Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Matkapuhelimen lankapuhelinnumero

Julkaistu osoitteessa Asiakaspalvelun puhelinnumerot

Kunnianhimoisena yrittäjänä et halua menettää yhtään myyntiä. Etkä siis yhtään soittajaa. Mutta mitä kiireisempi olet, sitä vaikeampaa se on. Loppujen lopuksi et voi "kahlita" itseäsi lankapuhelimeen. Entä pelkkä matkapuhelinnumero? Se ratkaisee ongelman väliaikaisesti, koska sinulla on silloin matkapuhelinnumero, mutta se näyttää paljon vähemmän ammattimaiselta. Ja olet taas sidottu puhelimeen.


Ratkaisu? Virtuaalinen puhelinnumero Belfabriekistä!


Tämän numeron avulla päätät, mihin numeroon ("lopulliseen kohteeseen") puhut soittajillesi. Ja se voi olla myös matkapuhelimesi. Sinulla on siis kiinteä, joustava yritysnumero ilman kiinteää linjaa.


Toimitamme puhelut sinne, minne haluat. Esimerkiksi älypuhelimeesi. Kollegan matkapuhelimeen. Kotonasi. Tai puhelinkeskukseen. Belfabriek-numerolla lyöt siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla: "tavallisen" lankapuhelinnumeron ammattimaisen ilmeen ja matkapuhelimen joustavuuden. Kaiken lisäksi voit muokkaussovelluksemme avulla päättää, mihin puhelut ohjataan.

Lisää vaihtoehtoja


Kaikki numeromme sisältävät kaikki toiminnot, jotka auttavat sinua hoitamaan puhelinliikennettä asiakaslähtöisesti. Ajattele ammattimaista tervetuloviestiä, jonotusta, ilmoitusta aukioloajoista ja niin edelleen. Voit myös nauhoittaa keskusteluja. Hyödyllistä esimerkiksi silloin, jos saat puhelun autossa etkä pysty käsittelemään tilauksia tai yhteystietoja heti. Voit sitten vastaanottaa nämä keskustelut äänitiedostona sähköpostitse.

Testaaminen on uskomista


Kuulostaako kolmekymmentäkolmas myyntipuhe, jonka olet kuullut tällä viikolla? Ymmärrämme sen! Ja siksi annamme mieluummin sinun selvittää itse, miten se toimii. Täytä puhelinnumeropyyntösi jo tänään, niin varmistamme, että uusi numerosi on käytettävissäsi samana työpäivänä.


Ja siirrämme sen matkapuhelimeesi. Näin voit itse kokea, miten hyvin ja helposti se toimii. Oletko vakuuttunut? Soita meille numeroon 0800 552 123, niin laitamme numeroon yrityksellesi ja asiakkaillesi tärkeät vaihtoehdot.


Pidä hauskaa ja nähdään pian!

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: