Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.

Suomi:0800 552 138
Oplossingen voor de Bouwwereld

Ratkaisuja rakennusteollisuudelle

  • kauniit puhelinnumerot oman yrityksen nimellä

  • älykkäästi räätälöity, kaikki toiminnot mukana

  • 1 työpäivän kuluessa

Ihanteelliset ratkaisut rakennusteollisuudelle

Olitpa sitten sähköasentaja, putkimies, kirvesmies tai maalari: paikallinen tai valtakunnallinen numero bussinumerossasi tai verkkosivustossasi herättää ylimääräistä huomiota ja antaa yrityksestäsi ammattimaisen kuvan. Tämä lisää mahdollisuutta, että asiakkaat soittavat sinulle sen sijaan, että sinun soittavat sinulle kilpailijoiden sijaan! Mutta miten vastaat näihin puheluihin? kun olet kulmia myöten työpölyssä ja lankapuhelimesi on kilometrien päässä? kilometrien päässä?

Kun soittajat tulevat kännykälläsi! Belfabriekn puhelinnumeron avulla päätät itse, mikä puhelin soittaa soi. Se voi olla lankapuhelin, jos olet kotona tai toimistossa päivän ajan. kotona. Tai matkapuhelimesi. Vastaanotat puhelut missä tahansa; asiakkaat soittavat aina aina tunnistettavaan numeroon. Ihanteellinen myös esimerkiksi mainontaan sekä verkossa että offline!

Valtakunnallinen rakennusalan verkosto

Jos sinulla on useita kollegoita, voit myös vuorotella puhelimessa (m/f). (Ilmaisen!) sovelluksemme avulla voit päättää, kuka on käytettävissä ja missä järjestyksessä työntekijät vuorottelevat puhelimessa. Tämä tarjoaa myös mahdollisuuden työskennellä yhdessä muiden rakennusalan asiantuntijoiden kanssa eri puolilla maata. Ajattele freelancereita, jotka tarjoavat samoja palveluja muilla alueilla. Mainostamalla keskitetyllä numerolla ja ohjaamalla soittajat suuntanumeron perusteella asiantuntijalle X tai Y, olet yhtäkkiä osa valtakunnallista remonttimiesorganisaatiota.

Belfabriekn rakentaminen

Haluatko tarjota asiakkaille vielä enemmän palvelua? Käytä sitten toista numeroa esimerkiksi vikailmoituksia varten tai 24/7-neuvontapuhelimena. Näin Asiakkaasi tietävät, että he voivat kirjaimellisesti luottaa sinuun. Aivan kuten voit luottaa Belfabriekn puhelinratkaisuihin. Tilaa siis (a) kaunis(t) numero(t) verkkokaupastamme tai tuo nykyiset puhelinnumeron (numerot) mukaamme!