Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.

Suomi:0800 552 138

VIP-valkoluettelo

VIP-valkoluettelon avulla voit laatia luettelon puhelinnumeroista, joille numerosi on tarkoitettu yksinomaan. Muista puhelinnumeroista tulevat puhelut ohjataan viestiin, kun taas pidät linjan auki kyseiselle erityisryhmälle yhteystietoja.

Haluatko perustaa palvelulinjan, jota voivat käyttää vain nykyiset asiakkaat? Lisää heidän numeronsa valkoiseen luetteloon.

Se saattaa kuulostaa hieman James Bondilta, mutta VIP-reititys todella tekee erityisistä yhteystiedoistasi puhelimen VIP-asiakkaita.

Aloita valkoisen listan laatiminen jo tänään

Ota meihin yhteyttä jo tänään aktivoidaksesi VIP-reitityksen ja aloittaaksesi oman VIP-listasi laatimisen. Voit soittaa meille maksutta numeroon 0800-2353227.

Etkö ole vielä Belfabriekn asiakas? Tulet arvostamaan läpinäkyviä hintoja ja kattavaa valikoimaa ominaisuuksia. Valitse oma 0800-, paikallinen tai kansallinen puhelinnumerosi jo tänään.

Edut


Yksinoikeus

VIP-reitityksen avulla voit tarjota yhteystietojesi käyttäjille haluamaasi poikkeuksellista palvelua. Vain luettelossasi olevilla numeroilla on pääsy puhelinlinjaasi.


Premium-palvelu

Keskittymällä yksinomaan tärkeisiin kontakteihisi voit antaa heille jakamattoman huomiosi ja tarjota ensiluokkaista palvelua.


Jokaisen numerotyypin osalta

VIP-reititys, kuten kaikki ominaisuutemme, toimii kaikentyyppisten numeroiden kanssa: 0800-, paikallis- tai kansallisten puhelinnumeroiden kanssa. Voit käyttää sitä jopa kansainvälisten numeroiden kanssa.