Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.

Suomi:0800 552 138

Musta lista

Belfabriekn mustat listat ovat helppokäyttöisiä ja erittäin tehokkaita. Ota käyttöön tilapäisiä tai pysyviä luetteloita numeroista, joihin et halua päästä käsiksi.

Voit aktivoida mustat listat yksittäisille numeroille tai kokonaisille alueille.

Mustalle listalle merkityn numeron puhelut ohjataan mustalle listalle merkittyyn ääniviestiin. Voit käyttää tätä viestiä ohjataksesi soittajan toiseen numeroon tai ilmoittaaksesi soittajalle, että hänen käyttämänsä numero on tarkoitettu vain asiakkaille.

Aktivoi musta lista

Mustan listan ominaisuus sisältyy Belfabriek-tilaukseesi. Voit aktivoida sen milloin tahansa ilman lisämaksua. Numeromme ja lisäominaisuutemme toimivat kaikkien puhelinjärjestelmien ja teleoperaattoreiden kanssa. Sinun ei tarvitse tehdä muutoksia nykyiseen puhelininfrastruktuuriin, jotta voit käyttää Belfabriekn puhelinnumeroa.

Jos haluat lisätietoja tai apua mustan listan aktivoinnissa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme maksutta numeroon 0800-2353227.

Etkö ole vielä asiakas? Kaikki Belfabriekn 0800-, paikallisen tai kansallisen puhelinnumeron omistajat voivat käyttää kaikkia toimintojamme. Lisätietoja saat soittamalla meille maksutta numeroon 0800-2353227.

Edut


Vain valtuutetut soittajat

Työntekijäsi voivat keskittää huomionsa valtuutettuihin soittajiin (esim. vain asiakkaisiin). Asiakkaasi huomaavat hymyn, jonka tämä saa heidän kasvoilleen.


Parempi keskittyminen

Ei-toivotut puhelut häiritsevät työntekijöitäsi. Musta lista varmistaa, että he voivat keskittyä laadukkaan palvelun tarjoamiseen.


Parempi palvelu

Lisääntynyt työtyytyväisyys, parempi keskittymiskyky ja vähentynyt aikapaine merkitsevät sitä, että työntekijäsi voivat tarjota parempaa palvelua.