Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:+3170-3111050
hero-functions

Yrityksesi puhelinnumero juuri haluamallasi tavalla

Rekisteröi puhelinnumerosi Belfabriekn avulla, ja sinulla on täysi hallinta siihen kätevien sovellustemme ja ominaisuuksiemme ansiosta.

Saat reaaliaikaisen pääsyn tärkeimpiin tilastoihin ja voit säätää kaikkia asetuksia yhdellä napsautuksella. Missä tahansa, milloin tahansa.

Selkeät yhteydet ja hinnat eivät ole ainoita syitä, miksi yritysten omistajat rekisteröivät puhelinnumeronsa Belfabriekyn. Runsaan ominaisuuspakettimme ansiosta saat enemmän ominaisuuksia kuin mikään muu palveluntarjoaja voi tarjota.

Yhtä tärkeää on vapaus ja hallinta, joita sinulla on sovellustemme ansiosta.

Digitaalinen vastaaja

Sinun ei tarvitse missata puhelua, vaikka kaikki kollegasi olisivat varattuja, jono olisi liian pitkä tai et pystyisi vastaamaan puheluun muista syistä.

Ilmoitusta edeltävä sävy

Monilla yrittäjillä on useita numeroita useita tarkoituksia tai verkkokauppoja varten. Tällöin on hyödyllistä tietää heti keskustelun alussa, mihin puhelinnumeroon soitetaan!

Kansainvälinen puhelinliikenne

Toimitatko puheluita kotimaassa tai muissa maissa? Ei ongelmaa!

Laitteen laajennuksen muuttaminen

Puhelut virtuaaliseen puhelinnumeroosi yhdistetään automaattisesti nykyisiin puhelimiin. Nämä voivat olla lankapuhelimia, matkapuhelimia tai VoIP-puhelimia. Voit vaihtaa kohdenumeroa milloin ja niin usein kuin haluat.

Puhelinvalikko

Asiakkaasi haluaisivat saada jonkun linjalle mahdollisimman pian. Kaikki kollegat eivät osaa vastata kaikkiin kysymyksiin. Puhelimen valintavalikon avulla saat soittajat mahdollisimman nopeasti oikealle henkilölle.

Puhelujonot

Joskus voi olla tilanteita, jolloin soittajia on enemmän kuin puhelimessa olevaa henkilökuntaa. Nämä puhelujen ruuhkahuiput hoituvat helposti puhelujonojen avulla, mikä on loistava ominaisuus jokaiselle Belfabriekin asiakkaalle.

Puhelun tallennus

"Tämä puhelu voidaan nauhoittaa palvelumme laadun varmistamiseksi." Yritysnumeroon soittavat kuulevat säännöllisesti samanlaisen ilmoituksen. On todennäköistä, että näitä numeroita isännöi Belfabriek.

Puhelun ylivuodon käsittely

Valtavan onnistunut markkinointikampanja? Ilmaista julkisuutta valtakunnallisissa tiedotusvälineissä? Onnistunut Google Ads -kampanja? Kiitettävät arvostelut vertailusivustolla? Ei ongelmaa!

Puhelutilastot sähköpostitse

Päivittäinen, viikoittainen tai kuukausittainen puhelutilastokatsaus kätevästi postissa. Mukana tietysti puhelinnumerosi.

Suodatin

Onko soittajia, joille et haluaisi antaa pääsyä tiettyyn numeroon? Voit helposti estää heidät puhelujen suodatustoiminnolla. Näin pidät puhelimesi vapaana tärkeille soittajille.

Suora soitonsiirto

Yrityksesi numero on virtuaalinen numero. Tämä tarkoittaa, että jokainen saapuva puhelu ohjataan toiseen puhelimeen. Tämä voi olla mikä tahansa lankapuhelin tai matkapuhelin.

Tekstiviestityökalu

Lyhyet viestit asiakkaille tekstiviestit ovat erinomainen väline. Mutta miten lähetät niitä suurille ryhmille? Belfabriekin tekstiviestityökalu on todellinen taivaanlahja.

Tervetuliaisviesti

"Kiitos soitostanne..." on yleensä ensimmäinen asia, jonka kuulee, kun soittaa ammattijärjestöön.

Text to Speech speechbot

Haluatko tervetuliaisviestin numeroosi? Etkö pidä omasta äänestäsi? Ja onko ammattimaisen ääninäyttelijän palkkaaminen sinulle liian kallista?

Tilastot

Valitset puhelinnumeron pääasiassa siksi, että yrityksesi on mahdollisimman hyvin tavoitettavissa. Haluat vastata useampiin soittajiin ja palvella heitä paremmin. Mutta mistä tiedät, saavutatko aiotut tavoitteet? Tilastomme.

Usean haarakonttorin puhelinnumero

IVR-alustamme voi jakaa satoja samanaikaisia puheluita kaikkiin toimipisteisiin yhdellä tai useammalla alueella.

VIP-lista

Haluatko antaa yrityspuhelinnumerosi käyttöoikeuden vain tietylle yhteyshenkilöryhmälle? VIP-valkoluettelon avulla varmistat, että linjat pysyvät vapaina niille, joille puhelinnumerosi on tarkoitettu.

Virtuaalinen Callcenter

Virtuaalisen puhelinkeskuksen avulla varmistat, että soittajat jaetaan oikeudenmukaisesti ja tasaisesti käytettävissä olevien kollegojen kesken kotona, toimistossa tai missä tahansa muualla.

Webhook

Päätepisteiden joustava vaihtaminen oman verkkosivuston kautta webhookin avulla.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: