Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Tekstiviestien lähetystyökalu

Tekstiviesti on loistava tapa lähettää lyhyitä viestejä asiakkaillesi. Mutta miten lähetät niitä suurille ryhmille?

Belfabriekin tekstiviestien lähetystyökalu on todellinen taivaanlahja.
Voit helposti hallita yhteystietoja, ryhmiä ja tekstiviestejä tutusta verkkoympäristöstäsi. Tämä on paitsi kätevämpää, myös paljon nopeampaa kuin matkapuhelimen käyttö.

Luo yhteystietoja ja järjestä ne loogisesti eri tekstiviestiluetteloihin ja -ryhmiin. Voit lähettää tekstiviestejä heti tai myöhemmin.

Haluatko linkin ohjelmistopakettisi ja tekstiviestialustamme välille? Ei ongelmaa: voimme nopeasti luoda tämän tekstiviestilinkin sinulle tekstiviesti-API:n avulla.

Jos haluat lähettää ääniviestejä tekstiviestien lisäksi, meillä on myös ratkaisu sinulle. Ääniviestin avulla vastaanottajalle soitetaan tietokoneeltamme ja ääniviesti soitetaan. Katastrofi- tai hätätilanteessa tämä on usein parempi vaihtoehto kuin tekstiviestin lähettäminen, koska et voi olla varma, että viesti luetaan heti.

Edut


Mukava kirjoittaminen

Tekstiviestin lähettäminen tietokoneelta, jossa on näppäimistö, on paljon helpompaa kuin tekstiviestin lähettäminen matkapuhelimesta. Voit helpommin valmistella viestejä työpöydälläsi ja lähettää ne verkkotekstiviesteinä.


Tee vaikutelma

Saatko enemmän sähköposteja vai tekstiviestejä? Lyhyet ja tehokkaat tekstiviestit tekevät suuremman vaikutuksen kuin toinen sähköposti. Varsinkin, kun ne lähetetään luotettavan tekstiviestialustan kautta.


Luo ryhmiä

Erilaisia tekstiviestejä eri kohderyhmille? Se ei ole ongelma. Luo omia tekstiviestiryhmiä online kojelaudassa.


Myös sisäiseen käyttöön

Tärkeitä uutisia yrityksessäsi? Ilmoita kaikille kollegoille nopeasti ja helposti tekstiviesteillä tai ääniviesteillä.

Tekstiviestityökalun käyttötarkoitukset

Belfabriekin asiakkaat käyttävät tekstiviestityökalua mitä omaperäisimmillä tavoilla. Onnittele asiakasta tai kollegaa syntymäpäivän johdosta, lähetä muistutus, jos joku ei ole vielä allekirjoittanut sopimusta, tai ilmoita asiakasryhmälle uudesta palvelusta! Ohjelmistomme avulla tavoitat aina oikean vastaanottajan ja voit lähettää viestin nopeasti.

Usein kysytyt kysymykset:

Voit helposti lähettää tekstiviestejä ohjelmistopaketistasi käyttämällä tekstiviesti-API:tä.


Tekstiviesti saapuu suoraan vastaanottajalle matkapuhelimen viestisovelluksessa. Lähetyksessä ei ole viivettä, vaan lähetämme reaaliajassa.

Voit lähettää niin monta tekstiviestiä kuin haluat. Tekstiviestit kuuluvat reilun käytön käytäntömme piiriin, joten jos lähetät paljon verkkotekstiviestejä, veloitamme 10 senttiä tekstiviestiltä.


Jos ostat meiltä puhelinnumeron, voit asettaa sen tekstiviestityökalussa. Asiakkaat tunnistavat silloin puhelinnumerosi, mikä lisää ja parantaa asiakkaidesi luettavuutta ja vastausaikaa, kun he saavat ilmoituksia.


Voit käyttää kansallisia ja paikallisia puhelinnumeroita Belfabriekin WhatsAppin kanssa WhatsApp-viestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen. WhatsAppilla on oma työkalunsa tämän hallintaan.
Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: