Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.
   Soita meille:
   0800 552 138

   Yrityksesi puhelinnumero juuri haluamallasi tavalla

   Rekisteröi puhelinnumerosi Belfabriekn avulla, ja sinulla on täysi hallinta siihen kätevien sovellustemme ja ominaisuuksiemme ansiosta. Saat reaaliaikaisen pääsyn tärkeimpiin tilastoihin ja voit säätää kaikkia asetuksia yhdellä napsautuksella. Missä tahansa, milloin tahansa. Selkeät yhteydet ja hinnat eivät ole ainoita syitä, miksi yritysten omistajat rekisteröivät puhelinnumeronsa Belfabriekyn. Runsaan ominaisuuspakettimme ansiosta saat enemmän ominaisuuksia kuin mikään muu palveluntarjoaja voi tarjota. Yhtä tärkeää on vapaus ja hallinta, joita sinulla on sovellustemme ansiosta.

   Da

   Digitaalinen vastaaja

   Sinun ei tarvitse enää koskaan jättää väliin yhtäkään puhelua. Ei edes silloin, kun kaikki linjasi ovat varattuja, jono on liian pitkä tai et voi vastata puheluun jostain muusta syystä.

   Pa

   Ennakkoilmoitusääni

   Yritysten omistajat käyttävät usein useita numeroita, joista jokainen on tarkoitettu eri tarkoitukseen tai verkkokauppaan. Näissä tapauksissa on hyödyllistä saada tieto siitä, mihin yrityspuhelinnumeroon puhelu tulee.

   Fe

   Fax2mail

   Jotkut yritykset lähettävät edelleen myyntitilauksia, laskuja tai sopimuksia faksilla. Faksi sähköpostiin -palvelun avulla nämä faksit saapuvat kätevästi sähköpostilaatikkoosi. Fyysistä faksilaitetta ei tarvitse omistaa.

   Ic

   Kansalliset ja kansainväliset puhelut

   Kansalliset ja kansainväliset puhelutoimitukset? Ei ongelmaa!

   Bf

   Musta lista

   Onko olemassa soittajia, joiden et jostain syystä haluaisi soittaa johonkin numeroosi? Estä heidän puhelunsa helppokäyttöisellä mustalla listallamme ja pidä linjasi auki tärkeille puheluille.

   PM

   Puhelinvalikko

   Liikekumppanisi tai asiakkaasi haluavat saada työntekijän linjalle mahdollisimman nopeasti. Useimmilla työntekijöillä ei kuitenkaan ole vastausta kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin. Puhelinvalikon avulla soittajat saavat oikean henkilön linjalle heti.

   Pt

   Puhelun ylivuodon käsittely

   Villisti onnistunut markkinointikampanja? Ilmaista julkisuutta valtakunnallisissa tiedotusvälineissä? Karkuun runneltu Adwords-kampanja? Rave-arvostelut vertailusivustolla? Ei ongelmaa! Meille ei ole ongelma edes kiireisin puhelujen ruuhkahuippu.

   Se

   Puhelutilastot sähköpostitse

   Päivittäinen, viikoittainen tai kuukausittainen puhelutilastokatsaus kätevästi postissa. Mukana tietysti puhelinnumerosi.

   Cq

   Soittajan häntä

   Joskus samanaikaisten soittajien määrä saattaa ylittää käytettävissä olevan henkilöstön määrän. Voit pysyä näiden ruuhkahuippujen yläpuolella virtuaalisella jonolla, joka on kätevä ominaisuus, joka on kaikkien Belfabriekn asiakkaiden käytettävissä.

   Dd

   Suora soitonsiirto

   Yritysnumerosi on virtuaalinen puhelinnumero. Tämä tarkoittaa, että saapuvat puhelut ohjataan valitsemaasi puhelinnumeroon. Tämä voi olla lankapuhelin, matkapuhelin tai jopa offshore-puhelinkeskus. Sinä päätät, missä puheluihin vastataan.

   ST

   Tekstiviestityökalu

   Tekstiviestit ovat erinomainen tapa välittää lyhyitä tekstejä asiakkaillesi. Mutta miten lähetät tekstiviestin suurille ryhmille?

   Wm

   Tervehdysviesti

   "Kiitos soitostanne..." on yleensä ensimmäinen asia, jonka kuulee, kun soittaa ammattijärjestöön.

   St

   Tilastot

   Palvelunumeron tai yritysnumeron päätavoitteena on optimoida organisaatiosi saatavuus. Haluat palvella enemmän asiakkaita ja tarjota parempaa palvelua. Mutta mistä tiedät, saavutatko nämä tavoitteet? Numerot eivät valehtele.

   Cn

   Usean haarakonttorin puhelinnumero

   IVR-järjestelmämme voi jakaa satoja samanaikaisia puheluita valtakunnalliseen toimipisteverkkoon.

   Ce

   Vaihda laajennus

   Palvelunumerosi on virtuaalinen puhelinnumero. Tähän numeroon tulevat puhelut yhdistyvät automaattisesti nykyisiin puhelimiin. Nämä voivat olla lankapuhelimia, matkapuhelimia, VOIP-puhelimia tai perinteisiä puhelimia. Voit vaihtaa kohdenumeroa milloin ja

   Wh

   Webhook

   Määritä ja päivitä kohteen numerot verkkosivustollasi webhookin avulla.