Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.
   Soita meille:
   0800 552 138

   Mitä ovat turhuusnumerot ja miten ne toimivat?

   Julkaistu osoitteessa Asiakaspalvelun puhelinnumerot

   Virtuaalisten puhelinnumeroiden, kuten ilmaisnumeroiden tai premium-hintaisten numeroiden, tarkoituksena on kannustaa potentiaalisia asiakkaita soittamaan.

   Virtuaaliset puhelinnumerot, kuten ilmaisnumerot tai maksulliset puhelinnumerot, ovat tarkoituksena on kannustaa potentiaalisia asiakkaita soittamaan. Nämä numerot auttavat luoda ammattimaista brändimielikuvaa organisaatiosta, joka palvelee asiakkaita. valtakunnallista yleisöä, ja ne on - jos ne valitaan hyvin - helppo muistaa.

   Jos haluat tehdä ilmaisnumerostasi tai lisämaksullisesta numerostasi entistäkin helpommin muistettavan, rekisteröi turhanumero.

   Tässä artikkelissa puhumme siitä, mitä turhanpäiväiset numerot ovat, miten soittaa ne ja miksi turhuusnumero olisi täydellinen valinta yrityksesi organisaatioon.

   Mikä on turhuusnumero

   Helpoin tapa selittää, mitä turhuusnumero on, on antaa joitakin esimerkkejä. Supermarkettijätti Lidl käyttää asiakaspalvelussaan Alankomaissa turhaa numeroa 0900-LIDLINFO. Toinen esimerkki on 1-800-FLOWERS yhdysvaltalaiselle kukkien jakelupalvelulle.

   Turhuusnumerot toimivat, koska sana on helpompi muistaa kuin numeroyhdistelmä, jonka se korvaa. Näytämme seuraavaksi, miten se toimii.

   Miten valita turhuusnumero

   Katso matkapuhelimesi valintanäyttöä tai valintataulukkoa. pöydälläsi olevan puhelimen numeronvalitsinta. Huomaat varmasti, että jokaisen numeron alapuolella on numeroiden 2-9 alla on kolme kirjainta.

   Turhanumeron valitseminen on yhtä helppoa kuin painamalla - kirjain kirjaimelta - vastaavat näppäimet. Jos haluat siis soittaa numeroon 1-800-FLOWERS, näppäile 1 800 3569377.

   Voit nähdä, että "FLOWERS" on paljon helpompi muistaa kuin "3569377". Puhelinnumeron numeroiden korvaaminen sanalla tekee puhelinnumerostasi numeron heti mieleen.

   Turhanumeron pituus riippuu puhelimen pituudesta. numeroiden pituus tietyssä maassa. Etuliitteitä ei koskaan sisällytetä turhuusnumeroon. sanaan.

   Turhuussanojen ei kuitenkaan tarvitse täsmälleen vastata pituudeltaan samaa kuin puhelinnumeron pituutta. Ne voivat olla useita merkkejä pidempiä. Ylimääräinen merkit yksinkertaisesti jätetään huomiotta puhelinverkossa.

   Turhien numeroiden edut

   Australialaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että turhien numeroiden käyttö johtaa siihen, että huomattavasti korkeampaan konversioasteeseen yrityksille. Tutkimuksen mukaan tutkimuksen mukaan saapuvat puhelut voivat kasvaa jopa 290 prosenttia, kun käytetään turhaa numeroa, verrattuna tavallisen puhelinnumeron käyttöön.

   Turhuusnumerot tarjoavat ainutlaatuisia mahdollisuuksia niille, jotka haluavat markkinoida ja mainostaa yritystään omaperäisellä tavalla. Erillisessä artikkelissa puhumme turhanumeroiden käytöstä markkinoinnissa ja brändäyksessä.

   Oman turhanumeron hankkiminen

   Turhien numeroiden saatavuus vaihtelee maittain. Henkilökuntamme voi auttaa sinua kiinnostavasta maasta riippuen löytämään, rekisteröidä ja ottaa käyttöön oman turhanumerosi. Kerro meille, mitä etsit, niin me hoidamme loput.

   Aiheeseen liittyvät artikkelit:

   4 yksinkertaista toimenpidettä ilmaispuhelinnumerosi tai lisämaksullisen numerosi tuottamien puhelujen määrän lisäämiseksi.

   Se, että saat potentiaalisen asiakkaan puhelimeen, on usein suurin askel kohti konversiota. Mutta tämä askel on paljon helpompi, jos saat potentiaaliset asiakkaasi soittamaan sinulle!

   vastnummeropmobiel

   Mikä on ilmaisnumero?

   Ilmaispuhelinnumero on palvelupuhelinnumero, joka on aina maksuton soittajalle. Palvelunumeron omistaja maksaa kustannukset.