Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:+3170-3111050
Zakendoen in België makkelijker met een Belgisch servicenummer (image)

Miten päästä menestyksekkäästi Belgian markkinoille

Julkaistu osoitteessa Kansainvälinen

Sisältö

Hyvinvointi, elintarvikkeet, vempaimet ja palvelut ovat kaikki erittäin kysyttyjä Belgiassa. Myös verkkokaupat ovat suuressa kasvussa. Yli 11 miljoonan asukkaan markkinat tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia fiksuille yrittäjille.

Tässä artikkelissa annamme sinulle vinkkejä ja ehdotuksia ensimmäisten liikkeiden tekemiseen Belgian markkinoilla.

Miten valloittaa Belgia

Yrityksille, jotka jo toimivat naapurimaissa, kuten Ranskassa, Saksassa ja Alankomaissa, Belgian markkinat ovat vastustamattomat. Belgian tarjoamien monien yhtäläisyyksien ja mahdollisuuksien vuoksi laajentuminen Belgiaan on looginen askel.

Siitä huolimatta on välttämätöntä ottaa huomioon joitakin kulttuurieroja Belgian ja muiden maiden välillä, jotta liiketoiminta täällä onnistuisi. Olisi nimittäin sääli, jos nämä kirjoittamattomat säännöt toimisivat sinua vastaan neuvotteluissa.

Seuraavat vinkit auttavat sinua tekemään liiketoimintaa Belgiassa.

- Saada heidän luottamuksensa

Ennen kuin yrität keskustella belgialaisen kanssa, sinun on voitettava hänen luottamuksensa. Tämä pätee erityisesti flaaminkieliseen väestönosaan. Ihmiset saattavat olla aluksi varovaisia ja epäröiviä, joten miksi et käyttäisi aikaa tutustumiseen hyvässä ravintolassa? Tulet rakastamaan tätä lähestymistapaa. Loppujen lopuksi on helpompi luoda win-win-suhde liikekumppanin kanssa, jonka tunnet, josta pidät ja johon luotat.

- Ole kärsivällinen
Luottamuksen rakentaminen vie aikaa, ja aika vaatii kärsivällisyyttä. Älä odota belgialaisten tekevän päätöstä heti liiketapaamisen päätteeksi. Usein he tarvitsevat aikaa miettiä asioita, mikä voi olla todellinen kärsivällisyyden koetinkivi paatuneille liikemiehille. Voimme vain sanoa, että vastustakaa tarvetta puhua numeroista. Yksi hyvä nyrkkisääntö on lykätä sopimuksen tekemistä, kunnes belgialainen kumppanisi osoittaa olevansa valmis siihen.

- Ole vaatimaton

Kun mainostat tuotetta tai palvelua liian innokkaasti, belgialaiset saattavat pitää sinua aggressiivisena tai jopa ylimielisenä. Toisaalta, koska belgialaiset rakastavat itseironiaa ja asioiden suhteuttamista, sinun kannattaisi harjoittaa näitä ominaisuuksia. Olemalla vaatimaton, saavutat paljon enemmän kuin jos vastaat omaa kansallisuuttasi koskevia stereotypioita.

- Puhu kieltä

Varmista, että tiedät, mitä kieltä liikekumppanisi puhuu. Vaikka olette ehkä lähettäneet sähköpostia tai soittaneet toisillenne englanniksi, muutama sana kumppanisi äidinkielellä voi olla hyvä jäänmurtaja. Varo tekemästä oletuksia: on olemassa ranskankielisiä, joilla on flaamilaiselta vaikuttava sukunimi, ja on olemassa flaaminkielisiä, joilla on ranskalaiselta kuulostava sukunimi. Ja sitten on saksankielinen vähemmistö. Kun olet epävarma, kysy.

Belgian imago

Olitpa sinä ja organisaatiosi kotoisin mistä tahansa maasta, olet luultavasti ylpeä juuristasi. Vakava toiminta Belgian markkinoilla edellyttää kuitenkin paikallista toimipistettä. Se voi olla fyysinen myymälä tai toimisto, mutta yhtä hyvin se voi olla myös virtuaalinen. Belgialaisen yrityksen perustaminen voi tuoda merkittäviä veroetuja.

Belgialainen osoite ei ole täydellinen ilman belgialaista puhelinnumeroa, joten asiakkaidesi ja liikekumppaniesi ei tarvitse maksaa ulkomaanpuheluista. CallFactoryn avulla saat helposti oman belgialaisen puhelinnumeron - olipa kyseessä sitten ilmaisnumero tai premium-hintainen numero.

Belgialainen palvelunumero antaa yrityksellesi valtakunnallisen vetovoiman, koska se ei ole sidottu tiettyyn alueeseen. Näin ollen tällainen numero vetoaa sekä flaaminkielisiin että vallonilaisiin markkinoihin.

Sen lisäksi, että annat belgialaisen kuvan, teet myös ammattimaisen vaikutelman, mikä on tärkeää tässä luottamukseen perustuvassa yhteiskunnassa.
Miten tarjota parasta mahdollista asiakaspalvelua

Yrittäjät, jotka harjoittavat toimintaansa ulkomailla, haluavat rekisteröidä yrityspuhelinnumeron CallFactoryn kautta. Tärkeä syy tähän on Interaktiivinen puhevastaavuusjärjestelmämme (IVR), joka tarjoaa heille täydellisen hallinnan (jopa etänä) soittajien kokemuksesta.

Katsotaanpa, millaisia lisäominaisuuksia belgialaiseen ilmaisnumeroon tai premium-numeroon sisältyy.

- Esinauhoitetut viestit

Tee loistava ensivaikutelma belgialaisiin soittajiin. Toivota heidät tervetulleeksi virka-aikana tervetuloviestillä tai virka-ajan ulkopuolella yksilöllisellä esinauhoitetulla viestillä.

- Puhelujen jonottaminen

Kun puhelujen ruuhkautuminen on käynnissä ja kaikki agenttisi ovat varattuja, tämä toiminto asettaa soittajat jonoon. Heidät yhdistetään saapumisjärjestyksessä vapaana oleviin agentteihin. Rentouttava sävel ja ajoittainen ilmoitus jonon pituudesta pitävät soittajat tyytyväisinä.

- Voice2email

Kun puhelujono on liian pitkä tai kun belgialainen asiakas soittaa aukioloaikojen ulkopuolella, Voice2email-vaihtoehdon avulla ihmiset voivat jättää viestin. Viestin nauhoite lähetetään sähköpostiisi, joten voit tarvittaessa ryhtyä välittömiin toimiin.

- Virtuaalinen vastaanottovirkailija

Haluat luonnollisesti tarjota soittajille mahdollisuuden valita hollannin- tai ranskankielisen palvelun välillä. Virtuaalisen vastaanottovirkailijan avulla he voivat valita, kumpaa agenttia tai osastoa he haluavat puhutella. Virtuaalinen vastaanottovirkailija voi säästää yhden tai useamman vastaanottovirkailijan kustannukset.

- Puhelujen tallentaminen
Puhelutallennustoiminnon avulla voit tallentaa jokaisen puhelun, joka tulee belgialaisen yritysnumerosi kautta. Puhelutallenteen ansiosta voit valvoa palvelusi laatua ja asettaa uusia koulutustavoitteita.

Näiden lisävarusteiden lisäksi CallFactory antaa sinulle pääsyn yksityiskohtaisiin puhelutilastoihin. My CallFactory -nimisestä online-kojelaudasta näet, miltä maan alueilta ihmiset soittavat, kuinka kauan puhelut kestävät ja kuinka pitkiä puhelujonot ovat. Nämä tilastot näytetään reaaliajassa, joten voit ennakoida suuntauksia ja ryhtyä välittömästi toimiin.
Lunasta belgialainen yrityspuhelinnumerosi nyt

Jos aiot tosissasi harjoittaa liiketoimintaa Belgiassa, haluat tietenkin belgialaisen palvelunumeron, olipa kyseessä sitten maksullinen Premium-numero tai maksuton numero, johon soittajat voivat soittaa ilmaiseksi. CallFactory tarjoaa ainutlaatuisen joukon ilmaisia lisäominaisuuksia puhelinnumerosi konfigurointiin, mikä auttaa sinua saavuttamaan belgialaisten liikekumppaneidesi ja asiakkaidesi luottamuksen ja sympatian.

Ystävällinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua numeron määrittämisessä.

Jos sinulla on kysyttävää belgialaisista palvelunumeroista tai haluat rekisteröidä oman belgialaisen puhelinnumerosi, ota meihin yhteyttä. Käytä tämän sivun oikeassa alareunassa olevaa chat-ponnahdusikkunaa, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai soita meille.

Sisältö

Belfabriek puhelinjärjestelmä

Saatavilla on kattavin puhelinjärjestelmä. Pilvestä. Toimii kaikkien laitteidesi kanssa: lankapuhelin, matkapuhelin, koti tai yritys.

system-hard-phone-thumb

Hard Phone

Belfabriek-puhelin, joka on valmiiksi konfiguroitu ja ohjelmoitu.

system-soft-phone-thumb

Soft Phone

Vastaanota ja soita yrityspuheluita nykyisillä matkapuhelimillasi.

system-web-interface-thumb

Web-käyttöliittymä

Hallitse kaikkia numeroita ja yhteyksiä verkossa

system-mobile-apps-thumb

Mobiilisovellukset

Aseta itsesi tavoitettavaksi tai poissaolevaksi puhelujen vastaanottamista varten.

Kiinteä numero matkapuhelimessa

Puhelut suoraan matkapuhelimeesi

Kokeile ilmaiseksi

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: