Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.

Suomi:0800 552 138

Suora soitonsiirto

Suora edelleenlähetys on yksi alustamme käytetyimmistä ominaisuuksista, ja se on suosittu kaikenkokoisten yritysten keskuudessa.

Helppokäyttöisyys sopii erityisesti aloittaville yrityksille, sillä voit aloittaa toimintansa vähällä vaivalla ja lisätä vaihtoehtoja myöhemmin.

Kun asetukset otetaan käyttöön, aloitamme ohjaamalla puhelut matkapuhelimeesi. Jos haluat lisätä lankapuhelimet myöhemmin, voimme helposti sisällyttää ne suunnitelmaasi. Voimme ohjelmoida monimutkaisetkin asetukset ja integroida erilaisia puhelinverkkoja ja -laitteita. Voit lisätä ja muokata asetuksiasi tarpeen mukaan. Vaihtoehtosi ovat aina avoinna.

Rekisteröi puhelinnumerosi tänään

Suora edelleenlähetys on nopein ja helpoin tapa saada puhelinnumerosi käyttöön. Voit aina aktivoida minkä tahansa monista lisäominaisuuksistamme myöhemmin. Belfabriek on ihanteellinen kumppani kaikille yrityksille, jotka haluavat hallita puhelinosastoaan täysin. Suora edelleenlähetys on saatavilla kaikille 0800-, paikallisille, kansallisille ja kansainvälisille numeroille. Eikö sinulla ole vielä numeroa? Täytä online-lomakkeemme ja rekisteröi omasi jo tänään.

Edut


Haluat mahdollisimman suuren määräysvallan yritysnumeroosi

Suora edelleenohjaus varmistaa, että jokainen puhelu menee oikeaan puhelimeen.


Vastaa puheluihin missä tahansa

Missä ikinä oletkin, voit käyttää sovelluksiamme päivittääksesi helposti ja välittömästi edelleenlähetysnumerosi. Saapuvat puhelut ohjautuvat aina määrittelemäänne puhelimeen.


Numerosi liikkuu kanssasi

Yritysnumerosi on virtuaalinumero, ja asetat itse päätepisteen suoran edelleenlähetyksen avulla. Tämä tekee siitä sijainnista riippumattoman. Jos yrityksesi muuttaa, voit ottaa puhelinnumerosi mukaan.


Skaalautuva

Belfabriekn yritysnumerosi kasvaa organisaatiosi mukana. Kun palkkaat lisää työntekijöitä, voit yksinkertaisesti lisätä heidän puhelimensa yritysnumeroosi ja laajentaa kapasiteettisi.


Optimaalinen asiakaskontakti

Parempi palvelu lisää myyntiä. Asiakasystävällisen maineen rakentaminen ja ylläpitäminen edellyttää (potentiaalisten) asiakkaiden puheluiden nopeaa vastaanottamista.