Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Miten saada 0800 puhelinnumero?

Julkaistu osoitteessa Asiakaspalvelun puhelinnumerot

Mikä on 0800-numero?

0800-numero on palvelunumero, joka on soittajalle aina ilmainen, kunhan puhelu soitetaan lankapuhelimesta. Numeron omistaja maksaa puhelumaksut.
Jotkin matkapuhelinoperaattorit veloittavat lisämaksun numeron omistajan lisäksi myös soittajalta, minkä vuoksi joskus saa sen vaikutelman, että nämä numerot eivät olisi aina ilmaisia.


Miksi 0800-numerot?

Maksuton numero on asiakasystävällinen, valtakunnallinen puhelinnumero, joka antaa toiminnallesi ammattimaisen ilmeen ja kertoo luotettavasta organisaatiosta, joka panostaa asiakaskontakteihinsa.

Suuret ja pienet yritykset käyttävät 0800-palvelunumeroa moniin eri tarkoituksiin asiakaspalvelusta tiedottamiseen ja myyntiin.


Kuinka paljon 0800-puhelinnumerot maksavat?

Soittajille nämä numerot ovat ilmaisia, kuten edellä todettiin. Maksuttomia puhelinnumeroita rekisteröiville yrityksille hinnat vaihtelevat palveluntarjoajien välillä. Nykyisten yrityspuhelinmarkkinoiden ongelmana on, että hinnoittelu ei ole yleisesti ottaen avointa. Jotkut palveluntarjoajat tarjoavat näitä puhelinnumeroita vain muutamalla eurolla kuukaudessa.

Mutta silloin sinua huijataan jokaisesta ominaisuudesta, jopa välttämättömistä perusominaisuuksista. Esimerkiksi jotkut palveluntarjoajat veloittavat mielellään kuukausittaisen lisämaksun maksuttoman puhelinnumeron välittämisestä toiseen puhelinnumeroon, esimerkiksi lankapuhelinnumeroon tai matkapuhelinnumeroon. Tai ne veloittavat lisämaksun lisäominaisuuksien, kuten puhelujen tallentamisen, puhelinvalikon tai soittajajonon, aktivoimisesta.

Me Belfabriekissä emme pidä tällaisista käytännöistä ja haluamme pitää asiat yksinkertaisina: kiinteä 45 euron kuukausihinta, kaikki sisältyy hintaan, ei piilotettuja maksuja tai lisämaksuja.

Kun näet liian hyvän tarjouksen ollakseen totta, siinä on yleensä jokin juju.

Muut palveluntarjoajat haluavat myös veloittaa enemmän helposti muistettavista puhelinnumeroista. Belfabriekissä kaikkia puhelinnumeroita kohdellaan tasavertaisesti. Jos löydät ihanteellisen puhelinnumeron, siitä ei veloiteta enempää.

Mihin maksuttomia puhelinnumeroita käytetään?

Maksuttomia puhelinnumeroita käytetään useimmiten yrityksissä, joissa liidien kerääminen on ensiarvoisen tärkeää. Esimerkiksi lakimiehet ja asianajajat. Asianajajalle puhelujen maksaminen ei ole järkevää, kun otetaan huomioon asiakkaan elinikäinen arvo. Muita 0800-puhelinnumeroita usein käyttäviä toimialoja ovat pizzeriat ja taksit.

Voiko 0800-puhelinnumeroihin soittaa ulkomailta?

Kyllä ja ei. Useimpiin 0800-puhelinnumeroihin voi soittaa ulkomailta yksinkertaisesti poistamalla nollan kahdeksikon edestä ja lisäämällä maa-etuliitteen. Lähes kaikissa tapauksissa soittaminen ei kuitenkaan ole enää ilmaista. Sovellettava hinta riippuu teleoperaattorista ja sijainnista.

Miten se toimii?

Palvelunumero on virtuaalinen numero, joka välitetään yhteen tai useampaan tavalliseen puhelinnumeroon. Näitä numeroita kutsutaan myös kohdenumeroiksi, ja sinä annat ne. Numeroita voidaan muuttaa milloin tahansa.


Keskus yhdistää 0800-palvelunumeroon soittajat asettamaasi kohdenumeroon. Tämä voi olla koti- tai toimistopuhelimesi, mutta myös matkapuhelimesi. Jälkimmäisestä puhelinyhtiöt perivät lisämaksun.


Myös matkapuhelinnumerosta 0800-palvelunumeroon soitettaessa puhelinyhtiöt veloittavat lisämaksun. Belfabriek tarjoaa siksi numeron omistajille mahdollisuuden estää puhelut matkapuhelinnumeroista.


Helppo muistaa

Jotta asiakkaasi muistaisivat 0800-palvelunumerosi entistä helpommin, voit valita kivan numeron, kuten 0800 - 666 777.

Lisävarusteet

Voit saada palvelunumeroosi samoja monia lisävarusteita, joita on saatavilla myös muihin numeroihin, kuten reaaliaikaiset tilastot, digitaalisen vastaajan, valintamenettelyn tai muita joustavia soitonsiirtojärjestelmiä, kuten virtuaalisen puhelinkeskuksen. Kaikki nämä lisäpalvelut sisältyvät Belfabriek-tilaukseesi.


Miksi Belfabriek?

Belfabriek on ollut vuodesta 1999 lähtien Euroopan ainoa puhelinyhtiö, joka on keskittynyt 0800-numeroiden julkaisemiseen ja aktivointiin. Liittymämme sisältää kaikki mahdolliset ominaisuudet, ja kustannukset ovat selkeät ja hyvin järjestetyt; liittymä ilman yllätyksiä!


Varaa numerosi jo tänään

Numerot jaetaan saapumisjärjestyksessä. Älä siis odota liian kauan ja pyydä oma palvelunumerosi numerokaupastamme jo tänään!

Miten pienet yritykset hyötyvät 0800-numeroista

Yleinen oletus on, että maksuttomia numeroita (0800) käyttävät pääasiassa suuret organisaatiot. Onhan niillä budjetti kattaa asiakkaidensa puhelukustannukset, ajattelemme. Mutta onko tämä looginen oletus?

On käynyt ilmi, että on myös monia pienyrittäjiä, jotka investoivat menestyksekkäästi 0800-numeroon. Tarkastelemme 0800-numeroiden erityisiä hyötyjä sinunlaisillesi yrityksille.


Etu 1: Ole tavoitettavissa

Yksi 0800-numeroiden eduista muihin numeroihin verrattuna on se, että ne ovat soittajille ilmaisia. Tämä madaltaa heidän kynnystään vastata puhelimeen. Vaikka he eivät soittaisikaan suoraan sinulle, 0800-numero lähettää selkeän viestin. Potentiaaliset asiakkaat haluavat todennäköisemmin soittaa sinulle kuin yrityksille, joilla on maksullinen puhelinnumero.


Jopa 25 % enemmän vastauksia

Palvelunumero näyttää paljon ammattimaisemmalta, mikä kannustaa (potentiaalisia) asiakkaitasi soittamaan sinulle. Kun pyydät 0800-numeroa, jossa on mahdollisuus valita nimi, se on helpompi muistaa. Voit odottaa markkinointikampanjoissasi 25 % suurempaa vastausprosenttia.


Hyöty 2: Parantaa asiakaskokemusta

Maksuttoman numeron avulla potentiaaliset asiakkaat voivat soittaa sinulle ilmaiseksi ja kysyä kysymyksiä ennen ostoksen tekemistä. Näin he voivat tutustua sinuun ilman velvoitteita. Hyvä kokemus ennen ostoa lisää luottamusta palveluun oston jälkeen, ja se voi vaikuttaa myönteisesti ostopäätökseen. Lyhyesti sanottuna: 0800-numeron avulla asiakaskokemus on paljon parempi.


Hyöty 3: Maksuton numero kasvaa kanssasi

Soittajien määrällä ei ole merkitystä maksuttoman numeron kanssa. Kiinteä kuukausimaksu pysyy samana, joten kustannukset pysyvät hyvin hallinnassa. Valintavalikko, jono ja äänisähköposti varmistavat, että kaikki puhelut käsitellään täydellisesti.

Etu 4: Sijainnista riippumaton

Pienet yritykset työskentelevät loogisesti pienemmällä henkilöstöllä. Siksi palvelunumeron tuoma joustavuus on erittäin tervetullutta; vaihdat silmänräpäyksessä puhelinnumeron, johon soittajat ohjataan. Ja kun yrityksesi kasvaa tai muuttaa uuteen paikkaan, voit yksinkertaisesti ottaa palvelunumeron mukaan.


Hyöty 5: erottuvuus

Jokaisella yrityksellä on puhelinnumero, mutta kuinka moni pienyritys voi sanoa, että sillä on "maksuton numero"? Aikana, jolloin yritykset joutuvat kamppailemaan asiakkaiden houkuttelemisesta ja säilyttämisestä, 0800-palvelunumeron kaltainen yksityiskohta voi tehdä ratkaisevan eron. Erotut selvästi yrityksistä, joilla on paikallis- tai lisämaksullinen numero, josta soittajat joutuvat maksamaan.

Etu 6: Valtakunnallinen vetovoima

Paikallinen numero voi estää alueen ulkopuolisia asiakkaita soittamasta sinulle. Palvelunumeron avulla ei ole mahdollista jäljittää sijaintisi sijaintia. Ja vaikka asiakkaat tietäisivätkin, 0800-numerolla on valtakunnallinen vetovoima. Koska voit määrittää numeron lopullisen määränpään, muutto tai siirtyminen toiseen puhelimeen ei ole ongelma. Näin sinun ei tarvitse enää koskaan vaihtaa numeroasi.


Etu 7: Kristallinkirkkaat yhteydet

Ymmärrämme, miten tärkeää on, että yhteys asiakkaisiisi on moitteeton. Siksi olemme panostaneet voimakkaasti palvelunumeroidemme taustalla olevaan infrastruktuuriin. Belfabriekin huippuluokan puhelinlinjojen ansiosta puhelinyhteydet ovat kristallinkirkkaita ja häiriöttömiä. Tämä kuulostaa itsestäänselvyydeltä, mutta kaikki palveluntarjoajat eivät pysty täyttämään tätä perustarvetta.

Etu 8: Ilmaiset lisäpalvelut

Belfabriekissä sinun ei tarvitse pyytää tarjousta. Miksi ei? Koska jokainen asiakas maksaa meille saman summan. Heillä kaikilla on laaja paketti hyödyllisiä työkaluja ja laajennuksia, joista muut palveluntarjoajat haluavat pyytää suuria summia. Koska työskentelemme suuressa mittakaavassa, voimme antaa kaikenlaisia ekstroja lahjaksi:

- Soittajajono

- Valintavalikko

- Laajat puhelutilastot

- Vastaanota puhepostia sähköpostitse

- Vaihda määränpään numeroa

- Yhdistä soittajat postinumeron tai suuntanumeron perusteella


Ja paljon muuta. Katso kaikki mukana olevat ominaisuudet. Nämä työkalut auttavat sinua todella nostamaan yrityspuhelintoimintasi seuraavalle tasolle ja lisäämään ammattimaisuutta.


Miten valitsen palveluntarjoajan?

Kuten huomaat, 0800-numeroilla on monia etuja. Voit rekisteröidä tällaisen palvelunumeron eri palveluntarjoajille. Koska pysyt todennäköisesti saman palveluntarjoajan palveluksessa pidemmän aikaa, sinun on tehtävä hyvä valinta. Jos otat seuraavat asiat huomioon, kun valitset palveluntarjoajaa yhteystietonumeroillesi, tiedät, että numerosi on hyvissä käsissä:

Maine

Kuinka kauan nykyinen palveluntarjoaja on ollut toiminnassa? Mitkä tunnetut tuotemerkit ovat valinneet palvelunumeronsa tälle palveluntarjoajalle? Tunnetko muita yrityksen omistajia, jotka ovat valinneet tämän palveluntarjoajan? Luotettavien tahojen referenssien avulla tiedät, missä mennään. Etsi myös verkosta, onko tietystä palveluntarjoajasta tehty valituksia.

Hinta

Mitkä ovat kuukausimaksut? Onko liittymismaksuja? Kuinka paljon maksat minuutilta, kun asiakkaat soittavat 0800-numeroosi? Onko mahdollista sulkea pois ärsyttävät soittajat ja siten välttää tarpeettomia kustannuksia? Katso näyttävää tarjousta pidemmälle ja lue pienellä painettu teksti.

Toiminnot

Premium-hintainen numero näyttää hyvältä, mutta saat siitä kaiken irti vain lisätoiminnoilla. Puhelutilastoista näet, minä päivinä ja kellonaikoina sinulla on eniten soittajia. Tämän jälkeen voit mukauttaa henkilökunnan, tervetulotekstin ja/tai valikkovalikoiman sen mukaisesti. Mutta kuinka paljon kaikki nämä lisäominaisuudet maksavat vai saatko ne ilmaiseksi? Tutki asiaa etukäteen, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä, kun liiketoimintasi kasvaa nopeasti.

Palvelu

Myyntipuhe voi olla hyvä, mutta onko palveluntarjoaja yhä kiinnostunut sinusta, kun olet maksanut laskun? Jotkut palveluntarjoajat näyttävät käyttävän kaiken energiansa uusien asiakkaiden houkuttelemiseen. Toiset palveluntarjoajat ovat itse asiassa asiakkailleen velkaa vallankumouksellisen palvelun. Voitko soittaa palveluntarjoajallesi ilmaiseksi, jos sinulla on kysyttävää? Onko verkossa tietopankki, jossa on vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin?

Kun teet kotiläksysi, saat palveluntarjoajasta ja palvelunumerosta kaiken irti. Hyvä maksuttomien numeroiden tarjoaja investoi jatkuvasti palveluihinsa ja hyödyntää valituksia ja ehdotuksia palvellakseen asiakkaitaan entistä paremmin.


Oletko koskaan ajatellut hakea palvelunumeroa? Belfabriekin houkuttelevan hintaisten, täydellisten pakettien ansiosta kysymys ei pitäisi olla siitä, otatko palvelunumeron, vaan pikemminkin siitä, milloin.

Maksuttomat puhelinnumerot kaikkialla Euroopassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa.


Maksuttomat puhelinnumerot alkoivat (kuten monet muutkin liike-elämän innovaatiot) Yhdysvalloissa vuonna 1967. Aluksi maksuton puhelinnumero oli käytännössä vain suurten yritysten ja monikansallisten yritysten vaihtoehto AT&T:n monopolista johtuvien kustannusten vuoksi. Vuonna 1984 tuomari purki tämän monopolin. Kilpailun myötä maksuttoman puhelinnumeron hankinnan ja käytön kustannukset laskivat merkittävästi. Niin paljon, että maksuttomat puhelinnumerot tulivat pienten ja keskisuurten yritysten ja jopa yksityisyrittäjien ulottuville. Iso-Britannia seurasi perässä, ja noin 80-luvun puolivälistä lähtien maksuttomista puhelinnumeroista tuli yhä suositumpia sekä yritysten että kuluttajien keskuudessa anglosaksisessa maailmassa.

Mikä on syy numeroon kahdeksan?


Miksi numero (0)800 valittiin juuri tähän tarkoitukseen? Todennäköisesti siksi, että nimivalinnassa T-kirjain, joka tarkoittaa maksuttomuutta, vastaa numeroa 8. Kuten jäljempänä nähdään, kaikki maat eivät kuitenkaan noudattaneet tätä käytäntöä.


Belgia: 0800-puhelinnumerot


Saksa: 0800-puhelinnumerot


Itävalta: 0800-puhelinnumerot


Ranska: 0800-puhelinnumerot (ranskalaiset kutsuvat näitä numeroita myös nimellä numéros verts, mikä tarkoittaa vihreitä numeroita).

Italia: 800-puhelinnumerot (kuten Ranskassa, tunnetaan paikallisesti myös nimellä numero verde (vihreä numero) tai linea verde (vihreä linja)).


Puola: 800-numerot


Bulgaria: 0800-puhelinnumerot (paikalliset operaattorit kutsuvat niitä Зелен номер (vihreä numero) ja/tai Зелена линия (vihreä linja)).


Irlanti: 1800-puhelinnumerot


Tanska: Tanska: 80 puhelinnumerot


Portugali: 800 puhelinnumeroa (kuten edellä mainituilla romanttisilla kielillä, portugaliksi kutsutaan usein número verde (vihreä numero)).

Norja: 800 puhelinnumeroa


Sveitsi: 0800-puhelinnumerot (näitä numeroita kutsutaan nimillä grüne Nummer (saksa) / numéro vert (ranska) / numero verde (italia), jotka kaikki tarkoittavat vihreää numeroa).


Yhdistynyt kuningaskunta: 0808-puhelinnumerot


Espanja: 900-numerot (Huomaa, että Espanja ei ole noudattanut perinnettä 0800-numeron asettamisesta maksuttomille linjoille). Espanjassa on olemassa 800XXXXXXXX-puhelinnumeroita, mutta niitä ei käytetä yleisesti, joten tästä syystä Belfabriek ei tarjoa niitä.

Ruotsi: 020- tai 0200-numerot, sama pätee myös Ruotsissa, maksuttomia numeroita vastaava numero on täällä 020).


Kaikkia edellä mainittuja maksuttomia puhelinnumeroita voi ostaa Belfabriekista


Etkö löytänyt haluamaasi puhelinnumeroa esimerkkivalikoimastamme? Belfabriek haluaa tietenkin näyttää esimerkkiä. Katso yhteystietojemme kautta oman maasi maksuton puhelinnumero. Soita meille rohkeasti, ja anna asiakaspalvelumme auttaa sinua löytämään ja rekisteröimään ihanteellisen, helposti muistettavan puhelinnumeron. Tai jopa turhanpäiväisen puhelinnumeron. Asiakaspalvelumme puhuu englantia, espanjaa, saksaa ja hollantia.

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: