Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:+3170-3111050

Suodatin

Onko soittajia, joille et jostain syystä haluaisi antaa pääsyä tiettyyn numeroon? Voit helposti estää heidät puhelujen suodatustoiminnolla. Näin pidät puhelimesi vapaana tärkeille soittajille.

Belfabriekin soittosuodattimet toimivat yksinkertaisesti ja tehokkaasti. Voit laatia tilapäisiä tai pysyviä luetteloita puhelinnumeroista, joihin puhelinnumerosi ei ole tavoitettavissa.

Soittaja, joka soittaa jostakin näistä numeroista, kuulee nauhan, jossa on viesti. Tämä voi olla toinen numero, johon voi soittaa, tai viesti siitä, että numero on tarkoitettu vain asiakkaille.

Edut


Vain valtuutetut soittajat

Työntekijäsi voivat keskittää huomionsa valtuutettuihin soittajiin (esim. vain asiakkaisiin). Asiakkaasi huomaavat hymyn, jonka tämä saa heidän kasvoilleen.


Parempi keskittyminen

Ei-toivotut puhelut häiritsevät työntekijöitänne. Musta lista varmistaa, että he voivat keskittyä laadukkaan palvelun tarjoamiseen.


Parempi palvelu

Lisääntynyt työtyytyväisyys, lisääntynyt keskittyminen ja vähentynyt aikapaine merkitsevät sitä, että agenttisi voivat tarjota parempaa palvelua.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: