Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.

Suomi:0800 552 138

Kansalliset ja kansainväliset puhelut

Belfabriek ei aseta maantieteellisiä rajoituksia sille, minne saapuvat puhelut toimitetaan. Toimitamme puhelut sinne, minne haluat ne viedä. Se voi olla vaikka Amsterdamissa. Tai toimistosi Berliinissä, New Yorkissa tai Lontoossa. Näin voit olla vahvasti läsnä kaikilla markkinoilla ja tarjota asiakkaillesi heidän haluamaansa palvelua: hyperlokaalia.

Interaktiivinen puhevastauksemme (IVR) välittää puhelut määrittelemäänne paikkaan. Teknisesti ilmaistuna: lopulliseen määränpäähän. Se voi olla paikallinen tai kansallinen lankapuhelin, matkapuhelinnumero tai jopa kansainvälinen numero. Tämä tarjoaa lukuisia etuja lähes kaikille organisaatioille. Vaatimattomasta yksityisyrittäjästä maineikkaaseen yhtiöön.

Aloitetaan yksityisyrittäjistä: jos odotat tärkeää puhelua lomallasi, Belfabriekn avulla voit vastata puheluun trooppisella rannalla. Sillä ei ole väliä, onko sinulla 0800-, kansallinen vai paikallinen numero; kunhan puhelimesi ei ole nauttinut liikaa suolavettä, yhdistämme puhelun hienosti. Kansainvälisille organisaatioille tämä palvelu voi kirjaimellisesti avata uusia mahdollisuuksia. Esimerkiksi puhelujen ohjaaminen offshore-asiakaspalveluosastolle yövuoron kattamiseksi.

Kansainväliset toimistot

Asiat muuttuvat vieläkin mielenkiintoisemmiksi, jos sinulla on jo kansainvälisiä sivukonttoreita tai toimistoja, koska silloin voit jakaa puhelut maailmanlaajuisesti. Voit esimerkiksi jakaa työtaakkaa tai ohjata asiakkaat automaattisesti oikeaa kieltä puhuville työntekijöille. Siitä puheen ollen, asiakkaiden on helppo antaa tehdä tämä valinta puhelinvalikolla, joka on toinen Belfabriekn ominaisuus, joka sisältyy tilaukseesi. Alustamme hoitaa loput.

Sisäänrakennettu joustavuus

Halusitpa sitten vain välittää satunnaisia puheluita kansainvälisesti tai etsit rakenteellista ratkaisua: joustavuus on sisäänrakennettu. Jos haluat lähettää osan puheluista sijaintikohteeseen 1 maassa X, osan sijaintikohteeseen 2 maassa Y ja vaihtaa kaiken seuraavalla viikolla, voit tehdä sen. Työntekijämme käsittelevät pyyntösi samana arkipäivänä maksutta. Kansainvälisen puhelinliikenteen tekniset monimutkaisuudet eivät estä joustavuuttasi vähääkään. Ilo on meidän puolellamme!