Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588
Hero F.A.Q.

Usein Kysytyt Kysymykset

Puhelinnumeroita koskevat yleisimmät kysymykset

Olemme erikoistuneet puhelinnumeroiden myöntämiseen ja aktivointiin Euroopassa vuodesta 2000 lähtien.

FAQ

Jos sinulla on jo numero ja etsit (uutta) palveluntarjoajaa, voit tehdä sen yksinkertaisesti lataamalla tilauslomakkeemme ja palauttamalla sen meille täytettynä sähköpostitse tai täyttämällä tämän online-yhteyslomakkeen.

Tämän jälkeen työntekijämme ottavat sinuun yhteyttä ja keskustelevat kanssasi yhteydestä ja toiminnoista. Numero on yleensä aktiivinen alustallamme 5 työpäivän kuluessa.

Voit muuttaa palvelunumerosi määränpäätä milloin tahansa. Voit tehdä tämän suoraan
iOs- tai Android-älypuhelimella tai tabletilla maksuttoman
Belfabriek-sovelluksemme kautta.

Puhelinnumeron palveluntarjoajan valitseminen ei ole asia, jota ihmiset tekevät joka päivä. Siksi ei ole yllättävää, että numeron haltijat ovat joskus tyytymättömiä palveluntarjoajiinsa. Jotta voisit välttää tämän, olemme laatineet tämän oppaan, josta löydät tärkeimmät huomioitavat seikat ja kerromme, mitä voit tehdä valitusten välttämiseksi.

Useimmilla verkkosivujemme sivuilla on hakupalkki, jonka avulla voit etsiä ja ostaa tällä hetkellä saatavilla olevia numeroita. Voit myös selata luetteloa tällä hetkellä saatavilla olevista numeroista. Hauskaa etsintää!

Kyllä, puhelut maksuttomiin numeroihin ovat soittajalle aina ilmaisia.

Asiakaspalvelunumero on valtakunnallisesti valittavissa oleva numero. Siihen ei siis voi soittaa ulkomailta.

Jos haluat vastata myös ulkomaisiin soittajiin, voimme järjestää kansallisen (palvelu)numeron valitsemassasi maassa. Katso kansainvälisten numeroiden kaupastamme, mitä numeroita voimme tällä hetkellä toimittaa varastosta, tai ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Kyllä me tiedämme. Meillä on yhteistyösopimuksia paikallisten kumppaneiden kanssa monissa maissa, joten meillä on kansainvälinen tietokanta, jossa on numeroita yli 78 maassa.

Moniin haluttuihin maihin voimme toimittaa numeroita varastosta. Usein saamme numerosi aktivoitua 1 työpäivän kuluessa. Jos kerrot meille, missä maissa haluat olla tavoitettavissa puhelimitse, me hoidamme loput.

Jos Belfabriekn asiakkaana haluat ilmoittaa toimintahäiriöstä, voit aina soittaa maksuttomaan numeroon. Virka-ajan ulkopuolella voit myös lähettää sähköpostia.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: