Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Kuinka saada englantilainen puhelinnumero?

Julkaistu osoitteessa Asiakaspalvelun puhelinnumerot

Yhdistynyt kuningaskunta (Iso-Britannia ja Pohjois-Irlanti) on maailman kuudenneksi suurin talous. Ei ihme, että haluat laajentaa yritystäsi Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, jopa Brexitistä huolimatta.

Mutta miten se tapahtuu logistisesti? Paikallinen toimisto vaatii muhkean investoinnin, eikä se välttämättä ole edes tarpeen alkuvaiheessa. Silti Yhdistyneessä kuningaskunnassa asuvien asiakkaiden kannalta on toivottavaa, että olet helposti tavoitettavissa, kun haluat kysyä kysymyksiä tai tehdä ostoksia. Englanninkielinen verkkosivusto, jonka puhelinnumero on kaukana, on silloin käänteentekevä.


Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevalla puhelinnumerolla annat näille markkinoille sen, mitä ne pyytävät. Osoitat, että tunnet paikalliset tavat ja palvelet asiakkaitasi paikallisten odotusten mukaisesti. Yrityksesi osoittaa olevansa sitoutunut ja vaikuttaa paljon luotettavammalta. Lisäksi paikallinen puhelinnumero tarjoaa edullisemman puheluhinnan (ehkä jopa ilmaisen), mikä tekee soittamisesta erityisen houkuttelevaa.

Tässä artikkelissa käsittelemme sitä, minkälaisia puhelinnumeroita Yhdistyneessä kuningaskunnassa on ja mitä tehtäviä niillä on. Saat myös selville, mitä puhelinnumeroita on saatavilla ja miten ne rekisteröidään, vaikka yrityksesi sijaitsisi Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella (olipa kyseessä sitten Manner-Eurooppa, Yhdysvallat tai Aasia).

Saatavilla olevat numerot


Belfabriek tunnettiin Euroopassa jo aiemmin laajasta valikoimasta puhelinnumeroita Saksassa, Alankomaissa ja Belgiassa, mutta tiesitkö, että voimme tarjota numeroita myös yli 26 maassa ympäri maailmaa? Yksi näistä maista on Yhdistynyt kuningaskunta. Näin täydennät toimintasi brittiläisen ilmeen Pohjanmeren yli.

Voit valita maantieteellisiä ja muita kuin maantieteellisiä numeroita. Se, kumpi sopii organisaatiollesi parhaiten, riippuu numeron käyttötarkoituksesta. Haluatko tarjota pääasiassa tietoa tai asiakaspalvelua vai haluatko pääasiassa saada aikaan myyntiä? Onko esimerkiksi matala puhelukynnys tärkeämpi kuin suorat tulot puheluista ja minuuteista? Tarkista alla olevat saatavilla olevat tyypit ja rekisteröi brittinumerosi suoraan verkossa.


Maksuttomat 0800- ja 0808-puhelinnumerot


Ilmaispuhelinnumero on puhelinnumero, joka on soittajalle ilmainen, kunhan hän soittaa lankapuhelimesta. Kun joku soittaa Freephone-numeroon Yhdistyneessä kuningaskunnassa matkapuhelimesta, soittajalta veloitetaan vähimmäismaksu. Se, kuinka korkea tämä on, riippuu palveluntarjoajasta. Jotkin matkapuhelinoperaattorit Yhdistyneessä kuningaskunnassa jopa lakkaavat perimästä minuuttihintaa lainkaan esimerkiksi kansalaisjärjestöille soitetuista puheluista.


Nämä maksuttomat 0800- ja 0808-puhelinnumerot eivät ole sidottuja tiettyyn kaupunkiin tai alueeseen. Koska ne ovat soittajille ilmaisia tai ainakin halpoja, he tarttuvat mielellään puhelimeen soittaakseen sinulle. Ilmaispuhelinnumeroa on hyvä käyttää tappiontavoittelijana organisaatioille, joiden puhelut johtavat usein myyntiin, varauksiin, tarjouspyyntöihin tai lahjoituksiin. Esimerkkejä ovat pizzeriat, taksiyhtiöt ja hyväntekeväisyysjärjestöt.
Yhdistyneessä kuningaskunnassa Freephone-numero alkoi 0500-numerosta vuoteen 2014 asti, mutta vähitellen kaikki numerot siirrettiin 0800- ja 0808-etuliitteisiin. Belfabriekissä voit helposti rekisteröidä 0800- tai 0808-alkuisen Freephone-numeron. Yhdistyneen kuningaskunnan asiakkaat odottavat nykyään, että maksuttomat puhelinnumerot alkavat 08xx-numerolla. Tämän ei odoteta muuttuvan lähiaikoina. Siksi 0800- tai 0808-puhelinnumeron hankkiminen on tulevaisuudenkestävä investointi.

Kansalliset 030-numerot


030-alkuiset numerot ovat ei-maantieteellisiä numeroita, joissa on paikallishinta. Tämä hinta on sama sekä lankapuhelimen että matkapuhelimen tilaajille.


030-numerot kuuluvat yleensä myös liittymiin, joissa on kiinteä määrä puheluminuutteja, joten monet soittajat pitävät näitä numeroita "ilmaisina". Tämä tekee 030-numeroista houkuttelevan vaihtoehdon ilmaispuhelinnumerolle tai lisämaksulliselle numerolle.

Maantieteelliset numerot


Belfabriekista voi myös etsiä "tavallisia" tai maantieteellisiä puhelinnumeroita Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Toisin kuin kaikki muut edellä käsittelemämme numerotyypit, nämä numerot on sidottu maantieteelliseen sijaintiin.


Näiden numeroiden suuntanumero alkaa 01- tai 02-kirjaimella, ja se ilmaisee paikan tai alueen, jonne soitat. Esimerkiksi 204 on Lontoon suuntanumero, 01618 on Manchesterin suuntanumero ja 01316 on Edinburghin suuntanumero. Belfabriekissä voit rekisteröidä maantieteellisiä numeroita useissa eri kaupungeissa, kuten Leedsissä, Glasgow'ssa, Newcastlessa, Brightonissa ja Birminghamissa.


Oman virtuaalisen brittiläisen puhelinnumeron rekisteröinti
Halusitpa sitten rekisteröidä puhelinnumeron Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai
toisessa maassa, Belfabriekissä voit hoitaa hakemuksen helposti verkossa. Me
poistamme kaiken päänsäryn brittiläisten virastojen kanssa asioimisesta.
Yhdistyneen kuningaskunnan numeroiden kaupastamme löydät esimerkkiluettelon osoitteesta saatavilla olevista numeroista. Löydätkö luettelosta sopivan numeron? Sitten voit tilata oman Englannin palvelunumerosi meiltä jo tänään.
Jos et näe haluamaasi numeroa tai jos sinulla on
kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse tai ottamalla yhteyttä
lomakkeella. Englantia, saksaa, espanjaa ja hollantia puhuva asiakaspalvelumme on
mielellään vastaamaan niihin.

Paljon ekstroja

Riippumatta siitä, minkä Yhdistyneen kuningaskunnan numeron (numerot) valitset, Belfabriekissa saat nauttia monista ilmaisista lisävarusteista. IVR-järjestelmämme (Interactive Voice Response) ansiosta voimme siirtää Yhdistyneen kuningaskunnan numerosi mihin tahansa puhelimeen maailmassa. Näin voit helposti käsitellä saapuvia puheluita sijainnistasi riippumatta. Se on hyvä asia, kun on vielä hieman liian aikaista avata fyysinen toimisto Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

IVR mahdollistaa monien toimintojen yhdistämisen brittiläiseen puhelinnumeroosi. Itse asiassa me hyödynnämme tätä mahdollisuutta optimaalisesti. Lisäominaisuuksiemme avulla et ainoastaan paranna soittajien kokemusta ja luo siten lisää hyvää mieltä, vaan opit myös, miten saat puhelinosastostasi kaiken irti. Saat erityisesti seuraavat lisäominaisuudet Yhdistyneen kuningaskunnan numerosi mukana.

Puhelutilastot

My Belfabriek on laaja tilastojen kojelauta, josta näet, kuinka monta saapuvaa puhelua sinulla on ollut, mitkä ovat kiireisimmät tunnit, mistä numeroista sinulle soitetaan useimmin ja niin edelleen. Tilastot päivittyvät reaaliajassa, joten voit esimerkiksi heti ottaa käyttöön lisää henkilökuntaa, kun paine sitä vaatii.

Jono

Entä kun kaikki työntekijäsi ovat kiireisiä? Puhelujono soittaa valitsemaasi musiikkia ja kertoo säännöllisesti soittajille, kuinka monta soittajaa odottaa ennen heitä. Jos jono on liian pitkä, voit pyytää heitä jättämään viestin.

Digitaalinen vastaaja

Myös digitaalinen vastaaja on ilmainen. Soittajat voivat jättää viestin, ja saat välittömästi sähköpostiviestin, jossa on linkki äänitallenteeseen. Voit siis halutessasi ryhtyä välittömästi toimiin ja soittaa takaisin.

Valintavalikko

Soittajilla voi olla monenlaisia kysymyksiä. Valintavalikon avulla voit yhdistää heidät nopeasti oikealle osastolle ja oikealle henkilölle. Valikko luo rauhallisuutta osastollesi ja estää tarpeettomat manuaaliset siirrot.


Puhelun tallennus

Mahdollistaa jokaisen puhelinkeskustelun nauhoittamisen.
brittiläiset soittajat, mikä sopii erinomaisesti laadunvalvontaan ja koulutustavoitteiden asettamiseen.


Rekisteröi englanninkielinen puhelinnumerosi nyt
Kuten huomaat, kun vakavasti hyökätään näin suurta
markkinoille, on tärkeää, että kaikki yksityiskohdat ovat täydellisessä järjestyksessä. Enemmän kuin
yksityiskohta, puhelinnumero on viestintäkanava, jonka avulla vastaat
kysymyksiin, luot hyvää mainetta, tuotat johtolankoja ja saavutat suoraa tai epäsuoraa myyntiä.
Jos sinulle riittää vain paras, olet tullut oikeaan paikkaan.
Rekisteröi ammattimainen brittiläinen puhelinnumerosi jo tänään ja
muutaman päivän kuluessa voit hyötyä kansainvälisestä tavoittavuudestasi ja monista
pilvipohjaisen puhelinjärjestelmämme tarjoamista lisäominaisuuksista.

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: