Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.
Soita meille maksutta:
0800 552 138
Hero F.A.Q.

Usein Kysytyt Kysymykset

Puhelinnumeroita koskevat yleisimmät kysymykset Olemme erikoistuneet puhelinnumeroiden myöntämiseen ja aktivointiin Euroopassa vuodesta 2000 lähtien.

FAQ

Voit muuttaa palvelunumerosi määränpäätä milloin tahansa. Voit tehdä tämän suoraan iOs- tai Android-älypuhelimella tai tabletilla maksuttoman Belfabriek-sovelluksemme kautta.

Sivustollamme on valikoima saatavilla olevia puhelinnumeroita, joihin voit rekisteröityä. Jos haluamaasi numeroa ei näy, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Soita maksuttomaan puhelinnumeroomme: 0800 552 138 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen office@belfabriek.fi.

0800-numero on soittajalle aina ilmainen. 075-numeroihin soittaminen ei maksa paikallishintaa enempää.

Puhelinnumeron palveluntarjoajan valitseminen ei ole asia, jota ihmiset tekevät joka päivä. Siksi ei ole yllättävää, että numeron haltijat ovat joskus tyytymättömiä palveluntarjoajiinsa. Jotta voisit välttää tämän, olemme laatineet tämän oppaan, josta löydät tärkeimmät huomioitavat seikat ja kerromme, mitä voit tehdä valitusten välttämiseksi.

Asiakaspalvelunumero on valtakunnallisesti valittavissa oleva numero. Siihen ei siis voi soittaa ulkomailta. Jos haluat vastata myös ulkomaisiin soittajiin, voimme järjestää kansallisen (palvelu)numeron valitsemassasi maassa. Katso kansainvälisten numeroiden kaupastamme, mitä numeroita voimme tällä hetkellä toimittaa varastosta, tai ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Kyllä, puhelut maksuttomiin numeroihin ovat soittajalle aina ilmaisia.

Ei. Belfabriek ei toimita eroottisia puhelinnumeroita. Toimitamme vain liike-, informatiivisia, asiakaspalvelu-, paikallisia ja kansainvälisiä puhelinnumeroita.

Kyllä me tiedämme. Meillä on yhteistyösopimuksia paikallisten kumppaneiden kanssa monissa maissa, joten meillä on kansainvälinen tietokanta, jossa on numeroita yli 78 maassa. Moniin haluttuihin maihin voimme toimittaa numeroita varastosta. Usein saamme numerosi aktivoitua 1 työpäivän kuluessa. Jos kerrot meille, missä maissa haluat olla tavoitettavissa puhelimitse, me hoidamme loput.

Jos Belfabriekn asiakkaana haluat ilmoittaa toimintahäiriöstä, voit aina soittaa maksuttomaan numeroon. Virka-ajan ulkopuolella voit myös lähettää sähköpostia.

Jos sinulla on jo numero ja etsit (uutta) palveluntarjoajaa, voit tehdä sen yksinkertaisesti lataamalla tilauslomakkeemme ja palauttamalla sen meille täytettynä sähköpostitse tai täyttämällä tämän online-yhteyslomakkeen.

Tämän jälkeen työntekijämme ottavat sinuun yhteyttä ja keskustelevat kanssasi yhteydestä ja toiminnoista. Numero on yleensä aktiivinen alustallamme 5 työpäivän kuluessa.