Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.

Suomi:0800 552 138
hero-functions

Yrityksesi puhelinnumero juuri haluamallasi tavalla

Rekisteröi puhelinnumerosi Belfabriekn avulla, ja sinulla on täysi hallinta siihen kätevien sovellustemme ja ominaisuuksiemme ansiosta. Saat reaaliaikaisen pääsyn tärkeimpiin tilastoihin ja voit säätää kaikkia asetuksia yhdellä napsautuksella. Missä tahansa, milloin tahansa. Selkeät yhteydet ja hinnat eivät ole ainoita syitä, miksi yritysten omistajat rekisteröivät puhelinnumeronsa Belfabriekyn. Runsaan ominaisuuspakettimme ansiosta saat enemmän ominaisuuksia kuin mikään muu palveluntarjoaja voi tarjota. Yhtä tärkeää on vapaus ja hallinta, joita sinulla on sovellustemme ansiosta.

Digitaalinen vastaaja

Sinun ei tarvitse enää koskaan jättää väliin yhtäkään puhelua. Ei edes silloin, kun kaikki linjasi ovat varattuja, jono on liian pitkä tai et voi vastata puheluun jostain muusta syystä.

Ennakkoilmoitusääni

Yritysten omistajat käyttävät usein useita numeroita, joista jokainen on tarkoitettu eri tarkoitukseen tai verkkokauppaan. Näissä tapauksissa on hyödyllistä saada tieto siitä, mihin yrityspuhelinnumeroon puhelu tulee.

Kansalliset ja kansainväliset puhelut

Kansalliset ja kansainväliset puhelutoimitukset? Ei ongelmaa!

Musta lista

Onko olemassa soittajia, joiden et jostain syystä haluaisi soittaa johonkin numeroosi? Estä heidän puhelunsa helppokäyttöisellä mustalla listallamme ja pidä linjasi auki tärkeille puheluille.

Puhelinjono

Joskus samanaikaisten soittajien määrä saattaa ylittää käytettävissä olevan henkilöstön määrän. Voit pysyä näiden ruuhkahuippujen yläpuolella virtuaalisella jonolla, joka on kätevä ominaisuus, joka on kaikkien Belfabriekn asiakkaiden käytettävissä.

Puhelinvalikko

Liikekumppanisi tai asiakkaasi haluavat saada työntekijän linjalle mahdollisimman nopeasti. Useimmilla työntekijöillä ei kuitenkaan ole vastausta kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin. Puhelinvalikon avulla soittajat saavat oikean henkilön linjalle heti.

Puhelun tallennus

"Tämä keskustelu voidaan nauhoittaa laadunvarmistusta varten." Jos soitat palvelunumeroihin, kuulet säännöllisesti käytettävän tämänsuuntaisen viestin. Ja jos ne ovat hollantilaisia palvelunumeroita, on todennäköistä, että ne ovat Belfabriekn isännöimiä.

Puhelun ylivuodon käsittely

Villisti onnistunut markkinointikampanja? Ilmaista julkisuutta valtakunnallisissa tiedotusvälineissä? Karkuun runneltu Adwords-kampanja? Rave-arvostelut vertailusivustolla? Ei ongelmaa! Meille ei ole ongelma edes kiireisin puhelujen ruuhkahuippu.

Puhelutilastot sähköpostitse

Päivittäinen, viikoittainen tai kuukausittainen puhelutilastokatsaus kätevästi postissa. Mukana tietysti puhelinnumerosi.

Suora soitonsiirto

Yritysnumerosi on virtuaalinen puhelinnumero. Tämä tarkoittaa, että saapuvat puhelut ohjataan valitsemaasi puhelinnumeroon. Tämä voi olla lankapuhelin, matkapuhelin tai jopa offshore-puhelinkeskus. Sinä päätät, missä puheluihin vastataan.

Tekstiviestityökalu

Tekstiviestit ovat erinomainen tapa välittää lyhyitä tekstejä asiakkaillesi. Mutta miten lähetät tekstiviestin suurille ryhmille?

Tervehdysviesti

"Kiitos soitostanne..." on yleensä ensimmäinen asia, jonka kuulee, kun soittaa ammattijärjestöön.

Tilastot

Palvelunumeron tai yritysnumeron päätavoitteena on optimoida organisaatiosi saatavuus. Haluat palvella enemmän asiakkaita ja tarjota parempaa palvelua. Mutta mistä tiedät, saavutatko nämä tavoitteet? Numerot eivät valehtele.

Usean haarakonttorin puhelinnumero

IVR-järjestelmämme voi jakaa satoja samanaikaisia puheluita valtakunnalliseen toimipisteverkkoon.

VIP-valkoluettelo

Haluatko rajoittaa puhelinnumerosi käytön vain rajoitettuun yhteystietoryhmään? VIP-valkoluettelon avulla voit pitää linjasi auki niille henkilöille, joille numerosi on tarkoitettu.

Vaihda laajennus

Palvelunumerosi on virtuaalinen puhelinnumero. Tähän numeroon tulevat puhelut yhdistyvät automaattisesti nykyisiin puhelimiin. Nämä voivat olla lankapuhelimia, matkapuhelimia, VOIP-puhelimia tai perinteisiä puhelimia.

Webhook

Määritä ja päivitä kohteen numerot verkkosivustollasi webhookin avulla.