Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Miten saat oman Singaporen puhelinnumeron

Julkaistu osoitteessa Kansainvälinen

Monilla kansainvälisillä järjestöillä ja yrityksillä on pääkonttori Singaporessa.

Liiketoiminta Singaporessa tarjoaa monia etuja kansainvälisille yrittäjille ja yrityksille, mikä tekee Singaporesta houkuttelevan investointi- ja kauppakohteen. Strateginen sijainti Kaakkois-Aasian sydämessä tekee Singaporesta keskeisen kaupan ja yhteyksien solmukohdan, josta on erinomaiset yhteydet alueen nopeasti kasvaville markkinoille. Singaporen vakaa poliittinen ympäristö, vankat lait ja asetukset sekä avoin oikeusvaltio edistävät suotuisan liiketoimintaympäristön syntymistä. Se on myös yksi maailman kilpailukykyisimmistä talouksista, jossa on korkeasti koulutettua työvoimaa, kehittynyt infrastruktuuri ja vahva hallituksen tuki innovoinnille ja teknologiselle kehitykselle. Singapore tarjoaa houkuttelevia veroetuja, kuten alhaiset yhtiöverokannat ja lukuisat verosopimukset, jotka houkuttelevat ulkomaisia sijoittajia.

Jos olet yritys, joka harjoittaa liiketoimintaa singaporelaisten yritysten tai kuluttajien kanssa, on tärkeää olla helposti saatavilla singaporelaisille asiakkaillesi. Olemme rekisteröityneet teleoperaattoriksi Singaporessa. Voimme siis tarjota sinulle nopeasti ja tarkasti Singaporen puhelinnumeron.


Mikä on Singaporen maatunnus?


Singaporen suuntanumero on +65. Jos näet +65 ennen puhelinnumeroa, se on Singaporen puhelinnumero. Jos haluat itse soittaa Singaporeen, valitse +65 tai 0065, kun valitset Singaporen puhelinnumeron.


Mitä ovat matkapuhelinnumerot Singaporessa?


Singaporessa matkapuhelinnumerot alkavat yleensä numerolla 8.


Hyödyllisiä Singaporen puhelinnumeroita


Hyödyllisiä puhelinnumeroita Singaporessa Ambulanssi ja palokunta: 995
Ambulanssi (ei-hätätapauksissa): 1777
Poliisi: 999
Liikennepoliisi: 6547 0000
Poliisin tekstiviesti (jos soitto ei ole mahdollista) 71999

Usein kysytyt kysymykset:

We usually have a Singapore number active for you within 1 working day. You can use it immediately and we will forward incoming calls to your current landline or mobile phone in any country in Europe.

A phone number in Singapore can be reached from abroad by adding the country code +65 before the number.

When Singapore customers call you on your Singapore number, we will either play a short beep (the caller will not hear it) or we will play a message so you know how to answer the call.

You can request a Singapore number directly from us online. We will normally have it active for you within 1 working day. We are officially registered as a telecom operator in Singapore to give you the best service and quality. We can forward calls to your mobile number or to your office in any country in Europe.

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: