Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Mikä on 075 Puhelinnumero? Selitys suunta 075

Julkaistu osoitteessa Asiakaspalvelun puhelinnumerot

Mikä on 075 puhelinnumero?

075-puhelinnumero on kansallinen puhelinnumero. Tämä tarkoittaa, että puhelinnumero ei liity mihinkään tiettyyn kaupunkiin tai alueeseen.

Esimerkiksi suuntanumero 09 kuuluu Helsinkiin. Ja suuntanumero 03 kuuluu Tampereelle. 075-puhelinnumero ei ole sidottu mihinkään kaupunkiin, joten sitä voidaan pitää valtakunnallisena puhelinnumerona.

Mitä hyötyä organisaatioille on puhelinnumeroista, joiden suuntanumero on 075?

Koska nämä puhelinnumerot ovat valtakunnallisia eivätkä paikallisia, ne puhuttelevat potentiaalisia asiakkaita ympäri maata. Soittaja ei voi päätellä lähdettä tai toimipaikkaa suuntanumerosta.

Se on siinä mielessä neutraali puhelinnumero. 02 Turun puhelinnumero voi tuntua helsinkiläisistä asiakkaista oudolta. Ja päinvastoin. Jos organisaatio tarjoaa tuotteita tai palveluita eri puolilla maata, voi olla viisas valinta luoda sijainnista riippumaton puhelinnumero.

Soittajille aiheutuvat kustannukset ovat samat kuin lankapuhelinnumeroon soittamisesta. Tämä koskee koko Suomea. Nämä puhelinnumerot ovat siis myös siinä mielessä houkuttelevia soittajille.

Ne eivät kuitenkaan ole yhtä houkuttelevia kuin 0800-numerot, joihin voi soittaa täysin ilmaiseksi.

Mutta 0800-numeron kohdalla numeroa hallinnoiva organisaatio maksaa kaikki puhelun kustannukset. Joissakin tapauksissa tämä ei ole toivottavaa tai liian kallista kyseiselle organisaatiolle. Tällaisissa tapauksissa 075-numero on ihanteellinen ratkaisu.

Mihin puhelinnumeroita, joiden suuntanumero on 075, käytetään?

075-puhelinnumerot ovat yhä suositumpia. Monet yritykset käyttävät 075-numeroa. Joskus päänumerona, joskus kampanjan tukena tai väliaikaisena palvelunumerona. Mutta myös itsenäiset ammatinharjoittajat ja verkkokaupat käyttävät niitä mielellään esimerkiksi korostaakseen, että ne toimivat valtakunnallisesti. Imagohyötyjen lisäksi - 075-numero näyttää ammattimaiselta ja estää yrityksiä pitämästä itseään paikallisina toimijoina - on myös käytännön hyötyjä.

Mitä oma 075 numero maksaa?


075-numero maksaa 45 euroa kuukaudessa. Belfabriek ei veloita puheluista, jotka soitetaan 075-numeroiden tavanomaisessa, keskimääräisessä käytössä (kohtuullisen käytön politiikka). Toisin sanoen: sekunti- tai minuuttikustannuksia ei peritä. Lisäksi 075-numeroihin sisältyvät kaikki kehittyneet toiminnot ja työkalut. Ei yllätyksiä sen jälkeen.

Kuinka kauan kestää, ennen kuin 075 numero on aktiivinen?

Yleensä 075-numerot ovat aktiivisia yhden päivän kuluessa pyynnöstäsi.

Miksi Belfabriekissa numero voidaan toimittaa paljon nopeammin?

Belfabriek voi toimittaa suuren määrän 075 numeroita suoraan varastosta. Voit valita suuren luettelon käytettävissä olevista numeroista. Tästä syystä sinun ei tarvitse odottaa viikkoja, ennen kuin numero on aktiivinen, kuten muilla palveluntarjoajilla voi olla tapana. Siksi nämä 075-numerot ovat ihanteellisia yrittäjille, jotka haluavat päästä nopeasti alkuun.

Pitääkö minun hankkia uusi puhelin tai asentaa ohjelmisto?

Ei. Puhelut tulevat nykyisiin puhelimiin, kiinteisiin tai matkapuhelimiin. Siksi nykyiseen infrastruktuuriin ei tarvitse tehdä muutoksia. Sinun ei esimerkiksi tarvitse investoida uusiin puhelimiin, puhelinlinjoihin tai keskuksiin. Sinun ei myöskään tarvitse asentaa mitään ohjelmistoja.

Voit hallita 075-numeroasi helposti pilvipalvelun kautta helposti ymmärrettävän järjestelmämme avulla. Vaihtoehtoisesti voit asentaa sovelluksemme, joka on saatavilla sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmille.

Voit siis yksinkertaisesti käyttää 075-yrityspuhelinnumeroasi matkapuhelimestasi. Se voidaan kuitenkin myös kytkeä suoraan tavalliseen lankapuhelimeen tai VoIP-puhelimeen. Puhelinnumeroa voi siis hallinnoida joustavasti mistä tahansa. Ihanteellinen, jos sinä tai työntekijäsi haluat työskennellä kotoa käsin. Tai voit vastata työpuheluihin, kun olet matkalla tai työmatkalla.

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: