Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Soita suodatin

Onko olemassa soittajia, jotka haluat jostain syystä estää? Tai soittajia, joille haluaisit antaa pääsyn?

Voit helposti estää ja sallia pääsyn puhelujen suodatustoiminnolla. Näin voit pitää puhelinlinjan auki sinulle tärkeille soittajille.Belfabriekin puhelunsuodattimet ovat yksinkertaisia ja tehokkaita. Sen avulla voit luoda väliaikaisia tai pysyviä luetteloita puhelinnumeroista, jotka on estetty puhelinnumerollesi.

Soittajat, jotka soittavat jostakin näistä numeroista, kuulevat äänitetyn viestin "Tämä numero on estetty".

Voit myös käyttää puhelinsuodatustoimintoa toisinpäin salliaksesi tiettyjen soittajien pääsyn. Voit siis estää ja sallia pääsyn.

Edut


Vain valtuutetut soittajat

Työntekijäsi joutuvat käsittelemään vain valtuutettuja soittajia (esim. vain asiakkaita). Ja hymyn linjan toisessa päässä huomaa.


Parempi keskittyminen

Ei-toivotut puhelut häiritsevät työntekijöitänne. Musta lista varmistaa, että he voivat keskittyä laadukkaan palvelun tarjoamiseen.


Parempi palvelu

Työtyytyväisyyden lisääntyminen, keskittymisen paraneminen ja aikapaineen väheneminen varmistavat, että kollegat voivat tarjota parempaa palvelua.

Puhelinsuodattimen aktivointi

Puhelinsuodatin sisältyy Belfabriek-tilaukseen. Voit aktivoida sen milloin tahansa ilman lisäkustannuksia. Numeromme ja lisäominaisuutemme toimivat minkä tahansa puhelinjärjestelmän ja teleoperaattorin kanssa. Sinun ei siis tarvitse tehdä muutoksia nykyiseen puhelininfrastruktuuriin, kun rekisteröit numeron meille.

Usein kysytyt kysymykset:

Puhelinsuodatin toimii vain saapuvissa puheluissa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja ilmoita puhelun päivämäärä ja kellonaika, niin tutkimme anonyymin numeron ja lisäämme sen puhelunsuodattimeen.

Voimme myös tilapäisesti aktivoida puhelunsuodattimen saapuville puheluille.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: