Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:+3170-3111050

Tekstiviestityökalu

Tekstiviestit ovat erinomainen väline lyhyiden viestien lähettämiseen asiakkaille. Mutta miten lähetät niitä suurille ryhmille?

Belfabriekin tekstiviestityökalu on todellinen taivaanlahja.
Voit helposti hallita yhteystietoja, ryhmiä ja tekstiviestejä luotetusta verkkoympäristöstäsi. Tämä ei ole vain kätevämpää, vaan se toimii myös paljon nopeammin kuin jos tekisit tämän matkapuhelimella.

Luo yhteystietoja ja jaa ne loogisesti erilaisiin tekstiviestiluetteloihin ja ryhmiin. Voit lähettää tekstiviestejä heti tai myöhemmin.

Haluaisitko linkin ohjelmistopakettisi ja tekstiviestialustamme välille? Ei ongelmaa: me perustamme tekstiviestilinkin sinulle nopeasti!

Edut


Mukava kirjoittaminen

Tekstiviestin lähettäminen tietokoneelta, jossa on näppäimistö, on paljon helpompaa kuin tekstiviestin lähettäminen matkapuhelimesta.


Tee vaikutelma

Saatko enemmän sähköposteja vai tekstiviestejä? Ymmärrät kyllä: lyhyt ja tehokas tekstiviesti tekee suuremman vaikutuksen kuin toinen sähköposti.


Laadi luettelot

Erilaisia tekstiviestejä eri kohderyhmille? Se ei ole ongelma. Voit luoda omia tekstiviestiryhmiäsi online-kojelaudassa.


Myös yrityksen sisäiseen käyttöön

Tärkeitä uutisia yrityksessäsi? Tiedota kaikille kollegoille nopeasti ja helposti tekstiviestityökalulla.

SMS-työkalun sovellukset

Belfabriekin asiakkaat käyttävät tekstiviestityökalua monenlaisilla omaperäisillä tavoilla. Onnittele asiakasta tai kollegaa hänen syntymäpäivänään, lähetä muistutus, kun joku ei ole vielä allekirjoittanut sopimusta, tai ilmoita asiakasryhmälle uudesta palvelusta!

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: