Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.
   Soita meille:
   0800 552 138
   Bf

   Musta lista

   Belfabriekn mustat listat ovat helppokäyttöisiä ja erittäin tehokkaita. Ota käyttöön tilapäisiä tai pysyviä luetteloita numeroista, joihin et halua päästä käsiksi.

   Voit aktivoida mustat listat yksittäisille numeroille tai kokonaisille alueille.

   Mustalle listalle merkityn numeron puhelut ohjataan mustalle listalle merkittyyn ääniviestiin. Voit käyttää tätä viestiä ohjataksesi soittajan toiseen numeroon tai ilmoittaaksesi soittajalle, että hänen käyttämänsä numero on tarkoitettu vain asiakkaille.

   Aktivoi musta lista

   Mustan listan ominaisuus sisältyy Belfabriek-tilaukseesi. Voit aktivoida sen milloin tahansa ilman lisämaksua. Numeromme ja lisäominaisuutemme toimivat kaikkien puhelinjärjestelmien ja teleoperaattoreiden kanssa. Sinun ei tarvitse tehdä muutoksia nykyiseen puhelininfrastruktuuriin, jotta voit käyttää Belfabriekn puhelinnumeroa.

   Jos haluat lisätietoja tai apua mustan listan aktivoinnissa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme maksutta numeroon 0800-2353227.

   Etkö ole vielä asiakas? Kaikki Belfabriekn 0800-, paikallisen tai kansallisen puhelinnumeron omistajat voivat käyttää kaikkia toimintojamme. Lisätietoja saat soittamalla meille maksutta numeroon 0800-2353227.

   Edut


   Vain valtuutetut soittajat

   Työntekijäsi voivat keskittää huomionsa valtuutettuihin soittajiin (esim. vain asiakkaisiin). Asiakkaasi huomaavat hymyn, jonka tämä saa heidän kasvoilleen.


   Parempi keskittyminen

   Ei-toivotut puhelut häiritsevät työntekijöitäsi. Musta lista varmistaa, että he voivat keskittyä laadukkaan palvelun tarjoamiseen.


   Parempi palvelu

   Lisääntynyt työtyytyväisyys, parempi keskittymiskyky ja vähentynyt aikapaine merkitsevät sitä, että työntekijäsi voivat tarjota parempaa palvelua.