Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Halpa puhelinjärjestelmä

Julkaistu osoitteessa Asiakaspalvelun puhelinnumerot

Monille yrityksille on kannattavaa siirtyä VOIP PBX:ään. Näin voit soittaa suoraan pilvestä, mikä antaa useimmille yrityksille enemmän vaihtoehtoja kuin perinteinen puhelinvaihde. Jos aiot siirtyä VOIP-liittymään, on kuitenkin otettava huomioon muutamia asioita.


Varmistaaksesi, että saat parhaan mahdollisen sopimuksen, sinun on mietittävä useita asioita. Jos nimittäin teet sopimuksen väärillä ehdoilla, se voi tulla myöhemmin varsin kalliiksi. Pienet ja keskisuuret yritykset kasvavat usein nopeasti, joten on tärkeää valita VOIP-puhelinvaihde, joka voi kasvaa kanssasi ilman suurempia ongelmia. Loppujen lopuksi kyse on suuremmasta joustavuudesta ja skaalautuvuudesta, ja VOIP-puhelimella voidaan saavuttaa monia muita asioita.

Miten löydät parhaan tarjouksen?

Monien VOIP-puhelinpalvelua tarjoavien tahojen suuri haittapuoli on se, että se näyttää hienommalta kuin se lopulta onkaan. Valitettavasti siinä on monia lisäominaisuuksia, joista joudut maksamaan jälkikäteen ylimääräistä. Ajattele esimerkiksi valintavalikkoa, automaattista soitonsiirtoa tai puhelun tallentamista. Jos joudut aina maksamaan ylimääräistä kaikista näistä asioista, se tulee ajan mittaan melko kalliiksi.

Siinä tapauksessa Belfabriek on ihanteellinen kumppani. Koska valitset paketin, jossa kaikki sisältyy, ei yllätyksiä. Kaikenlaisista lisätoiminnoista ei tule lisäkustannuksia, joiden vuoksi joudut myöhemmin maksamaan paljon enemmän. Lisäksi se on helppoa, kun kasvat ja siksi sinun on laajennettava myöhemmin.

Tee oikea valinta VOIP-puhelimelle

Jotta voit tehdä oikean valinnan hyvän VOIP-puhelinjärjestelmän suhteen, on tärkeää, että tiedät tarkalleen, mitä tarvitset. Viime kädessä haluat tietenkin soittaa halvempia puheluita. Lisäksi tarkoituksena on, että voit tarvittaessa helposti lisätä numeroita, siirtää puhelut nopeasti muihin laitteisiin ja saada alhaiset kustannukset, jos soitat esimerkiksi ulkomaille.

Siksi sinun on kartoitettava tarkasti, miten aiot käyttää VOIP-puhelinvaihdetta. Silloinhan tiedät tarkalleen, mitä etsit ja mitkä toiminnot ovat tärkeitä. Kun nämä tiedot ovat mielessä, on paljon helpompi ostaa mahdollisimman halpa VOIP-puhelinvaihde.

Lyhyesti sanottuna edut, joita saat, kun valitset Belfabriekin pilvipuhelinvaihteen:

- Kaikki hyödylliset (valinnaiset) toiminnot, kuten puhelutallennus, valintavalikko ja jono, ovat mukana ilmaiseksi.

- Käyttäjäystävällinen sovellus sekä Androidille että iOS:lle

- Uusia laitteita tai puhelimia ei tarvita

- Rekisteröi kaikki mahdolliset suuret numerot helposti: maksuttomat, paikalliset, kansalliset ja kansainväliset.

- All-inclusive-hinta 45 euroa/kk, tietyt numerot kuten ilmaiset puhelut reilun käytön politiikan mukaisesti.

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: