Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Suoraan eteenpäin

Yritysnumerosi on virtuaalinen numero. Tämä tarkoittaa, että jokainen saapuva puhelu ohjataan toiseen numeroon. Tämä voi olla lankapuhelin, matkapuhelin tai puhelinpalvelukeskus toisessa maassa. Yritysnumeron omistajana sinä päätät, mihin soittajat menevät.

Joustava soitonsiirto takaa optimaalisen saatavuuden!Soitonsiirto on yksi alustamme suosituimmista ominaisuuksista, jota käyttävät niin pienet kuin suuretkin yritykset.

Sen yksinkertaisuuden ja helppouden ansiosta aloittelevien yritysten on helppo päästä alkuun, ja siihen on mahdollista lisätä lisää vaihtoehtoja myöhemmin. Aloitusvaiheessa kytkemme ensin matkapuhelimeesi. Jos myöhemmin päätät, että haluat lankapuhelimen, lisäämme sen puhelusuunnitelmaasi. Näin voimme ohjelmoida edistyksellisimmät puhelinvaihteet eri puhelinten perusteella. Sinulla on siis aina joustavuutta soitonsiirron suhteen.

Teemme myös paljon soitonsiirtoja suurille organisaatioille. Välitämme keskusnumeroita työntekijöiden kotipuhelimiin tai eri puhelinkeskuksiin. Organisaatioilla voi siis olla yksi keskitetty hätä- tai palvelunumero, joka voidaan välittää kenelle tahansa, joka on puhelimessa milloinkin. Itse asiassa voisi sanoa, että soitonsiirto on puhelinalustamme perustoiminto.

Jokaisen saapuvan puhelun yhteydessä VoIP-alustamme kysyy itseltään: kenelle minun pitäisi välittää puhelu? Millä perusteella minun pitäisi ohjata puhelu eteenpäin? Voinko siirtää? Pitäisikö minun siirtää?

Jos pystyt vastaamaan näihin kysymyksiin oman organisaatiosi osalta, voimme luoda sinulle täydellisen ratkaisun. Olemme tehneet tätä jo vuodesta 2000, lähes 23 vuotta, ja rakastamme sitä edelleen.

Edut


Haluat maksimaalisen määräysvallan omaan yritysnumeroosi.

Soitonsiirron avulla voit varmistaa, että soittajat ohjataan aina oikeaan liittymään.


Tavoitettavissa missä tahansa

Missä ikinä oletkin, sovelluksiemme avulla voit muuttaa numerosi edelleenohjausta helposti ja välittömästi. Näin soittajat ohjataan aina oikein.


Liikkuu kanssasi

Koska yritysnumerosi ei ole enää fyysinen linja ja voit itse päättää, mistä sinut tavoittaa suoran soitonsiirron avulla, voit säilyttää nykyisen puhelinnumerosi, kun muutat.


Kasvaa kanssasi

Yrityksesi voi kasvaa luottavaisin mielin. Voit helposti ja nopeasti päivittää numerosi ja luoda uusia soitonsiirtovaihtoehtoja, jotta voit käsitellä enemmän soittajia.


Optimaalinen asiakaskontakti

Parempi palvelu tarkoittaa enemmän myyntiä. Yhdistämällä soittajat oikein ja nopeasti tarjoat parhaan asiakaskokemuksen.

Rekisteröi puhelinnumerosi jo tänään

Suora soitonsiirto on nopein ja helpoin tapa päästä alkuun puhelinnumerosi kanssa. Ja jos haluat myöhemmin käyttää jotakin Belfabriekin tarjoamista monista lisäominaisuuksista, voit tehdä sen milloin tahansa. Jos haluat maksimaalisen hallinnan puhelimesi tavoitettavuudesta, Belfabriek on ihanteellinen kumppani.

Eikö sinulla ole vielä numeroa? Rekisteröidy verkossa jo tänään! Tai lue ensin lisää kiinteästä tai matkapuhelimesta, jos etsit ratkaisua nimenomaan puhelunsiirtoon matkapuhelimeesi!

Usein kysytyt kysymykset:

Kyllä, voit aina ohjata puhelut toiseen puhelinnumeroon. Näin voit olla varma, että puhelu menee aina oikealle henkilölle, ja voit luoda oman virtuaalisen puhelinkeskuksesi.


Kyllä voit. Voimme ohjelmoida lankapuhelimesi uudelleen puhelusuunnitelmassa ja ohjata sen toiseen lankapuhelimeen. Mahdollisuudet ovat rajattomat.


Ei, kaikki tapahtuu automaattisesti. Jos kuitenkin tiedät, ettet ole käytettävissäsi puhelun siirtämiseen, on hyödyllistä merkitä itsesi tiimisivullasi poissaolevaksi. Voit myös asettaa soittojen määrän, ennen kuin puhelu siirretään jollekin toiselle.


Kyllä, voit ottaa toisen numeron ja käyttää sitä vain Google-mainoksiin. Näin tiedät tarkalleen, kuinka monta puhelua tulee mainosten ja muiden kanavien kautta!


Jos tarkoitat lankapuhelimella toimistosi sijaintia, kyllä! Voimme välittää puhelut minne tahansa, myös lankapuhelimeen tai tavalliseen puhelimeen.


Kyllä, näin tehdään usein. Näin voit pitää matkapuhelimesi yksityisenä ja sinulla on toinen puhelinnumero liiketoimintaa varten.


Kyllä voit, mutta et tietenkään voi välittää kenellekään, joka ei ole antanut siihen lupaa.
Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: