Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:+3170-3111050

Tilastot

Yrityspuhelinnumeron valitset pääasiassa yrityksesi tavoitettavuuden optimoimiseksi. Haluat vastata useampiin soittajiin ja palvella heitä paremmin. Mutta mistä tiedät, saavutatko aiotut tavoitteet? Mittaaminen on tietämistä.

Yksi Belfabriekin käytetyimmistä ominaisuuksista on tilastojen kojelauta. Täältä näet tarkalleen, kuka soitti, milloin, kuinka kauan ja mistä. Laitamme "parhaat pistemiehet" kätevästi paremmuusjärjestykseen, jotta näet yhdellä silmäyksellä, miten hyvin puhelinosastosi toimii tai ketkä ovat soittajia.

Näet myös heti, mitkä ovat viikon kiireisimmät päivät ja vuorokauden kiireisimmät ajat. Kätevää henkilöstömitoituksen hienosäätöä varten. Mikä on paras aika pitää tauko?

Edut

Tässä ovat Belfabriek Statisticsin suurimmat edut:


Virtaviivaistaa palvelua

Tiedä, kuka tuottaa eniten ja kuka vähiten takaisinsoittoja. Käytä tätä tietoa tehostaaksesi puhelinvalikoimaasi.


Tunne säännölliset soittajasi

Mittaa markkinointikampanjasi tehokkuutta ja opi, mitkä mainokset tuottavat eniten soittoliikennettä.


Käytettävissä offline-tilassa

Haluatko tehdä edistyneempiä analyysejä? Voit napin painalluksella ladata tiedot Excel- tai XML-muodossa. Tuo tiedot omaan ohjelmistoosi ja käytä omia suodattimiasi ja laskutoimituksiasi.


Ryhdy välittömiin toimiin

Koska tilastomme ovat reaaliaikaisia, voit reagoida piikkeihin välittömästi, esimerkiksi osoittamalla lisää työntekijöitä.


Aina riittävästi henkilökuntaa

Tilastojen avulla saat käsityksen viikoittaisista puhelutottumuksista. Jotkut päivät ovat hiljaisia, toiset taas kiireisempiä ja vaativat enemmän henkilökuntaa.

Tehokkaat yhdistelmät muiden ominaisuuksien kanssa

Nämä tilastot ovat korvaamattoman arvokkaita; ne voivat olla perustana päätöksille, jotka jatkuvasti parantavat puhelinpalveluasi. Yhdistämällä ne muihin yritysnumeroosi sisältyviin ominaisuuksiin voit rakentaa uskomattoman yrityspuhelinjärjestelmän.

Sinun ei tarvitse jatkuvasti kirjautua sisään lukeaksesi tilastojasi. Yksi monista vaihtoehdoista, joita tarjoamme yrittäjäasiakkaillemme, on automaattisten raporttien ajoittaminen: saat päivittäin, viikoittain tai kuukausittain raportteja tärkeimmistä tilastoista sähköpostiisi.

Kun aktivoit puhelutallennuksen, Belfabriek tallentaa äänitiedostot puheluistasi. Voit yhdistää tämän ominaisuuden tilastoihin ja selvittää, miksi tietyt puhelut kestävät niin kauan tai miksi tietty asiakas soittaa toistuvasti takaisin.

Reaaliaikainen integrointi omaan ohjelmistoympäristöösi

Haluaisitko integroida kehittyneiden tilastojemme tehon omaan ohjelmistoympäristöösi? Se ei ole ongelma. Tilastojen API-rajapintamme avulla voit tuoda tietoja käytettäväksi omissa ohjelmistossasi tai sovelluksissasi. Tämä avaa rajattomat mahdollisuudet laajentaa ja yhdistää tilastojasi. 

24/7 pääsy tilastoihin

Belfabriekin asiakkaat voivat kirjautua sisään milloin tahansa tarkistaakseen yrityspuhelinnumeronsa. Entä jos sinulla ei vielä ole Belfabriek-liikennelukua? Katso, mitkä 0800-, paikalliset ja kansalliset numerot ovat tällä hetkellä saatavilla. Läpinäkyvät hintamme ja kattavat ominaisuuksemme ovat jo miellyttäneet tuhansia yrityksiä, niin suuria kuin pieniä!

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: