Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Mitä 075 puhelinnumero maksaa?

Julkaistu osoitteessa Asiakaspalvelun puhelinnumerot

Mitä maksaa soittaminen 075-puhelinnumeroon soittajana?

075-puhelinnumeroihin voi soittaa kiinteän verkon eli paikallishinnalla.

Puhelukustannuksissa ei siis ole eroa 075-numeron ja paikallisten kiinteiden puhelinnumeroiden välillä.

Mitä se maksaa numeron haltijalle?

Oma 075-numero maksaa Belfabriekissa 45 euroa kuukaudessa. Puhelumaksut sisältyvät hintaan. Sovelletaan oikeudenmukaisen käytön periaatteita.

Mitä tarkoitamme "oikeudenmukaisella käytöllä"?

Useimmille 075-numeroa käyttäville asiakkaille ei aiheudu puhelumaksuja. Määrittääksemme, mikä on kohtuullista käyttöä, jaamme käsittelemämme saapuvan puhelinliikenteen kokonaismäärän asiakkaiden lukumäärällä. Tämä kuukausittainen keskiarvo on standardimme. Jos pysyt tämän keskiarvon alapuolella, puhelinliikenne on ilmaista. Vaikka olisit yhden tai muutaman kuukauden edellä, ei ole mitään ongelmaa. Jos näin käy (paljon) useammin, otamme sinuun yhteyttä puhelimitse ja kysymme, mikä on järkevää.

Miten tämä toimii käytännössä?


Jos käsittelet keskimäärin enintään 20 puhelua päivässä, se sisältyy hintaan. Sillä ei ole väliä, soittavatko soittajat lankapuhelimeesi vai matkapuhelimeesi. Kunhan kyseessä on suomalainen puhelinnumero. Organisaatiot, jotka käsittelevät asiakaskontakteja 1-4 henkilön kanssa, kuuluvat lähes aina oikeudenmukaisen käytön piiriin. Mutta varo: jos päätät mainostaa laajamittaisesti, esimerkiksi radiossa tai televisiossa, soittoliikenne voi kasvaa merkittävästi. Siinä tapauksessa pyydämme sinua ystävällisesti ottamaan yhteyttä meihin. Oletko suuri organisaatio, joka hakee numeroa, ja odotatko paljon puhelinliikennettä? Ota myös yhteyttä meihin. Kiitos!

Miksi Belfabriek?


Belfabriek on ollut vuodesta 1999 lähtien Euroopan ainoa puhelinyhtiö, joka on keskittynyt yksinomaan 075-numeroiden rekisteröintiin. Tilaus sisältää kaikki mahdolliset ominaisuudet, ja kustannukset ovat selkeät ja ytimekkäät. Piilotettuja kustannuksia ei ole, joten yllätyksiä ei tule.

Lisätoiminnot mukana

Kun rekisteröit 075-puhelinnumeron Belfabriekiin, voit käyttää ominaisuuksia, jotka tekevät yrityspuhelinnumerostasi entistä ammattimaisemman.

Ajattele esimerkiksi puhelujen laillista tallentamista. Tämän avulla voit tallentaa puhelimitse tehdyt tapaamiset. Toisaalta voit käyttää nauhoitettuja keskusteluja koulutustarkoituksiin.

Lisäksi on mahdollista perustaa ilman lisäkustannuksia puhelujono esimerkiksi silloin, kun puhelin on varattu. Valintavalikon avulla soittajat saadaan mahdollisimman nopeasti oikealle osastolle ja oikean henkilökunnan luokse.

Kotona työskentelyn yhteydessä yhä useammin käytetty toiminto on puhelinnumeron siirtäminen matkapuhelimeen. Näin voit helposti hallita 032-puhelinnumeroasi mobiililaitteesi kautta. Belfabriek-sovelluksen kautta voit muuttaa itsesi tai työntekijöidesi tavoitettavuutta. Sinä ja työntekijäsi ette ole enää sidottuja toimistoon vastaamaan työpuheluihin. Tämä voidaan tehdä mistä tahansa ja millä tahansa laitteella: matkapuhelimella, tabletilla, tietokoneella, softphonella, hardphonella tai VoIP-puhelimella.

Hallitse 075-numeroasi huoletta

Voit käyttää kaikkia näitä toimintoja ilmaiseksi ja rajoituksetta. Muiden 075-puhelinnumeroiden tarjoajien kohdalla joudut usein maksamaan lisämaksua näistä ominaisuuksista. Ja nämä kustannukset ovat epäselviä. Niinpä voi käydä niin, että kuun lopulla joudut maksamaan enemmän kuin oletit. Belfabriek ei tule koskaan olemaan näin. Täällä voit käyttää 075-numeroasi kaikkine ominaisuuksineen huoletta.

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: