Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Kuinka saada lankapuhelinnumero matkapuhelimeen

Julkaistu osoitteessa Asiakaspalvelun puhelinnumerot

Lankapuhelinnumero matkapuhelimessa? Lankapuhelinnumero ilman lankapuhelinta
Kunnianhimoisena yrittäjänä et halua menettää yhtään johtolankaa. Etkä siksi yhtään soittajaa. Mutta mitä kiireisempi olet, sitä vaikeampaa on saada se toteutumaan. Loppujen lopuksi et voi "kahlita" itseäsi lankapuhelimeen. Entä pelkkä matkapuhelinnumero? Se ratkaisee ongelman, mutta näyttää paljon vähemmän ammattimaiselta. Ratkaisu? Paikallinen puhelinnumero Belfabriekistä. Sinä päätät, mihin numeroon ("lopulliseen määränpäähän") soitat. Ja kyllä, se voi olla myös matkapuhelimesi.

Näin sinulla on lankapuhelinnumero ilman lankapuhelinta.
Riippumatta siitä, mihin numeroon asiakkaat soittavat: toimitamme puhelut sinne, minne haluat. Esimerkiksi älypuhelimeesi. Kollegan kännykkään. Kotonasi. Tai puhelinkeskuksessa. Tämä tarkoittaa, että Belfabriekin numerolla lyöt kaksi kärpästä yhdellä iskulla: "normaalin" numeron ammattimainen ulkoasu ja tunnelma kulkevat käsi kädessä matkapuhelimen joustavuuden kanssa. Sovelluksemme avulla voit lisäksi päättää, missä puhelut vastaanotetaan.

Lisää vaihtoehtoja

Kaikkiin numeroihimme sisältyy ilmaisia vaihtoehtoja, jotka auttavat sinua hoitamaan puhelinliikennettä asiakaslähtöisesti. Ajattele ammattimaista tervetuloviestiä, jonotusta, ilmoitusta aukioloajoista ja niin edelleen. Voit myös nauhoittaa keskusteluja. Hyödyllistä esimerkiksi silloin, jos saat puhelun autossa etkä pysty käsittelemään tilauksia tai yhteystietoja heti. Saat sitten nämä keskustelut äänitiedostona sähköpostitse. Ei menetettyä tilaisuutta.

Testaaminen on uskomista

Kuulostaako kolmekymmentäkolmannelta tällä viikolla kuulemaltasi myyntipuheelta? Ymmärrämme sen! Siksi annamme sinun mieluummin selvittää itse, miten se toimii. Täytä numeropyyntö jo tänään, ja varmistamme, että numerosi on valittavissa yhden työpäivän kuluessa. Ja siirrämme sen matkapuhelimeesi. Voit siis itse kokea, miten hyvin ja helposti se toimii. Oletko vakuuttunut? Soita meille, niin määrittelemme numeron yrityksellesi ja asiakkaillesi tärkeillä vaihtoehdoilla.

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: