Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Soittajajono

Toisinaan soittajia on enemmän kuin puhelimessa on henkilökuntaa. Tällaiset puhelinpiikit on helppo hallita soittojonon avulla, joka on loistava ominaisuus, joka on kaikkien Belfabriekin asiakkaiden käytettävissä.


Yritysnumeron haltijana sinä päätät, mitä soittajat kuulevat, kun sinulla on tavallista enemmän kiireitä.

Voit esimerkiksi soittaa ennalta nauhoitetun viestin, jossa mainostetaan yrityksesi palveluja tai tuotteita, tai valita musiikkisoiton, joka tekee odottamisesta miellyttävämpää.

Tämän jälkeen soittajat ohjataan vapaana oleville työntekijöille siinä järjestyksessä kuin he saapuvat.

Edut

Kumman kuulisit mieluummin, kun valitset numeron: ystävällisen viestin, joka laittaa sinut odottamaan, vai varattuäänen?


Paranna tavoitettavuuttasi

Jono antaa soittajille vaikutelman, että heille soitetaan pian. Et menetä soittajia, vaan lämmität heidät puhelua varten. Tämä parantaa yrityksesi saatavuutta!


Älä missaa puheluita

Vastaamatta jäänyt puhelu on menetetty tilaisuus tehdä tapaaminen, tarjous, sopimus tai myynti. Ota soittajat kiinni palvelemaan heitä hieman myöhemmin tai tarjoa jättämään viesti, jotta voit soittaa heille takaisin sinulle sopivana ajankohtana.


Asiakasystävällinen ja ammattimainen

Soittaessasi vaivaa ja kuullessasi sitten varattu-äänen, se on vastenmielistä. Puhelujonot saavat yrityksesi kuulostamaan ammattimaiselta ja asiakasystävälliseltä!

Aktivoi soittojono jo tänään!

Kiinteää kuukausimaksua vastaan Belfabriek tarjoaa sinulle monia ominaisuuksia. Soittajajono on vain yksi niistä, mutta erittäin tehokas. Jos käy niin, että kaikki työntekijäsi ovat kiireisiä, et todellakaan voi olla ilman tätä toimintoa.

Belfabriek-tilauksella voit aktivoida jonon milloin tahansa kojelaudan kautta!

Usein kysytyt kysymykset:

Jos sinulla on musiikkia tai mainosviestiä sisältävä äänitiedosto, voimme soittaa sen soittajien ollessa jonossa. Näin voit luoda soittajalle rauhallisen tunnelman tai mainostaa yritystäsi hauskalla tavalla.


Voit määrittää, kuinka kauan ihmiset voivat olla jonossa ennen kuin heille ilmoitetaan asiasta.
Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: