Osta omia maksuttomia, paikallisia tai (maiden välisiä) kansallisia numeroita suoraan verkosta.
   Soita meille:
   0800 552 138

   Miten päästä menestyksekkäästi Belgian markkinoille

   Julkaistu osoitteessa Kansainvälinen

   Hyvinvointi, elintarvikkeet, vempaimet ja palvelut ovat kaikki erittäin kysyttyjä Belgiassa. Myös verkkokaupat ovat suuressa kasvussa.

   Hyvinvointi, elintarvikkeet, vempaimet ja palvelut ovat kaikki erittäin kysyttyjä Belgiassa. Myös verkkokaupat ovat suuressa kasvussa. Yli 11 miljoonan asukkaan markkinat tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia fiksuille yrittäjille.

   Tässä artikkelissa annamme sinulle vinkkejä ja ehdotuksia ensimmäisten liikkeiden tekemiseen Belgian markkinoilla. Miten valloittaa Belgia

   Yrityksille, jotka jo toimivat naapurimaissa, kuten Ranskassa, Saksassa ja Alankomaissa, Belgian markkinat ovat vastustamattomat. Belgian tarjoamien monien yhtäläisyyksien ja mahdollisuuksien vuoksi laajentuminen Belgiaan on looginen askel.

   Siitä huolimatta on välttämätöntä ottaa huomioon joitakin kulttuurieroja Belgian ja muiden maiden välillä, jotta liiketoiminta täällä onnistuisi. Olisi nimittäin sääli, jos nämä kirjoittamattomat säännöt toimisivat sinua vastaan neuvotteluissa.

   Seuraavat vinkit auttavat sinua tekemään liiketoimintaa Belgiassa.

   - Saada heidän luottamuksensa Ennen kuin yrität keskustella belgialaisen kanssa, sinun on voitettava hänen luottamuksensa. Tämä pätee erityisesti flaaminkieliseen väestönosaan. Ihmiset saattavat olla aluksi varovaisia ja epäröiviä, joten miksi et käyttäisi aikaa tutustumiseen hyvässä ravintolassa? Tulet rakastamaan tätä lähestymistapaa. Loppujen lopuksi on helpompi luoda win-win-suhde liikekumppanin kanssa, jonka tunnet, josta pidät ja johon luotat. - Ole kärsivällinen Luottamuksen rakentaminen vie aikaa, ja aika vaatii kärsivällisyyttä. Älä odota belgialaisten tekevän päätöstä heti liiketapaamisen päätteeksi. Usein he tarvitsevat aikaa miettiä asioita, mikä voi olla todellinen kärsivällisyyden koetinkivi paatuneille liikemiehille. Voimme vain sanoa, että vastustakaa tarvetta puhua numeroista. Yksi hyvä nyrkkisääntö on lykätä sopimuksen tekemistä, kunnes belgialainen kumppanisi osoittaa olevansa valmis siihen. - Ole vaatimaton Kun mainostat tuotetta tai palvelua liian innokkaasti, belgialaiset saattavat pitää sinua aggressiivisena tai jopa ylimielisenä. Toisaalta, koska belgialaiset rakastavat itseironiaa ja asioiden suhteuttamista, sinun kannattaisi harjoittaa näitä ominaisuuksia. Olemalla vaatimaton, saavutat paljon enemmän kuin jos vastaat omaa kansallisuuttasi koskevia stereotypioita. - Puhu kieltä Varmista, että tiedät, mitä kieltä liikekumppanisi puhuu. Vaikka olette ehkä lähettäneet sähköpostia tai soittaneet toisillenne englanniksi, muutama sana kumppanisi äidinkielellä voi olla hyvä jäänmurtaja. Varo tekemästä oletuksia: on olemassa ranskankielisiä, joilla on flaamilaiselta vaikuttava sukunimi, ja on olemassa flaaminkielisiä, joilla on ranskalaiselta kuulostava sukunimi. Ja sitten on saksankielinen vähemmistö. Kun olet epävarma, kysy.

   Belgian imago

   Olitpa sinä ja organisaatiosi kotoisin mistä tahansa maasta, olet luultavasti ylpeä juuristasi. Vakava toiminta Belgian markkinoilla edellyttää kuitenkin paikallista toimipistettä. Se voi olla fyysinen myymälä tai toimisto, mutta yhtä hyvin se voi olla myös virtuaalinen. Belgialaisen yrityksen perustaminen voi tuoda merkittäviä veroetuja.

   Belgialainen osoite ei ole täydellinen ilman belgialaista puhelinnumeroa, joten asiakkaidesi ja liikekumppaniesi ei tarvitse maksaa ulkomaanpuheluista. CallFactoryn avulla saat helposti oman belgialaisen puhelinnumeron - olipa kyseessä sitten ilmaisnumero tai premium-hintainen numero.

   Belgialainen palvelunumero antaa yrityksellesi valtakunnallisen vetovoiman, koska se ei ole sidottu tiettyyn alueeseen. Näin ollen tällainen numero vetoaa sekä flaaminkielisiin että vallonilaisiin markkinoihin.

   Sen lisäksi, että annat belgialaisen kuvan, teet myös ammattimaisen vaikutelman, mikä on tärkeää tässä luottamukseen perustuvassa yhteiskunnassa. Miten tarjota parasta mahdollista asiakaspalvelua

   Yrittäjät, jotka harjoittavat toimintaansa ulkomailla, haluavat rekisteröidä yrityspuhelinnumeron CallFactoryn kautta. Tärkeä syy tähän on Interaktiivinen puhevastaavuusjärjestelmämme (IVR), joka tarjoaa heille täydellisen hallinnan (jopa etänä) soittajien kokemuksesta.

   Katsotaanpa, millaisia lisäominaisuuksia belgialaiseen ilmaisnumeroon tai premium-numeroon sisältyy.

   - Esinauhoitetut viestit Tee loistava ensivaikutelma belgialaisiin soittajiin. Toivota heidät tervetulleeksi virka-aikana tervetuloviestillä tai virka-ajan ulkopuolella yksilöllisellä esinauhoitetulla viestillä. - Puhelujen jonottaminen Kun puhelujen ruuhkautuminen on käynnissä ja kaikki agenttisi ovat varattuja, tämä toiminto asettaa soittajat jonoon. Heidät yhdistetään saapumisjärjestyksessä vapaana oleviin agentteihin. Rentouttava sävel ja ajoittainen ilmoitus jonon pituudesta pitävät soittajat tyytyväisinä. - Voice2email Kun puhelujono on liian pitkä tai kun belgialainen asiakas soittaa aukioloaikojen ulkopuolella, Voice2email-vaihtoehdon avulla ihmiset voivat jättää viestin. Viestin nauhoite lähetetään sähköpostiisi, joten voit tarvittaessa ryhtyä välittömiin toimiin. - Virtuaalinen vastaanottovirkailija Haluat luonnollisesti tarjota soittajille mahdollisuuden valita hollannin- tai ranskankielisen palvelun välillä. Virtuaalisen vastaanottovirkailijan avulla he voivat valita, kumpaa agenttia tai osastoa he haluavat puhutella. Virtuaalinen vastaanottovirkailija voi säästää yhden tai useamman vastaanottovirkailijan kustannukset. - Puhelujen tallentaminen Puhelutallennustoiminnon avulla voit tallentaa jokaisen puhelun, joka tulee belgialaisen yritysnumerosi kautta. Puhelutallenteen ansiosta voit valvoa palvelusi laatua ja asettaa uusia koulutustavoitteita.

   Näiden lisävarusteiden lisäksi CallFactory antaa sinulle pääsyn yksityiskohtaisiin puhelutilastoihin. My CallFactory -nimisestä online-kojelaudasta näet, miltä maan alueilta ihmiset soittavat, kuinka kauan puhelut kestävät ja kuinka pitkiä puhelujonot ovat. Nämä tilastot näytetään reaaliajassa, joten voit ennakoida suuntauksia ja ryhtyä välittömästi toimiin. Lunasta belgialainen yrityspuhelinnumerosi nyt

   Jos aiot tosissasi harjoittaa liiketoimintaa Belgiassa, haluat tietenkin belgialaisen palvelunumeron, olipa kyseessä sitten maksullinen Premium-numero tai maksuton numero, johon soittajat voivat soittaa ilmaiseksi. CallFactory tarjoaa ainutlaatuisen joukon ilmaisia lisäominaisuuksia puhelinnumerosi konfigurointiin, mikä auttaa sinua saavuttamaan belgialaisten liikekumppaneidesi ja asiakkaidesi luottamuksen ja sympatian.

   Ystävällinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua numeron määrittämisessä.

   Jos sinulla on kysyttävää belgialaisista palvelunumeroista tai haluat rekisteröidä oman belgialaisen puhelinnumerosi, ota meihin yhteyttä. Käytä tämän sivun oikeassa alareunassa olevaa chat-ponnahdusikkunaa, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai soita meille.

   Aiheeseen liittyvät artikkelit:

   Een nationaal telefoonnummer in België aanvragen (image)

   Miten rekisteröidään belgialainen palvelunumero

   Lähetetty Kansainvälinen

   Belgiassa on noin 11 miljoonaa asukasta, ja se on mielenkiintoinen markkina-alue. Maksuttoman tai maksullisen numeron avulla nykyisten ja potentiaalisten belgialaisten asiakkaidesi on helppo ottaa sinuun yhteyttä.