Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Pienten ja keskisuurten yritysten puhelinnumerot

Puhelinnumerot pienille ja keskisuurille yrityksille: älykäs, skaalautuva ja edullinen.

Ihanteelliset ratkaisut pienille ja keskisuurille yrityksille
Haluatko yrityksellesi kiinteän numeron, mutta joustavan hallinnan siitä, minne (lankaverkkoon tai matkapuhelimeen) puhelut tulevat? Puhelinnumeromme ovat älykkäitä, skaalautuvia ja erittäin edullisia. Ja siksi ihanteellinen ratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille. Mukaan lukien kaikki start-up- ja scale up -yritykset!

Miten se toimii?

Yksinkertaisesti. Laitamme yrityksesi puhelinnumeron puhelinpilveemme (etu: korkea puhelunlaatu, kaikki mukana olevat kehittyneet palvelut) ja olet valmis. Numerokaupastamme löydät aina upeita numeroita, jotka ovat tällä hetkellä ilmaisia. Ja kyllä, myös näitä numeroita "palvellaan" monilla sisältyvillä lisävarusteilla, joista olemme tunnettuja.

Mikä siinä on joustavaa?

Periaatteessa kaikki. Ymmärrämme, että haluat reagoida nopeasti olosuhteisiin. Ja me varmistamme, että puhelinratkaisusi voi tehdä juuri niin. Sinä päätät - joustavasti! - Minne toimitamme puhelut. Se voi olla "tavallinen" puhelin työpöydälläsi, lankapuhelin yksityisessä osoitteessasi tai matkapuhelin. Lisäksi ei ole väliä, käytätkö VoIP:tä vai matkapuhelinta. Sovelluksellamme säädät itse lopullisen määränpään. Kotona. Toimistossasi. Tai tien päällä. Esimerkiksi: Onko liikkeessä/praktiikassa niin kiire, että työntekijät eivät voi vastata puheluihin? Silloin muutat lopullisen määränpään sellaiseksi, joka työskentelee kotona. Tai matkapuhelimeen. Onko taas hiljaista? Silloin vaihdat sen taas.
Useita kauppoja/verkkokauppoja, joilla on omat numeronsa? Belfabriekillä voit käsitellä kaikkien numeroiden kaikki puhelut keskitetysti. Helppo homma!


Rakennatko virtuaalisen puhelinpalvelukeskuksen ja jaat soittajat esim. myymälän henkilökunnan ja pääkonttorin kesken? Se ei ole ongelma.


Edistykselliset puhelujonot, valikkovalikot, äänitallennus? Kaikki mukana (ja paljon muuta!).
Haluavatko kehittäjät hallita asetuksia webhookin kautta? Sisäänrakennettu toiminto.

Plus: numerosi kasvaa vaivattomasti yrityksesi mukana. Sekä teknisten toimintojen että hallinnointiin tarjoamiemme sovellusten osalta. Et siis ole jumissa yhden sovelluksen kanssa.

Anna numerollesi siis Belfabriek-pilvi ja hanki etumatka menestyksekkääseen tulevaisuuteen. Tervetuloa mukaan!

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: