Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588
Een nationaal telefoonnummer in België aanvragen (image)

Miten rekisteröidään belgialainen palvelunumero

Julkaistu osoitteessa Kansainvälinen

Belgiassa on noin 11 miljoonaa asukasta, ja se on mielenkiintoinen markkina-alue. Maksuttoman tai maksullisen numeron avulla nykyisten ja potentiaalisten belgialaisten asiakkaidesi on helppo ottaa sinuun yhteyttä.

Belgialaisen palvelunumeron rekisteröiminen on helpompaa kuin luuletkaan. Tässä artikkelissa käymme läpi, miten rekisteröinti tapahtuu.
Monet yrittäjät ovat menneet ennen sinua

Ranskalaisille tai alankomaalaisille yrityksille laajentuminen Belgiaan on looginen askel. Koska näillä markkinoilla on lähes 7 miljoonaa flaaminkielistä ja lähes 4 miljoonaa ranskaa äidinkielenään puhuvaa, on selvää, miksi.

Tarkastellaan kahta alankomaalaista yritystä, jotka ovat menestyneet belgialaisen ilmaisnumeron tai premium-hinnaston avulla.

Hollantilainen urheiluvälineiden jakelija on käyttänyt belgialaista palvelunumeroa jo vuosia. Tämän puhelinnumeron kautta yritys vastaanottaa tilauksia belgialaisilta asiakkailta. Puhelut ohjataan jakelijan Alankomaissa sijaitsevaan toimistoon.
Hollantilainen kodinelektroniikan valmistaja painaa belgialaisen palvelunumeron Belgiassa myytävien tuotteiden ohjekirjoihin.

Ei vain ulkomaisille yrityksille

Kuten kaikki premium- ja ilmaisnumerot, myös belgialaiset numerot voivat ohjata puheluita minne tahansa, sekä Belgian sisällä että ulkomailla. Fiksut belgialaiset yritykset hyödyntävät tätä jo nyt. Yksi esimerkki tästä on belgialainen yleishyödyllinen yritys, joka ulkoistaa puolet vastaanottamistaan puheluista kolmannessa maassa sijaitsevaan asiakaskeskukseen.

Älykkäät reititykset, jotka perustuvat IVR-järjestelmään (Interactive Voice Response), ja sen tarjoamat monet lisäominaisuudet puheluiden reitittämiseksi ja vastausten ja tuen tarjoamiseksi asiakkaille nopeasti tekevät tästä houkuttelevan ratkaisun monille yrityksille.

Oletko innostunut siitä, mitä tämä voisi tehdä yrityksellesi? Belgian markkinoiden valloittaminen alkaa belgialaisesta palvelunumerosta. Katsotaanpa, miten se toimii.
Belgian puhelinnumerotyypit

Kuten monissa muissakin maissa, Belgiassa on tarjolla erilaisia yritys- ja palvelunumeroita. Ensinnäkin on ilmaispuhelinnumeroita, joiden etuliite on 0800. Nämä numerot ovat tunnettuja ja suosittuja belgialaisten soittajien keskuudessa.

Seuraavaksi ovat Premium-hintaiset puhelinnumerot, joiden hinnat ovat minuutti- tai puhelukohtaisia. Etuliite osoittaa, mihin tariffiluokkaan numero kuuluu ja mitä kustannuksia siihen liittyy. Tämä antaa soittajille turvallisuuden tunteen, joka antaa heille luottamusta soittaa.

Premium Rate -numerot, jotka veloittavat asiakkailta puhelua kohden, käyttävät 0905-etuliitettä, kun taas minuuttihintaiset linjat saavat 0900-, 0902-, 0903- tai 0904-etuliitteen. Nämä neljä viimeistä etuliitettä veloittavat eri maksuja, joista 0900 on edullisin ja 0904-numerot veloittavat jopa 2 euroa minuutilta.

Tämän lisäksi Belgiassa on käytössä 078-etuliite, joka veloittaa soittajilta paikallishinnan ja vahvistaa samalla valtakunnallista vetovoimaa.

Lopuksi on paikalliset puhelinnumerot, jotka ilmaisevat yhteytesi paikalliseen yhteisöön ja veloittavat soittajilta vain paikallispuhelutariffin.

Toisin kuin muissa maissa, Belgian televiranomaiset (BIPT) eivät anna yritysten valita omia numeroitaan. Tämä tekee valitettavasti turhien numeroiden käytön Belgiassa mahdottomaksi.

Rekisteröintiprosessi

Miten belgialaisen palvelunumeron rekisteröintiprosessi toimii?

Yrityksenä ja tulevan numeron omistajana kerrot BIPT:lle pääpiirteittäin, minkä tyyppisen numeron haluat rekisteröidä, minkä hinnan haluat veloittaa ja mitä palvelua haluat tarjota numeron avulla. BIPT tarkastelee hakemustasi ja antaa sinulle näiden tietojen perusteella joko ilmaisnumeron tai lisämaksullisen numeron.

Prosessi on tietenkin hieman monimutkaisempi. Siksi CallFactoryn kaltaiset kokeneet palveluntarjoajat tarjoavat aina mahdollisuutta hoitaa koko rekisteröintiprosessi puolestasi. CallFactory tekee tämän asiakkaillemme ilman lisämaksua.
Belgialaisen puhelinnumeron määrittäminen

Kun BIPT on antanut sinulle belgialaisen numeron, sinun on kytkettävä se ja otettava se käyttöön. CallFactoryn asiakkaana saat heti käyttöösi laajan lisäominaisuuksien paketin, jonka avulla voit määrittää numeroosi tulevien puhelujen reitityksen älykkäästi ja täsmällisesti yrityksesi tarpeisiin.

Saat myös pääsyn CallFactoryn online-kojelautaan, josta voit ladata laskut, tarkastella puhelutilastoja reaaliajassa ja määrittää päivittäiset, viikoittaiset tai kuukausittaiset tilastosähköpostiraportit. Voit myös kuunnella puhelutallenteita tai määrittää ja hallita muita lisäominaisuuksia, kuten virtuaalista vastaanottovirkailijaa, vastaajaasi ja monia muita.

CallFactoryn asiakkaat, joilla on belgialaiset puhelinnumerot, pääsevät myös käyttämään mobiilisovelluksiamme, agenttien kirjautumisportaalia ja agenttien saatavuutta koskevaa verkkosivuliitännäistä.

Lisäksi on tärkeää tietää, että yrityksille, joilla on Premium Rate -numero, CallFactory maksaa puhelutulot nopeasti joka kuukausi.

Belgialaiset yrityspuhelinnumerot ovat ominaisuuksiltaan ja toiminnoiltaan yhtä monipuolisia kuin minkä tahansa muun maan puhelinnumerot, varsinkin jos numerosi ovat CallFactoryn isännöimiä.

Rekisteröi belgialainen puhelinnumerosi tänään

Haluatko laajentaa markkinoitasi ja kasvattaa tulojasi huomattavasti? Älä odota enää, vaan ota meihin yhteyttä jo tänään ja aloita belgialaisen palvelunumerosi rekisteröinti heti.

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: