Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:+3170-3111050

Puhelujonot

Joskus voi olla tilanteita, jolloin soittajia on enemmän kuin puhelimessa olevaa henkilökuntaa. Voit helposti käsitellä näitä puhelujen ruuhkia puhelujonojen avulla, joka on loistava ominaisuus jokaiselle Belfabriekin asiakkaalle !

Yrityspuhelinnumeron haltijana päätät, mitä soittajat kuulevat, kun puhelinnumero on tavallista kiireisempi.

Voit esimerkiksi soittaa valmiiksi nauhoitetun viestin, jossa mainostetaan organisaatiosi palveluja tai tuotteita, tai valita musiikillisen keskeytyksen, joka tekee odottamisesta miellyttävämpää.

Soittajat siirretään seuraavalle vapaalle työntekijälle saapumisjärjestyksessä.

Edut

Kumman haluaisit mieluummin kuulla soittaessasi yritykseen: ystävällisen viestin vai varattu-signaalin?


Paranna tavoitettavuuttasi

Jono antaa soittajalle käsityksen, että hänen vuoronsa on hetken kuluttua. Et menetä soittajia, vaan lämmität heidät puhelua varten. Näin parannat organisaatiosi tavoitettavuutta!


Älä missaa puheluita

Unohdettu puhelu on menetetty tilaisuus tapaamiseen, tarjoukseen, sopimukseen tai myyntiin. Ota soittajat kiinni palvelemaan heitä hieman myöhemmin tai tarjoa jättämään viesti, jotta voit soittaa heille takaisin sinulle sopivana ajankohtana.


Asiakasystävällinen ja ammattimainen

Soittaessasi vaivaa ja kuullessasi sitten varattu merkkiääni on käänteentekevä. Jono saa organisaatiosi näyttämään ammattimaiselta ja asiakasystävälliseltä!

Aktivoi soittojono tänään !

Kiinteällä kuukausimaksulla Belfabriek tarjoaa sinulle monia ominaisuuksia. Soittajajono on vain yksi niistä, mutta erittäin tehokas. Jos käy niin, että kaikki työntekijäsi ovat varattuja, et todellakaan voi olla ilman tätä toimintoa. Belfabriek-puhelinnumerolla voit ottaa puhelujonon käyttöön milloin tahansa kojelaudan kautta!

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: