Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:+3170-3111050

Suora soitonsiirto

Yrityksesi numero on virtuaalinen numero. Tämä tarkoittaa, että jokainen saapuva puhelu ohjataan toiseen laitteeseen. Se voi olla lankapuhelin, mutta myös matkapuhelin tai toisessa maassa sijaitseva puhelinkeskus. Yritysnumeron omistajana sinä päätät, mihin soittajat päätyvät.Suora soitonsiirto on yksi alustamme useimmin käytetyistä toiminnoista, jota käyttävät sekä pienet että suuret organisaatiot.
Sen yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys tarkoittaa, että erityisesti aloittelevat yritykset voivat käyttää sitä heti ja lisätä lisävaihtoehtoja myöhemmin.

Käynnistysvaiheessa vaihdamme ensin matkapuhelimeesi. Jos haluat myöhemmin myös VoIP-puhelimet, sisällytämme ne puhelusopimukseesi. Näin voimme ohjelmoida eri laitteiden pohjalta edistyksellisimmät puhelinpiirit. Näin olet aina joustava puhelujen välittämisessä.


Edut


Haluat, että yritysnumerosi on mahdollisimman hyvin hallinnassa

Suora edelleenohjaus varmistaa, että jokainen puhelu menee oikeaan puhelimeen.


Vastaa puheluihin missä tahansa

Missä ikinä oletkin, voit käyttää sovelluksiamme päivittääksesi edelleenlähetysnumerosi helposti ja välittömästi. Saapuvat puhelut ohjautuvat aina määrittelemäänne puhelimeen. 


Numerosi liikkuu mukanasi

Yritysnumerosi on virtuaalinumero, ja asetat itse päätepisteen suoran edelleenlähetyksen avulla. Tämä tekee siitä sijainnista riippumattoman. Jos yrityksesi muuttaa, voit ottaa puhelinnumerosi mukaasi.


Skaalautuva

Belfabriekin yritysnumerosi kasvaa organisaatiosi mukana. Kun palkkaat lisää työntekijöitä, voit yksinkertaisesti lisätä heidän puhelimensa yritysnumeroosi, jolloin kapasiteettisi kasvaa.


Optimaalinen asiakaskontakti

Parempi palvelu johtaa suurempaan myyntiin. (Potentiaalisten) asiakkaidesi puheluihin vastaaminen nopeasti on avainasemassa asiakasystävällisen maineen rakentamisessa ja ylläpitämisessä.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: