Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:+3170-3111050

Puhelinvalikko

Asiakkaat tai liikekumppanit haluavat saada jonkun puhelimeen mahdollisimman pian. Kaikki työntekijät eivät kuitenkaan osaa vastata kaikkiin kysymyksiin.
Puhelinvalikon avulla saat soittajat mahdollisimman nopeasti oikealle henkilölle tai osastolle.


Valikko koostuu itse asiassa kahdesta osasta: puhutusta tekstistä, joka kertoo soittajille, mitä vaihtoehtoja on tarjolla, ja tietokoneesta, joka käsittelee valinnat.

Esimerkiksi: "Onko teillä kysyttävää laskusta? Valitse sitten 3." Näin soittajat saavat nopeasti yhteyden.

Valintavalikossa voi olla enintään 10 vaihtoehtoa, jolloin kaikki puhelimen näppäimet on käytetty. Voimme myös sijoittaa valintavalikon valintavalikon sisään. Silloin ensimmäisessä valintavalikossa kysytään esimerkiksi soittajan kieltä, jotta toisessa valintavalikossa voidaan kysyä, minkä osaston soittaja haluaa.

Edut

Soittajien ja organisaatiosi kannalta on tärkeää, että soittajia autetaan nopeasti. Oikein toteutettu puhelinvalikko hyödyttää kaikkia.


Ensimmäinen kerta oikein

Jos haluat ärsyttää asiakkaita, pakota heidät toistamaan puhelunsa tarkoitus. Puhelinvalikko yhdistää soittajat ensimmäisellä kerralla oikealle henkilölle, joten voit heti aloittaa heidän tarpeisiinsa vastaamisen.


Saumaton integrointi muihin ominaisuuksiin

Voit myös yhdistää puhelinvalikon liittymäsi muihin ominaisuuksiin: esimerkiksi puhelujonoon, aukioloaikojen ilmoitukseen, digitaaliseen vastaajaan ja puhelutallenteeseen. 


Rauhallinen työpiste

Puhelinvalikko luo myös työrauhaa; työntekijät voivat keskittyä intensiivisemmin omaan asiantuntemukseensa liittyviin puheluihin, eikä heidän tarvitse kuin satunnaisesti välittää puheluita kollegoille.

Rekisteröidy tänään !

Etkö ole vielä Belfabriekin asiakas? Tarkista saatavilla olevat numerot (0800, paikalliset ja kansalliset) numerokaupoistamme. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä !

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: