Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Mikä on 0800 puhelinnumero?

Julkaistu osoitteessa Asiakaspalvelun puhelinnumerot

Mikä on 0800-puhelinnumero?

0800-numero on puhelinnumero, johon voi soittaa ilmaiseksi. Soittajat eivät maksa mitään soittaessaan tähän numeroon.

Onko 0800 numero ilmainen? Kuka maksaa puhelun kustannukset?

0800-numeron operaattori huolehtii kustannuksista.

Miksi organisaatiot rekisteröivät 0800-numeroita?

0800-numeroilla on myönteinen imago. Ne vaikuttavat asiakasystävällisiltä. Numeroon on helppo soittaa, koska soittajalle ei aiheudu kustannuksia.

Se on valtakunnallinen puhelinnumero, joka antaa toiminnastasi ammattimaisen kuvan ja osoittaa, että olet luotettava organisaatio, joka panostaa asiakaskontakteihinsa.

Koska 0800-puhelinnumeroihin ei sisälly alueellista suuntanumeroa, nämä puhelinnumerot vetoavat asiakkaisiin kaikkialla maassa.

Organisaatioille, joille asiakaskontaktit ja liidit ovat erittäin tärkeitä, on looginen valinta tarjota 0800-numeroa. Ajatelkaa esimerkiksi asianajotoimistoja. Yksikin uusi asiakas voi tuottaa tuhansia euroja. Tällaisessa tapauksessa 0800-numeron hallinnointikustannukset ovat sen arvoisia.

0800-numeron ominaisuudet

Idea 0800-numeroista on peräisin Yhdysvalloista. Siellä maksuttomat numerot ovat olleet suosittuja jo paljon pidempään. Ajattele esimerkiksi 1-800-FLOWERS-numeroa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että tällaisia nimipuhelinnumeroita ei ole Suomessa.

0800-numeroiden mahdollinen haittapuoli on se, että niihin ei voi soittaa ulkomailta. Tähän on kaksi syytä: (1) ulkomaiset verkot eivät tarjoa tätä numerosarjaa ja (2) ulkomailla aiheutuvien kustannusten siirtäminen 0800-numeron haltijalle on hyvin monimutkaista.

Onko kansainvälisiä 0800-numeroita olemassa?

Yritys ottaa käyttöön eurooppalaisia 0800-numeroita epäonnistui. Suurimpana esteenä oli epäselvyys siitä, kuka on vastuussa, jos numerot eivät toimi. Minkä palveluntarjoajan puoleen missäkin maassa oli käännyttävä vikatilanteessa?

Organisaatiot, jotka tarvitsevat maksuttoman numeron, johon voi soittaa ulkomailta, voivat valita useita 0800-numeroita. Yksi 0800-numero maata kohti. Tällöin on mahdollista määrittää, miten ja minne puhelut välitetään maittain. Lisäksi tämä tarjoaa mahdollisuuden personoida tervetuliaisviestit esimerkiksi siten, että Ranskasta soittajat eivät kuule ruotsinkielistä tekstiä. Ja päinvastoin.

Belfabriek tarjoaa 0800-numeroita lähes kaikkiin Euroopan maihin, Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja Yhdysvaltoihin. Meidän avullamme voit helposti hallita kaikkia 0800-numeroitasi yhdestä keskitetystä paikasta.

0800 numero hinta: Mitä se maksaa numeron haltijalle?

Oma 0800-numero maksaa 45 euroa kuukaudessa. Tämän lisäksi tulevat puhelumaksut. 0800-numeroihimme sovelletaan seuraavaa: kaikki kehittyneet toiminnot ja työkalut sisältyvät hintaan. Ajattele esimerkiksi puhelujonoa, kuulutusta ja mahdollisuutta nauhoittaa puheluita palvelu- ja koulutustarkoituksiin.

Miten se toimii?

Palvelunumero on virtuaalinen numero, joka välitetään yhteen tai useampaan tavalliseen puhelinnumeroon. Näitä numeroita kutsutaan myös kohdenumeroiksi, ja sinä annat ne. Numeroita voidaan muuttaa milloin tahansa.

0800-palvelunumeroon soittajat yhdistetään puhelinvaihteesta asettamaasi kohdenumeroon. Tämä voi olla koti- tai toimistopuhelimesi, mutta myös matkapuhelimesi. Jälkimmäisestä puhelinyhtiöt perivät lisämaksun.

Myös matkapuhelinnumerosta 0800-palvelunumeroon soitettaessa puhelinyhtiöt veloittavat lisämaksun. Belfabriek tarjoaa siksi numeron omistajille mahdollisuuden estää puhelut matkapuhelinnumeroista. Jos sinua häiritsevät ei-toivotut soittajat, voit helposti estää heidät, jolloin et maksa tarpeettomasti puheluista, joilla ei ole mitään arvoa yrityksellesi.

Helppo muistaa

Jotta asiakkaasi muistaisivat 0800-numerosi entistä helpommin, voit valita kivan numeron, kuten 0800 - 666 777. Ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme, ja anna meidän auttaa sinua, luoda ihanteellinen puhelinnumerosi.


Miksi Belfabriek?

Belfabriek on ollut Euroopan ainoa puhelinyhtiö, joka on keskittynyt vuodesta 1999 lähtien yksinomaan 0800-numeroiden rekisteröintiin. Tilauksessamme on kaikki mahdolliset ominaisuudet mukana, ja kustannukset ovat selkeät ja ytimekkäät. Piilotettuja kustannuksia ei ole, eikä näin ollen myöskään yllätyksiä.

Belfabriek näyttää oikeaa esimerkkiä

0800-puhelinnumeroiden puolestapuhujina olemme valinneet 0800-puhelinnumeron omaan asiakaspalveluumme.

Onko sinulla vielä kysyttävää tämän artikkelin lukemisen jälkeen? Ota silloin rohkeasti yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme maksutta ja sitoumuksetta. He puhuvat englantia, saksaa, espanjaa ja hollantia.

Varaa numerosi jo tänään

Numerot jaetaan saapumisjärjestyksessä. Älä siis odota liian kauan ja pyydä oma 0800-palvelunumerosi jo tänään.

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: