Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Ratkaisut kansainvälisille yrityksille

Kansainvälisten yritysten puhelinnumerot

  • 24/7 tuki ja muutokset reaaliajassa

  • monikielinen tukikeskus

  • puheluiden välittäminen kaikkialle maailmaan

Ihanteelliset ratkaisut kansainvälisille yrityksille


Globalisaatiosta ja verkkoon siirtymisestä huolimatta asiakkaat pitävät paikallista kontekstia edelleen erittäin tärkeänä. Yritykset, jotka ovat "lähellä" (hieno sana: hyperlokaalisti), ovatkin huomattavasti etulyöntiasemassa kaukana ulkomailla sijaitseviin "anonyymeihin" organisaatioihin nähden. Mutta miten voit varmistaa, että asiakkaat tuntevat, että tunnet paikallisen yhteisön ja olet osa sitä? Osa ratkaisusta on paikalliset puhelinnumerot. Tässä on kuitenkin omat ongelmansa ja ansansa.

Belfabriek ratkaisee kaikki nämä tekniset ja sopimukselliset ongelmat. Se alkaa kaikkien saapuvien puhelinnumeroiden keskitetystä hallinnoinnista kaikissa maissa, joissa organisaatiosi toimii. Tämä on kätevä ratkaisu, sillä usein käytössä on useita numeroita, jotka toimivat useilla paikallisilla palveluntarjoajilla. Ja yritäpä vain selvittää, mikä osapuoli vastaa mistäkin osasta saapuvaa puhelinliikennettä!


Seuraa aurinkoa
Belfabriekissä voit kirjaimellisesti hyötyä follow the sun -reitityksestä. Kellonajasta riippuen soittajat ohjataan paikalliseen toimipisteeseen tai toiseen aikavyöhykkeeseen. Aurinko nousee vai laskee? Asiakkaat saavat aina jonkun linjalle! Älykäs IVR-alustamme voi tietysti jakaa puhelut myös muilla tavoin. Esimerkiksi sen perusteella, mitä kieliä tietyt työntekijät puhuvat. Tai ottamalla huomioon heidän asiantuntemuksensa.

Yksi maailmanlaajuinen sopimus

Maailmanlaajuisen kattavuutemme ansiosta voimme tarjota sinulle yhden sopimuksen paikalliskeskusten SIP-päätteisiin. Ei siis mitään sekalaista laskujen sekamelskaa eri kielillä, vaan yksi lasku, josta näkyy kaikkien maiden ja kaikkien toimipisteiden puhelinliikenne. Lisäksi SIP-puhelinliittymämme ovat joustavia. Toisin sanoen sinun ei tarvitse maksaa kanavakohtaisesti, ja kapasiteettia on aina riittävästi.

VoIP? Me hoidamme sinut!

Haluatko varustaa paikalliset toimipisteet tai tiimit VoIP-puhelimilla? Se ei ole ongelma! Järjestämme kirjautumiset kaikille 24 tunnin kuluessa. Myös ulosvalinta voidaan toteuttaa kauttamme.

Oletko myös "saanut tarpeeksesi" lukuisista sopimuksista, läpinäkymättömistä SLA:ista ja epämääräisistä kustannusrakenteista? Valitse kansalliset, eurooppalaiset, mannertenväliset tai maailmanlaajuiset puhelinratkaisumme!

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: