Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.

Suomi:0800 552 138

Tekstiviestityökalu

Hallinnoi yhteystietoja ja ryhmiä sekä laadi tekstiviestejä tutussa verkkoympäristössäsi. Se on huomattavasti kätevämpää ja tehokkaampaa kuin saman tehtävän suorittaminen matkapuhelimella.

Haluatko yhdistää tekstiviestialustamme omaan ohjelmistosovellukseesi? Ei ongelmaa: voimme hoitaa tämän tekstiviestilinkin puolestasi.

Integroi tekstiviestialusta omaan järjestelmääsi

Käytä tekstiviestien sovellusliittymäämme integroidaaksesi tekstiviestityökalumme omaan järjestelmääsi. Voit esimerkiksi lähettää asiakkaille automaattisen tekstiviestivahvistuksen, kun he rekisteröityvät.

Belfabriekn asiakkaat käyttävät SMS-Klapperia monin eri tavoin. Esimerkiksi toivottamaan asiakkaille tai kollegoille hyvää syntymäpäivää, lähettämään muistutuksen siitä, että jonkun on vielä allekirjoitettava sopimus, tai tiedottamaan asiakasryhmälle uudesta palvelusta.

Edut


Mukava kirjoittaminen

Tekstiviestien kirjoittaminen ja lähettäminen tietokoneella, jossa on täysikokoinen näppäimistö, on paljon helpompaa kuin samojen tehtävien suorittaminen matkapuhelimella.


Tee vaikutelma

Saatko enemmän sähköposteja tai tekstiviestejä? Aivan: lyhyellä ja suloisella tekstiviestillä on enemmän vaikutusta kuin uudella sähköpostilla.


Luetteloiden laatiminen

Eri viestit eri yhteyshenkilöryhmille? Ei ongelmaa, hallinnoi tekstiviestiryhmiä online kojelaudalta.


Lähetä tekstiviestejä silloin kun haluat

Voimme kuvitella, että haluat ehkä ajoittaa tekstiviestit lähetettäväksi myöhemmin. Alustamme tarjoaa tämän mahdollisuuden. Kun olet kirjoittanut viestisi, voit asettaa toimitusajan ja -päivän.


Myös yrityksen sisäiseen käyttöön

Onko sinulla tärkeitä uutisia jaettavaksi henkilöstöllesi? Päivitä kaikki nopeasti ja helposti tekstiviestityökalulla.