Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:+3170-3111050

Kansainvälinen puhelinliikenne

Toimitatko puheluita kotimaassa tai muissa maissa? Ei ongelmaa!
Belfabriekissä tuleva puhelinliikenne on lähtökohtaisesti rajatonta. Toisin sanoen: puhelut toimitetaan sinne, minne haluat!

Se voi olla Helsinki. Mutta myös Berliinin, New Yorkin tai Lontoon toimistoon. Voit siis tulla vahvaksi toimijaksi kaikilla markkinoilla ja tarjota asiakkaille palvelua, jota he odottavat: hyperlokaalia palvelua.


Mitäs sanotte?

Interaktiivinen puhevastauksemme (IVR) siirtää soittajat vaivattomasti haluamaasi kohteeseen. Teknisesti ilmaistuna: lopulliseen määränpäähän. Se voi olla kotimaan numero, mutta myös matkapuhelin tai numero ulkomailla. Tämä tarjoaa monia etuja. Sekä pienille yrityksille että suuryrityksille.

Aloitetaan pienistä yrityksistä: jos haluat vastata tärkeään puheluun Belfabriekin numeroosi auringonpaisteisella rannalla, voit vastata siihen. Olipa numerosi sitten kansallinen tai paikallinen: jos matkapuhelimesi ei ole purrut liikaa hiekkaa tai merta, puhelu menee läpi hienosti. Kansainvälisille yrityksille tämä palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden ohjata puhelut offshore-asiakaspalvelukeskukseen virka-ajan ulkopuolella.


Toimistot eri maissa

Vielä mielenkiintoisemmaksi tilanne muuttuu, jos organisaatiosi toimii useissa maissa. Tuleva puhelinliikenne voidaan jakaa näiden maiden kesken. Näin voidaan esimerkiksi jakaa työtaakkaa tai yhdistää asiakkaat automaattisesti oikeaa kieltä puhuvalle työntekijälle. Jälkimmäisen osalta: soittaja voi valita, millä kielellä hän haluaa saada apua, kun hän soittaa valikon sisältävän ilmoituksen. Alustamme huolehtii lopusta!

Lisäksi voimme perustaa virtuaalisen puhelinpalvelukeskuksen, jossa puhelinliikenne jaetaan määrittelemäsi mukaisesti eri työntekijöille tai toimipisteille kohdemaissa. Ja sinä hallitset tilannetta: Belfabriek-hallintapaneelissa näet tarkalleen, mitkä numerot ovat käytössä, kuinka monta puhelua on käsitelty ja missä puhelut lopulta käsitellään.

Sisäänrakennettu joustavuus

Joustavuus on sisäänrakennettu, halusitpa sitten siirtää soittajat väliaikaisesti kansainväliseen numeroon tai etsit pysyvää ratkaisua.

Näin ollen ei ole ongelma, että puhelut saapuvat joskus paikkaan 1 maassa X ja joskus paikkaan 2 maassa Y.

Kollegamme tekevät tällaiset mukautukset samana työpäivänä maksutta. Kansainvälisen puhelinliikenteen hoitaminen ei siis ole hetkeäkään joustavuuden tiellä. Ole hyvä vain!

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: