Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:+3170-3111050

VIP-lista

Haluatko antaa yrityspuhelinnumerosi käyttöoikeuden vain tietylle yhteyshenkilöryhmälle? VIP-luettelon avulla varmistat, että linjat pysyvät vapaina niille, joille puhelinnumerosi on tarkoitettu.

VIP-luettelon avulla voit luoda luettelon puhelinnumeroista, jotka ovat tavoitettavissa vain tämän erikoisnumeron kautta. Kaikki muut soittajat saavat tällöin automaattisen ilmoituksen, kun taas pidät linjat vapaana tälle yhdelle erityiselle yhteyshenkilöryhmälle. Haluatko perustaa palvelulinjan vain nykyisille asiakkaille? Lisää sitten nämä puhelinnumerot valkoiseen luetteloon. 

Se saattaa kuulostaa hieman James Bondilta, mutta VIP-reititys voi tehdä erityissuhteistasi puhelin-VIP-asiakkaita!

Edut


Yksinoikeus

VIP-reitityksen avulla voit tarjota kontakteillesi haluamaasi erityiskohtelua. Vain luettelossa olevilla numeroilla on pääsy puhelinpalveluusi.


Ensiluokkainen palvelu

Keskittymällä vain tärkeimpiin yhteyshenkilöihin voit antaa heille jakamattoman huomiosi ja parhaan mahdollisen palvelun.


Kaikille numerotyypeille

Kuten muutkin Belfabriekin toiminnot, VIP-reititys toimii minkä tahansa numerotyypin kanssa: kansallisen, paikallisen tai kansainvälisen.

Kokoa VIP-listasi jo tänään!

Ota meihin yhteyttä jo tänään saadaksesi VIP-reitityksen aktivoitua ja luodaksesi oman VIP-listasi. Löydät yhteystietomme täältä!

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: