Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Pyydä paikallisia puhelinnumeroita

Loistava paikallinen puhelinnumero kaikilla Belfabriekin ainutlaatuisilla puhelinominaisuuksilla!

Aktivoi yrityksellesi uusi paikallinen puhelinnumero heti, jotta sinut tavoittaa suoraan puhelimitse.

Paikallinen numero on sidottu kaupunkiisi tai alueeseesi, ja se on erityisen houkutteleva paikallisille asiakkaillesi puhelinnumeron paikallisen ulkoasun ansiosta.

Ja kaikkien vakiopuhelinominaisuuksiemme, kuten puhelutallennuksen, puhelinvalikon ja tervetuloviestin, avulla saat heti ammattimaisen ilmeen! Voit välittää saapuvat puhelut matkapuhelimeesi, lankapuhelimeesi tai useille kollegoillesi toimistossa, kotona tai tien päällä.

Miksi pyytää paikallista kiinteää numeroa?

Paikalliset numerot antavat soittajille tuttuuden tunteen numeron paikallisen ulkoasun ansiosta. Paikallisella numerolla palvelet tietyn alueen paikallisia markkinoita.


Saavutettavissa kaikkialla

Valitsemallesi paikallisnumerolle tulevat puhelut ohjataan nykyiseen puhelimeesi: kiinteään tai matkapuhelimeen. Voit vaihtaa edelleenlähetettävää puhelinnumeroa niin usein kuin haluat: reaaliaikaisesti. Näin et koskaan menetä puhelua omaan paikallisnumeroosi ja voit vastata puheluihin useamman kuin yhden henkilön kanssa.


Toimii kaikissa puhelimissa

Et tarvitse uutta puhelinta tai eri puhelinliittymää omaa paikallista numeroasi varten. Määrität, mihin puhelimeen haluat numerosi soivan, ja me hoidamme loput. Virtuaalinen puhelinnumero, jossa puhelut ohjataan kiinteään tai kiinteästä matkapuhelimeen !


Molempien maailmojen parhaat puolet: kiinteä numero matkapuhelimeen

Belfabriekin kiinteän paikallisen numeron avulla hyödyt molempien maailmojen parhaista puolista: paikallisen kiinteän numeron tuttuudesta ja ammattitaidosta sekä matkapuhelimen joustavuudesta. Matkapuhelinnumero vaikuttaa usein muutenkin pieneltä.

Helsinki 09 Puhelinnumero

Oulu 08 Puhelinnumero

Tampere 03 Puhelinnumero

Turku 02 Puhelinnumero

Toimitamme puhelut haluamaasi paikkaan:

Kollegoiden kotiosoitteeseen

Eri toimistoihin

Eri maihin

Vastaa puheluihin missä haluat!

Hanki uusi puhelinnumerosi jo tänään!

Tai pyydä esittelynumero, jotta voimme näyttää sinulle, mitä voit tehdä!

Soita meille tai käytä ruudun oikeassa alareunassa olevaa chattia:

0800-552 138

Tai katso suoraan saatavilla olevat 0800- tai 075-numerot.

Usein kysytyt kysymykset:

Valitse kaunis paikallinen numero, ja me aktivoimme sen sinulle 1 työpäivän kuluessa. Voit helposti pyytää sitä numerokaupassamme.


Paikallinen numero on sidottu siihen kaupunkiin tai alueeseen, jossa yrityksesi sijaitsee. Valtakunnallinen numero on alueesta riippumaton ja sillä on valtakunnallinen ilme. Molempiin numeroihin voi soittaa tavallisilla paikallishinnoilla.


Jos yrityksesi toimii useammassa kuin yhdessä kaupungissa ja sinulla on toimistoja useammassa kuin yhdessä kaupungissa, voit aktivoida numeroita eri kaupungeissa. Jos toimipaikkasi on vain yhdessä kaupungissa, voimme aktivoida sinulle numeron vain kyseisessä kaupungissa.


Tarjoamme paikallisia numeroita myös muissa maissa, joita kutsutaan kansainvälisiksi numeroiksi. Kerro meille, mihin maihin etsit paikallisia numeroita, niin järjestämme ne sinulle.


On tärkeää tietää, että paikallinen numero voidaan antaa vain sille yritykselle, jossa se todellisuudessa sijaitsee. Jos sinulla on paljon asiakkaita alueen ulkopuolella, suositellaan valtakunnallista numeroa, jolla on valtakunnallinen ulkoasu.


Kyllä, voimme siirtää nykyisen lankapuhelinnumerosi puhelinalustallemme, jotta voit käyttää kaikkia loistavia puhelinominaisuuksiamme!


Suosittelemme, että aktivoit kanssamme kansallisen numeron, kuten 085-numeron. Voimme sitten ohjata saapuvat puhelut tavalliseen paikalliseen kiinteään numeroosi. Näin tavoitettavuutesi pysyy optimaalisena ja voit käyttää useita numeroita.


Kyllä, tämä on mahdollista. Paikallinen numero, jonka aktivoimme sinulle, on samassa kaupungissa kuin yrityksesi. Sillä ei ole merkitystä, missä puhelimeen vastaavat henkilöt sijaitsevat. He voivat olla jopa ulkomailla.


Saamme paikallisen numeron aktivoitua sinulle 1 työpäivän kuluessa. Tämä on täysin automatisoitu ja etäyhteys. Tarkistamme vain manuaalisesti toimipisteesi osoitteen, minkä jälkeen paikallinen numerosi on aktiivinen ja valmis soitettavaksi. Tärkeää on, että sinun ei tarvitse asentaa mobiilisovellusta vastaanottaaksesi puheluita. Toimitamme puhelut matkapuhelimeesi, lankapuhelimeesi tai toimistoosi.


Kyllä, voit tilata niin monta paikallista numeroa kuin haluat. Kunhan ne ovat siitä kaupungista, jossa asut.


Verkkotilastojen avulla näet tarkalleen, kuka sinulle soittaa, mihin aikaan ja mistä numerosta. Näin saat historiaa puheluista ja mielenkiintoista markkinointitietoa.


Kuka tahansa voi asettaa tavoitettavuutensa erityisellä verkkosivustollamme. Näin online-puhelinvaihteemme tietää tarkalleen, kenelle saapuvat puhelut on siirrettävä ja milloin.


Helpoin tapa on lähettää meille sähköpostitse teksti, jonka soittajat kuulevat soittaessaan sinulle. Me puhumme tämän tekstin puhetietokoneellamme. Voit myös puhua tekstin itse ja lähettää meille äänitiedoston.


Voit käyttää paikallista puhelinnumeroamme Whatsapp Business -palvelussa yksinkertaisesti käyttämällä kyseistä numeroa, kun rekisteröidyt Whatsapp Business -palveluun.
Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: