Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.

Suomi:0800 552 138

Puhelinjono

Palvelu- tai yritysnumeron omistajana päätät, mitä asiakkaat kuulevat, kun numerossa on tavallista enemmän kiireitä.

Toista nauhoitettu viesti mainostaaksesi tuotteitasi tai organisaatiotasi tai laita musiikkia väliin, jotta odotus kuluu nopeammin.

Soittajat yhdistetään käytettävissä oleville työntekijöille saapumisjärjestyksessä.

Integrointi muihin ominaisuuksiin

Annoimme jo esimerkin siitä, miten voit yhdistää jonon toisen Belfabriekn ominaisuuden kanssa: käytä digitaalista vastaajajärjestelmää liiallisen odotusajan estämiseksi. Kun tilanne on liian kiireinen pyytämään soittajia odottamaan, anna heidän jättää viesti. Soita sitten takaisin, kun tilanne on rauhoittunut.

Voit myös yhdistää jonon muihin toimintoihin, kuten aukioloaikojen ilmoituksiin ja puhelinvalikoihin. Ja tietysti puhelun tallennusominaisuus!

Edut

Kumman kuulisit mieluummin, kun soitat yritykseen: ystävällisen viestin vai varattu-signaalin.

Tämän lisäominaisuuden aktivoimisesta Belfabriek-numeroosi on paljon hyötyä.


Lisää saatavuuttasi

Virtuaaliset jonot antavat vaikutelman, että odotus on lyhyt. Sen sijaan, että menetät soittajat, lämmität heidät keskustelua varten. Tämä parantaa koko organisaatiosi käytettävyyttä.


Älä missaa puheluita

Unohdettu puhelu on menetetty tilaisuus sopia tapaaminen tai tehdä sopimus. Toivota soittajat tervetulleiksi ja pidä heidät linjalla, kunnes voit puhua heidän kanssaan, tai tarjoa mahdollisuus jättää viesti, jotta voit soittaa heille takaisin sopivampana ajankohtana.


Aseta enimmäisodotusaika

Kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että odottaminen on ärsyttävää. Siksi voit rajoittaa virtuaalisen jonon maksimimäärän minuutteihin tai soittajiin. Kun tämä raja ylittyy, soittajia pyydetään jättämään viesti.


Asiakasystävällinen ja ammattitaitoinen

Puhelun soittaminen ja varattujen puheluiden vastaanottaminen on vastenmielistä. Virtuaalinen jono antaa ammattimaisen ja asiakasystävällisen vaikutelman.

Aktivoi virtuaalinen jonosi tänään!

Alhainen kiinteä kuukausihinta sisältää laajan valikoiman ominaisuuksia. Virtuaalinen jono on vain yksi esimerkki, vaikkakin erittäin tehokas. Jos käytät aina maksimikapasiteettia, et todellakaan voi toimia ilman sitä. Tilauksemme ansiosta voit aktivoida virtuaalisen jonon heti hallintapaneelistasi, milloin tahansa tarvitset sitä, ilman lisäkustannuksia.

Jos et ole vielä Belfabriekn asiakas, tarkista saatavilla olevat 0800-, paikalliset ja kansalliset numerot ja rekisteröi puhelinnumerosi jo tänään.