Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Kansainvälinen puhelinliikenne

Toimitatko puhelut kotimaahan vai muihin maihin? Ei ongelmaa!Kansainvälinen puhelinpalvelumme auttaa yrittäjiä ja yrityksiä seuraavilla kansainvälisillä televiestintäratkaisuilla:

  • Kansainväliset puhelinnumerot muissa maissa

  • Puhelujen toimittaminen muihin maihin

  • Puhelujen älykäs reititys useiden eri maissa sijaitsevien toimistojen välillä ja itse kansainvälisten toimistojen välillä.

  • Tietoa ja neuvontaa televiestintään ja puhelinnumeroihin liittyvästä paikallisesta ja kansainvälisestä lainsäädännöstä.
Kansainväliset numerot

Autamme mielellämme pienyrittäjää, joka haluaa ottaa ensiaskeleensa toisessa maassa avaamalla ylimääräisen ulkomaisen puhelinnumeron.

Lisäksi autamme kansainvälisiä (franchising-)organisaatioita luomaan räätälöidyn puhelinratkaisun, jonka avulla ne voivat käyttää eri toimipisteitään.

Tätä varten olemme rekisteröityneet teleoperaattoriksi 14 maassa. Aloitimme alankomaalaisena palveluntarjoajana ja olemme kasvaneet yhdessä asiakkaidemme kanssa muissa Euroopan maissa.

Voimme siis auttaa myös sinua ammattimaisesti puhelinnumeron hankkimisessa!

Ei siis mitään halpaa puhelinnumeroa, koska "kaikki menee internetin kautta".

Mutta vankka ratkaisu, jossa maksamme paikallispuhelujen ja ulkomaanpuhelujen hinnat paikalliselle operaattorille.

Näin saat ulkomailla täydellisesti toimivan ratkaisun ulkomaisen numerosi kanssa.

Jos toimit useissa maissa, työskentelet useiden palveluntarjoajien kanssa ja etsit täysin räätälöityä ratkaisua saapuvalle puhelinliikenteelle, me olemme oikea osoite.

Voimme myös perustaa virtuaalisen puhelinpalvelukeskuksen, joka jakaa puhelinliikennettä eri työntekijöille tai toimipisteille kohdemaissa tarpeidesi mukaan.

Sinä olet ja pysyt hallinnassa: Belfabriekin hallintapaneelin avulla näet tarkalleen, mitkä numerot ovat käytössä, kuinka monta puhelua on käsitelty ja missä nämä puhelut lopulta käsitellään.

Jos sinulla on oma järjestelmänvalvoja ja/tai ohjelmoija, sinulla on myös pääsy IVR-alustan koodiin, joten voit tehdä muutoksia itse milloin tahansa (C##).

International offices

Things get even more interesting if you already have international branches or offices, because then you can distribute calls globally. For example to share the work load, or to automatically forward customers to employees who speak the right language. Speaking of which, it’s easy to let customers make that choice with a phone menu, another Belfabriek feature included in your subscription. Our platform will take care of the rest.

Built-in flexibility

Whether you just want to forward the occasional call internationally or are looking for a structural solution: flexibility is built in. If you want to send some calls to location 1 in country X, other calls to location 2 in country Y, and switch everything around the following week, you can. Our employees will process your requests the same business day, free of charge. The technical complexities of international call traffic will not impede your flexibility in the slightest. Our pleasure!

Usein kysytyt kysymykset:

Olemme asiantuntijoita, kun on kyse kansainvälisistä numeroista. Olemme rekisteröityneet teleoperaattoriksi 14 maassa, joten meillä on parhaat edellytykset auttaa sinua saamaan kansainvälinen numero.


Kaikkien Euroopan maiden, Ison-Britannian ja Yhdysvaltojen numeroita on aina varastossa ja ne ovat aktiivisia yhden työpäivän kuluessa. Muissa maissa työskentelemme paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa, ja se voi kestää kauemmin. Tämä riippuu myös paikallisesta lainsäädännöstä.


Tämä riippuu maasta. Ranskalaista numeroa varten tarvitset paikallisen toimiston, englantilaista numeroa varten et tarvitse toimistoa Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tämä vaihtelee maittain ja myös numerotyypeittäin. Ota meihin yhteyttä ja kerro meille vaatimuksesi, niin selvitämme asian kanssasi.

Paras tapa tavoittaa kollegat ulkomailla on ottaa paikallinen matkapuhelinnumero ja antaa se meille. Ohjaamme sitten saapuvat puhelut tähän matkapuhelinnumeroon. Näin luomme virtuaalisen puhelinryhmän, joka kattaa useita maita.


Reititämme kansainväliset puhelut puhelinverkkojen kautta ja maksamme yhteenliittämismaksut ja ulkomaanpuhelumaksut. Saat siis varmuuden vankasta liiketoimintaratkaisusta. Emme tarjoa budjettiratkaisua emmekä hoida puhelinliikennettä internetin kautta.


Tarvittaessa voimme aktivoida kansainvälisen numeron samana päivänä. Usein se vie hieman kauemmin, koska meidän on myös määritettävä valikko, puhelujono ja aukioloajat.


Jos annat meille luettelon maista, joihin haluat kansainvälisiä numeroita, voimme tehdä sen puolestasi.


Olemme rekisteröityneet teleoperaattoriksi 14 maassa, ja voimme tarjota paikallisnumeroita ja alueellisia numeroita kaikkien näiden maiden toimipisteille. Voimme siis toimia Euroopan operaattorina ja antaa sinulle yleiskuvan kaikista kansainvälisistä numeroista.


Voimme perustaa ja hallinnoida eurooppalaista puhelinsuunnitelmaa yhdessä omien järjestelmäylläpitäjiemme ja ohjelmoijiemme kanssa, jolloin sinulla on täysi valvonta ja pääsy yhteenliittämis- ja puhelinpalvelualustaan.


Tammikuussa 2023 olemme rekisteröityneet Alankomaissa, Belgiassa, Saksassa, Sveitsissä, Itävallassa, Bulgariassa, Puolassa, Italiassa, Kreikassa, Espanjassa, Ruotsissa, Suomessa, Ranskassa ja Irlannissa (Yhdistynyt kuningaskunta). Meillä on myös erinomainen ja luotettava kumppani Pohjois-Amerikassa.
Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: