaa käyttöön maakohtainen paikallinen puhelinnumero. Olipa hotelli kuinka kaukana tahansa, soittajan ei tarvitse maksaa ylimääräisiä kustannuksia eikä kiinnittää huomiota aikavyöhykkeeseen. Näin rullataan punainen matto esiin.

Ja muista: paikallisen numeron vuosikustannukset saadaan usein takaisin yhdellä tai muutamalla varauksella.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: