Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.

Suomi:0800 552 138

VoIP-ratkaisut pienille ja keskisuurille yrityksille

Pilvipohjainen televiestintäjärjestelmä Pienyritykset: älykäs, skaalautuva ja edullinen.

Ihanteelliset ratkaisut pk-yrityksille

Etsitkö varteenotettavaa korvaajaa ISDN-yhteydellesi? Oletko kokeillut paljon VoIP:tä, mutta et ole vakuuttunut sen laadusta? Haluatko yrityksellesi kiinteän numeron, mutta voit joustavasti päättää, mihin (lankapuhelin, matkapuhelin jne.) puhelut tulevat? Puhelinratkaisumme ovat älykkäitä, skaalautuvia ja erittäin edullisia. Ja siksi ihanteellinen ratkaisu pk-yrityksille. Mukaan lukien kaikki startup- ja scale up -yritykset, jotka "salaa" haluavat tulla yrityksiksi.

Miten se toimii?

Se on yksinkertaista. Laitamme olemassa olevan numerosi pilveen (etu: korkea puhelulaatu, kaikki mukana olevat kehittyneet palvelut) ja valmiina. Haluatko mieluummin uuden numeron? Sekin on mahdollista. Numerokaupastamme löydät aina kauniita numeroita, jotka ovat tällä hetkellä vapaita numerorekisterissä. Ja kyllä, myös nämä numerot "tarjoillaan" monilla mukana olevilla lisävarusteilla, joista olemme tunnettuja.

Mikä siinä on joustavaa?

Oikeastaan kaikki. Ymmärrämme, että haluat reagoida nopeasti olosuhteisiin. Siksi varmistamme, että puhelinratkaisusi pystyy juuri siihen. Sinä päätät - joustavasti! - Minne toimitamme puhelut. Se voi olla "tavallinen" puhelin työpöydälläsi, mutta myös lankapuhelin yksityisessä osoitteessasi tai matkapuhelin. Ei myöskään ole väliä, käytätkö VoIP:tä, analogista vai ISDN:ää. Sovelluksellamme (maksuton) säädät itse lopullisen määränpään. Kotona. Toimistossasi. Tai tien päällä. Esimerkki: Onko liikkeessä/praktiikassa niin kiire, että työntekijät eivät voi vastata puheluihin? Silloin välität lopullisen määränpään jollekin kotona työskentelevälle. Tai kännykkään. Onko rauha ja hiljaisuus palaamassa? Silloin käännät sen uudelleen.

  • Useita kauppoja/verkkokauppoja, joilla on omat numeronsa? Belfabriekn avulla voit käsitellä kaikkien numeroiden puhelut keskitetysti. Helppo homma!

  • Rakennetaanko virtuaalinen puhelinpalvelukeskus, jossa soittajat jaetaan esimerkiksi myymälän henkilökunnan ja pääkonttorin kesken? Helppo nakki.

  • Kehittyneet puhelujonot, valintalistat, äänitallennus? Kaikki mukana (ja paljon muuta!).

  • Haluavatko kehittäjät hallita asetuksia webhookin kautta? Sisäänrakennettu toiminto.

Lisäksi: numerosi kasvaa vaivattomasti pk-yrityksesi mukana. Sekä teknisten toimintojen että toimipisteiden ja soittajien määrän osalta. Anna siis numerollesi "pilvi" ja ota etumatka menestyksekkääseen tulevaisuuteen. Tervetuloa mukaan!