Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588
vastnummeropmobiel

Mikä on ilmaisnumero?

Julkaistu osoitteessa Asiakaspalvelun puhelinnumerot

Ilmaispuhelinnumero on palvelupuhelinnumero, joka on aina maksuton soittajalle. Palvelunumeron omistaja maksaa kustannukset.
Miksi valita ilmaisnumero?

Vapaasti soitettava palvelunumero on asiakasystävällinen, valtakunnallinen puhelinnumero, joka antaa toiminnallesi ammattimaisen ilmeen ja antaa kuvan organisaatiosta, joka panostaa asiakaskontakteihinsa.

Pienet ja suuret yritykset käyttävät maksuttomia puhelinnumeroita moniin tarkoituksiin asiakaspalvelusta tiedottamiseen ja myyntiin.
Miten se toimii?

Palvelunumero on virtuaalinen numero, joka välitetään yhteen tai useampaan tavalliseen puhelinnumeroon. Näitä numeroita kutsutaan myös rengasnumeroiksi. Palvelunumeron omistajana voit itse valita nämä rengasnumerot, ja niitä voidaan muuttaa milloin tahansa.

Ilmaispuhelinnumeroon soittajat ohjataan valitsemaasi soittonumeroon IVR-järjestelmämme (Interactive Voice Response) avulla. Rengasnumero voi olla tavallinen koti- tai toimistonumerosi, mutta myös matkapuhelimesi. Puhelinyhtiöt saattavat periä lisämaksuja matkapuhelinnumeroon ohjaamisesta.

Joissakin maissa puhelinyhtiöt veloittavat lisämaksuja myös silloin, kun joku soittaa matkapuhelimesta ilmaispuhelinnumeroon. Siksi CallFactory tarjoaa palvelunumeron omistajille mahdollisuuden estää puhelut matkapuhelinnumeroista.

Voit lukea lisää tästä aiheesta sivulta Miten se toimii.
Ilmaiset lisävarusteet

Palvelunumerosi avulla saat samat lisävarusteet, jotka ovat saatavilla myös lisämaksullisiin numeroihin, kuten kuiskausääni, reaaliaikaiset tilastot, Voice2email, virtuaalinen vastaanottovirkailija tai muu joustava puhelujen reititys, kuten puhelinkaruselli. Kaikki nämä lisäpalvelut sisältyvät CallFactory-tilaukseesi.

Miksi CallFactory?

CallFactory on Euroopan asiantuntija kansallisissa ilmaisnumeroissa ja lisämaksullisissa numeroissa. Olemme jo yli 15 vuoden ajan olleet Alankomaiden ainoa puhelinyhtiö, joka on keskittynyt yksinomaan ilmaisnumeroiden ja lisämaksullisten numeroiden myöntämiseen ja aktivointiin Belfabriek-tuotemerkin alla. Meillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita, ja nyt tarjoamme samaa palvelua myös Alankomaiden ulkopuolisille yrityksille.

Tilauksestamme löydät kaikki mahdolliset mukana olevat ominaisuudet sekä selkeän ja järjestelmällisen yleiskatsauksen kaikista kustannuksista. Lyhyesti sanottuna: liittymä ilman jujua.
Rekisteröi maksuton numerosi jo tänään

Maksuttomat puhelinnumerot annetaan "ensin tullutta palvellaan ensin" -periaatteella. Älä siis odota liian kauan, vaan rekisteröi oma ilmaisnumerosi jo tänään!

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: