Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Reilua usy-käytäntöämme

Voimassa 1. maaliskuuta 2019 alkaen

Belfabriek on kaupallinen organisaatio. Ja haluaa siksi ansaita rahaa. Mutta ei hyvin pienellä lukukelvottomalla painatuksella. Koska olemme vakuuttuneita siitä, että win-win-kumppanuudet ovat avain kestävään menestykseen. Emme siis käytä ärsyttävää pienellä painettua tekstiä emmekä piilota mukavia ominaisuuksia maksumuurin taakse.

Lisäksi sovellamme paikallisiin ja valtakunnallisiin numeroihin suuntautuvaan puhelinliikenteeseen oikeudenmukaista käyttötapaa, joten "keskimääräisellä" käytöllä sinulle ei aiheudu puhelinmaksuja. Vaikka se on onneksi harvinaista, meidän on kuitenkin suojeltava itseämme palveluidemme väärinkäytöltä. Voit lukea tältä sivulta, miten toimimme tässä asiassa ja mitä voit itse tehdä välttyäksesi ylimääräisiltä kustannuksilta.

1. Puheluliikenne
Mitä tarkoitamme "oikeudenmukaisella käytöllä"?
Belfabriek käyttää avokätistä määritelmää. Useimmat asiakkaat, jotka käyttävät paikallisia tai valtakunnallisia numeroita, eivät näin ollen joudu maksamaan puheluista. Määrittääksemme, mikä on kohtuullista, jaamme käsittelemämme saapuvan puhelinliikenteen kokonaismäärän asiakkaiden lukumäärällä. Tämä kuukausittainen keskiarvo on standardimme. Jos pysyt tämän keskiarvon alapuolella, puhelinliikenne on ilmaista. Vaikka olisit yhden tai muutaman kuukauden yli, ei ole mitään ongelmaa. Jos näin käy (paljon) useammin, otamme sinuun yhteyttä puhelimitse ja kysymme, mikä on kohtuullista.

Miten tämä toimii käytännössä?
Jos käsittelet keskimäärin korkeintaan 20 puhelua viikossa, se sisältyy hintaan. Sillä ei ole merkitystä, vastaatko soittajille lankapuhelimesta vai matkapuhelinnumerosta. Kunhan kyse on saman maan loppusijoituksesta. Organisaatiot, jotka käsittelevät asiakasyhteydenottoja 1-4 henkilön kanssa, kuuluvat lähes aina oikeudenmukaisen käytön piiriin. Mutta varo; jos päätät mainostaa laajasti ja vakuuttavasti esimerkiksi radiossa tai televisiossa, puhelinliikenne voi kasvaa huomattavasti. Siinä tapauksessa pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä meihin: 0800 552 123.


Oletko suuri organisaatio, joka hakee numeroa, ja odotatko paljon puhelinliikennettä? Ota silloin myös yhteyttä väkeemme. Kiitos!

Apua, luulen, että olen tai tulen olemaan suurkäyttäjä!
Jos sinulla on tai odotat olevan paljon puhelinliikennettä, veloitetaan normaalit hinnat. Ne ovat 4 senttiä puhelua kohti (aloitushinta), lisäksi 7 senttiä minuutilta päivällä ja 5 senttiä minuutilta ruuhka-aikana. Nämä ovat samat liikennehinnat kuin 0800/0900-numeroilla. Suosittelemme, että otat aina yhteyttä meihin, jos käsittelet paljon puhelinliikennettä: 0800 552 123.

2. Ominaisuudet
Asiakkaana saat ilmaisen pääsyn lisäominaisuuksiin. Odotamme jälleen kerran, että käytät niitä asianmukaisesti. Esimerkiksi puhelujonoa ei saa käyttää siihen, että soittajat joutuvat odottamaan loputtomiin maksua vastaan. Mutta mitä on pitkä odotus? Oletamme, että se on enintään yksi minuutti. Jos asiakkaat joutuvat usein odottamaan pidempään, saattaa olla aika laajentaa tiimiä tai ulkoistaa puhelinliikenne. Belfabriek voi jakaa liikennettäsi siististi eri numeroihin. Asiakkaat tulevat rakastamaan sitä!

Jos haluat nauhoittaa puheluita, sinun on tehtävä se vastuullisesti. Ota aina huomioon paikallinen lainsäädäntö. Esimerkiksi Alankomaissa on sallittua nauhoittaa keskusteluja ilman ennakkolupaa ja ilmoitusta, jos osallistut keskusteluun. Muissa maissa voi olla erilaisia säännöksiä.

3. Muutosten toteuttaminen
Belfabriekssa voit tehdä muutoksia itse. Jos sinulla ei ole aikaa tai halua tehdä sitä, henkilökuntamme tekee sen mielellään puolestasi. Ainoastaan jos muutoksia tulee paljon, niistä voidaan periä maksu. Summa määräytyy yhteisestä sopimuksesta. Meille tämä on palvelutuote - ei tulonlähde - ja maksu on siksi kohtuullinen. Lisäksi tämä säästää sinulta paljon työtä ja opettelua.

4. Hallintaympäristön vastuullinen käyttö
Hyvä digitaalinen hygienia on tärkeää. Tarjoamme turvallisen verkkoympäristön numeroidemme hallintaan, mutta odotamme, että asiakkaat suojaavat sen asianmukaisesti. Valitse siis vahva salasana, vaihda se säännöllisesti äläkä jätä sitä lojumaan. Kiitos!

Onko kaikki selvää? Hienoa! Jos ei, soita numeroon 0800 552 123.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: