Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Puhelinvalikko

Asiakkaat ja liikekumppanit haluavat puhua jonkun kanssa mahdollisimman pian. Mutta kaikki agentit eivät osaa vastata kaikkiin kysymyksiin.

Puhelinvalikon avulla voit ohjata soittajat oikealle henkilölle tai osastolle mahdollisimman nopeasti.Puhelinvalikko koostuu kahdesta osasta: puhutusta tekstistä, joka kertoo soittajalle, mitä vaihtoehtoja on tarjolla, ja tietokoneesta, joka käsittelee vaihtoehdot.

Esimerkiksi: "Onko sinulla kysyttävää laskustasi? Valitse 3". Näin soittajat saavat nopeasti yhteyden.

Puhelinvalikossa voi olla enintään 10 vaihtoehtoa, minkä jälkeen kaikki puhelimen näppäimet on käytetty. Voimme myös sijoittaa puhelinvalikon puhelinvalikon sisään. Esimerkiksi ensimmäisessä valikkovalikossa kysytään soittajan kieltä ja toisessa valikkovalikossa osastoa.

Edut

On soittajan edun mukaista saada nopeasti apua. Jos soittajalle annetaan hyviä vaihtoehtoja sisältävä puhelinvalikko, se on myönteinen kokemus.


Apua yhdellä kertaa

Mikään ei ärsytä soittajia enemmän kuin se, että sama asia kerrotaan kahdesti. Puhelinvalikko ohjaa soittajat oikealle työntekijälle, joka voi auttaa heitä oikealla tavalla. Ja hän voi olla missä tahansa: toimistossa, kotona tai tien päällä.


Yhdistä saumattomasti muihin ominaisuuksiin

Puhelinvalikko voidaan helposti yhdistää mihin tahansa pakettisi muihin ominaisuuksiin: puhelujonoon, vastaajaan, digitaaliseen vastaajaan ja puhelutallenteeseen.


Rauhallista osastolla

Hyvä puhelinvalikko luo osastolle rauhaa ja hiljaisuutta; kollegasi ottavat vastaan vain heille merkityksellisiä puheluita ja joutuvat siirtämään soittajia mahdollisimman vähän.


Puheluhuippujen hallinta

Numeronäppäimen ei aina tarvitse johtaa työntekijän luo. Ruuhka-aikoina voit myös nauhoittaa viestejä tiettyjä tapauksia varten tai soittaa ennalta nauhoitetun kuulutuksen. Tämä on toinen tapa auttaa soittajia nopeasti ja tehokkaasti.

Rakennamme sen sinua varten

Aktivoimme sinulle puhelinvalikon puhelinnumeroon samana päivänä. Voit puhua valikkotekstin itse tai antaa sen tekstistä puheeksi puhuvan puherobottimme puhua sen.

Usein kysytyt kysymykset:

Lähetä meille eri vaihtoehdot ja niitä vastaavat henkilöt tai osastot ja puhelinnumerot, niin ohjelmoimme sen sinulle yhden työpäivän kuluessa.


Vaihtoehtoja on useita: voimme antaa tekstin puhuttua tietokoneellamme (mikä kuulostaa täydelliseltä), voimme antaa sen ammattimaisen ääninäyttelijän puhuttua tai voit puhua sen omaan matkapuhelimeesi ja lähettää meille äänitallenteen.


Kun olet käyttänyt ensimmäistä puhelinvalikkoasi jonkin aikaa, haluat varmasti muuttaa tai mukauttaa vaihtoehtoja, joista soittajat voivat valita. Tietenkin voit. Voimme tehdä tämän puolestasi 1 työpäivän kuluessa tai voit tehdä sen helposti itse.

Soittajien käytettävissä olevien vaihtoehtojen määrää voidaan myös muuttaa milloin tahansa. Voit helposti tehdä virtuaaliosastosta enemmän tai vähemmän.


Puhelinnumeroissa, joihin vastataan useilla kielillä, on usein käytössä useita puhelinvalikoita. Ensimmäisessä puhelinvalikossa valitaan usein kieli (valitse 1, jos haluat hollantia, valitse 2, jos haluat englantia).

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: