Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.
   Soita meille:
   0800 552 138
   Vw

   VIP-valkoluettelo

   VIP-valkoluettelon avulla voit laatia luettelon puhelinnumeroista, joille numerosi on tarkoitettu yksinomaan. Muista puhelinnumeroista tulevat puhelut ohjataan viestiin, kun taas pidät linjan auki kyseiselle erityisryhmälle yhteystietoja.

   Haluatko perustaa palvelulinjan, jota voivat käyttää vain nykyiset asiakkaat? Lisää heidän numeronsa valkoiseen luetteloon.

   Se saattaa kuulostaa hieman James Bondilta, mutta VIP-reititys todella tekee erityisistä yhteystiedoistasi puhelimen VIP-asiakkaita.

   Aloita valkoisen listan laatiminen jo tänään

   Ota meihin yhteyttä jo tänään aktivoidaksesi VIP-reitityksen ja aloittaaksesi oman VIP-listasi laatimisen. Voit soittaa meille maksutta numeroon 0800-2353227.

   Etkö ole vielä Belfabriekn asiakas? Tulet arvostamaan läpinäkyviä hintoja ja kattavaa valikoimaa ominaisuuksia. Valitse oma 0800-, paikallinen tai kansallinen puhelinnumerosi jo tänään.

   Edut


   Yksinoikeus

   VIP-reitityksen avulla voit tarjota yhteystietojesi käyttäjille haluamaasi poikkeuksellista palvelua. Vain luettelossasi olevilla numeroilla on pääsy puhelinlinjaasi.


   Premium-palvelu

   Keskittymällä yksinomaan tärkeisiin kontakteihisi voit antaa heille jakamattoman huomiosi ja tarjota ensiluokkaista palvelua.


   Jokaisen numerotyypin osalta

   VIP-reititys, kuten kaikki ominaisuutemme, toimii kaikentyyppisten numeroiden kanssa: 0800-, paikallis- tai kansallisten puhelinnumeroiden kanssa. Voit käyttää sitä jopa kansainvälisten numeroiden kanssa.