Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.

Suomi:0800 552 138

Ratkaisut kansainvälisille yrityksille

Ratkaisut kansainvälisille yrityksille

24/7 tuki ja muutokset reaaliajassa

monikielinen tukikeskus

Ihanteelliset ratkaisut kansainvälisille yrityksille

Globalisaatiosta ja verkkokauppaan siirtymisestä huolimatta asiakkaat pitävät edelleen paikallista kontekstia erittäin tärkeänä. Lähellä sijaitsevilla (hyperlokaaleilla) yrityksillä on näin ollen huomattava etulyöntiasema kaukana ulkomailla sijaitseviin "anonyymeihin" organisaatioihin nähden. Mutta miten voit varmistaa, että asiakkaat tuntevat, että tunnet paikallisen yhteisön ja olet osa sitä? Osa ratkaisusta on paikalliset puhelinnumerot. Tässä on kuitenkin omat ongelmansa ja ansansa. Belfabriek ratkaisee kaikki nämä tekniset ja sopimuskysymykset. Se alkaa kaikkien saapuvien puhelinnumeroiden keskitetystä hallinnoinnista kaikissa maissa, joissa organisaatiosi toimii. Tämä on kätevä ratkaisu, sillä usein käytössä on useita numeroita, jotka toimivat useilla paikallisilla palveluntarjoajilla. Ja yritäpä vain selvittää, mikä osapuoli vastaa mistäkin osasta saapuvaa puhelinliikennettä!

Seuraa aurinkoa

Belfabriekssa voit kirjaimellisesti hyötyä auringon seuraamisesta. Kellonajasta riippuen soittajat ohjataan paikalliseen toimipisteeseen tai toiseen aikavyöhykkeeseen. Aurinko nousee vai laskee? Asiakkaat saavat aina jonkun linjalle! Älykäs IVR-alustamme voi tietysti jakaa puhelut myös muilla tavoin. Esimerkiksi sen perusteella, mitä kieliä tietyt työntekijät puhuvat. Tai ottamalla huomioon heidän asiantuntemuksensa.

Yksi maailmanlaajuinen sopimus

Maailmanlaajuisen kattavuutemme ansiosta voimme tarjota sinulle yhden sopimuksen paikallisten puhelinkeskusten SIP-päätteistä. Ei siis sekalaisia laskuja eri kielillä, vaan yksi lasku, josta näkyy kaikkien maiden ja kaikkien toimipisteiden puhelinliikenne. Lisäksi SIP-puhelinliittymämme ovat joustavia. Toisin sanoen sinun ei tarvitse maksaa kanavakohtaisesti, ja kapasiteettia on aina riittävästi.

IP? Me huolehdimme sinusta!

Haluatko varustaa paikalliset toimipisteet tai tiimit IP-puhelimilla? Se ei ole ongelma! Järjestämme kirjautumistunnukset ja yksilölliset tunnukset kaikille 24 tunnin kuluessa. Myös ulosvalinta voidaan järjestää kauttamme. Oletko myös "saanut tarpeeksesi" suuresta määrästä sopimuksia, läpinäkymättömistä SLA-sopimuksista ja epämääräisistä kustannusrakenteista? Valitse kansalliset, eurooppalaiset, mannertenväliset tai maailmanlaajuiset puhelinratkaisumme!