Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Mikä on lisämaksullinen numero?

Julkaistu osoitteessa Korotetut maksut

Lisämaksullinen numero on palvelunumero, joka ei ole soittajalle maksuton. Palvelunumeron omistaja päättää, mitä maksua soittajalta peritään.

Maksimitariffi vaihtelee maittain. Asiantuntijamme voivat kertoa sinulle tarkasti, mitkä tariffit ovat mahdollisia sinua kiinnostavassa maassa tai maissa.

Maksullisen numeron omistajana on mahdollista saada voittoa puhelinkeskusteluista.
Miksi rekisteröidä lisämaksullinen numero?

Yrityksille ja organisaatioille lisämaksullinen numero on asiakasystävällinen, valtakunnallinen palvelunumero, joka antaa toiminnallesi valtakunnallisen ilmeen. Lisäksi lisämaksullisen numeron käyttö antaa kuvan luotettavasta ja ammattimaisesta organisaatiosta.

Suuret ja pienet yritykset käyttävät lisämaksullisia numeroita erilaisiin tarkoituksiin asiakaspalvelusta tiedottamiseen ja myyntiin.

Soittajat tietävät, että lisämaksullinen numero ei ole maksuton, ja jos ilmoitat selkeästi puheluhinnaston, he eivät epäröi soittaa sinulle.
Miten se toimii?

Lisämaksullinen numero on virtuaalinen numero, joka välitetään yhteen tai useampaan tavalliseen puhelinnumeroon. Näitä numeroita kutsutaan myös rengasnumeroiksi, ja voit valita ne itse. Rengasnumeroita voidaan vaihtaa milloin tahansa.

Lisämaksulliseen numeroon soittavat henkilöt ohjataan valitsemaasi rengasnumeroon IVR-järjestelmämme (Interactive Voice Response) avulla. Tämä rengasnumero voi olla koti- tai toimistopuhelimesi, mutta myös matkapuhelimesi. Teleyhtiöt saattavat periä lisämaksuja matkapuhelimiin välittämisestä. Tämä vaihtelee maittain, ja asiantuntijamme voivat kertoa, mitä maassasi sovelletaan.
Lisäominaisuudet

Tarjoamme palvelunumeroihimme monia lisäominaisuuksia: ajattele kuiskausääntä, reaaliaikaisia tilastoja, Voice2emailia, virtuaalista vastaanottovirkailijaa tai muita joustavia puhelujen reititysvaihtoehtoja, kuten puhelinkarusellimme. Kaikki nämä lisäominaisuudet sisältyvät CallFactory-tilaukseesi.

Miksi valita CallFactory?

CallFactory on Euroopan asiantuntija kansallisissa ilmaisnumeroissa ja lisämaksullisissa numeroissa. Olemme jo yli 15 vuoden ajan olleet Alankomaiden ainoa puhelinyhtiö, joka on keskittynyt yksinomaan ilmaisnumeroiden ja lisämaksullisten numeroiden myöntämiseen ja aktivointiin Belfabriek-tuotemerkin alla. Meillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita, ja nyt tarjoamme samaa palvelua myös Alankomaiden ulkopuolisille yrityksille.

Tilauksestamme löydät kaikki mahdolliset mukana olevat ominaisuudet sekä selkeän ja järjestetyn yleiskatsauksen kaikista kustannuksista. Lyhyesti sanottuna: Tilaus ilman jujua.
Rekisteröi premium-hintainen numerosi jo tänään

Palvelupuhelinnumerot annetaan "ensin tullutta palvellaan ensin" -periaatteella. Älä siis odota liian kauan, vaan rekisteröi oma maksullinen numerosi jo tänään!

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: