Rekisteröi omat 0800/075- ja paikallisnumerosi suoraan verkossa!

Suomi:0800 552 123
Kansainvälinen:🌍 +31 (0)85 400 5588

Miten saada amerikkalainen puhelinnumero

Julkaistu osoitteessa Kansainvälinen

Yhdysvallat on maailman suurin talous numero 1. Ei ihme, että haluatte laajentaa yritystänne vapaiden ja rohkeiden maahan.


Mutta miten se onnistuu logistisesti? Paikallinen toimisto vaatii ison investoinnin, eikä se välttämättä ole edes tarpeen alkuvaiheessa. Silti Yhdysvalloissa asuvien asiakkaiden kannalta on toivottavaa, että olet helposti tavoitettavissa, jos haluat kysyä kysymyksiä tai tehdä ostoksia. Englanninkielinen verkkosivusto, jonka puhelinnumero on kaukana, on silloin käänteentekevä.


Maksuttomalla 0800-puhelinnumerolla annat näille markkinoille sen, mitä ne pyytävät. Osoitat, että tunnet paikalliset tavat ja palvelet asiakkaitasi paikallisten odotusten mukaisesti. Yrityksesi osoittaa olevansa sitoutunut ja vaikuttaa paljon luotettavammalta. Lisäksi maksuttoman puhelinnumeron avulla potentiaaliset asiakkaat voivat soittaa ilmaiseksi, mikä tekee soittamisesta erityisen houkuttelevaa.


Saatavilla olevat yhdysvaltalaiset puhelinnumerot


Belfabriek tunnettiin Euroopassa jo aiemmin laajasta valikoimasta puhelinnumeroita Saksassa, Alankomaissa ja Belgiassa, mutta tiesitkö, että voimme tarjota puhelinnumeroita myös yli 26 maassa ympäri maailmaa? Yksi näistä maista on Yhdysvallat. Joka sattuu olemaan yksi suosituimmista puhelinnumeroista asiakkaidemme keskuudessa.
Maksuttomien 0800-puhelinnumeroiden edut
Ilmaispuhelinnumero on puhelinnumero, joka on soittajalle ilmainen, kunhan tämä soittaa lankapuhelimesta.


Näitä maksuttomia 0800-puhelinnumeroita ei ole sidottu tiettyyn kaupunkiin tai alueeseen. Koska se on soittajille ilmainen tai ainakin halpa, he tarttuvat mielellään puhelimeen soittaakseen sinulle. Ilmaispuhelinnumeroa on hyvä käyttää tappiontavoittelijana organisaatioille, joiden puhelut johtavat usein myyntiin, varauksiin, tarjouspyyntöihin tai lahjoituksiin. Esimerkkejä ovat pizzeriat, taksiyhtiöt ja hyväntekeväisyysjärjestöt.

Paikalliset numerot


Voit kääntyä Belfabriekin puoleen myös muita paikallisia puhelinnumeroita varten.
Esimerkiksi New York 646, Los Angeles 213, Miami 786, Chicago 312, Boston 716. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä. Kuten todettu, voit rekisteröidä minkä tahansa Yhdysvaltojen kaupungin paikallisen puhelinnumeron. Ota yhteyttä tukihenkilöihimme, niin autamme sinua sitoumuksetta.


Oman virtuaalisen yhdysvaltalaisen puhelinnumeron rekisteröinti
Halusitpa sitten rekisteröidä puhelinnumeron New Yorkiin tai mihin tahansa muuhun Yhdysvaltojen kaupunkiin, Belfabriekissä voit hoitaa hakemuksen helposti verkossa. Me poistamme kaiken päänsäryn, joka liittyy amerikkalaisten virastojen kanssa asioimiseen tai siihen, että sinun on maksettava luottokortilla tai Yhdysvaltain dollarin valuutalla. Olemme eurooppalainen organisaatio, jonka kotipaikka on Alankomaissa. Tämä tarkoittaa, että voit ostaa puhelinnumeron meiltä ja maksaa euroina. Alankomaat on maa, jossa yksityisyydensuojaa pidetään korkealla, joten GDPR:n suhteen ei myöskään ole huolta.


Yhdysvaltain maksuttomien 0800-puhelinnumeroiden kaupastamme löydät esimerkkiluettelon saatavilla olevista numeroista. Näetkö luettelossa sopivan numeron? Silloin voit tilata meiltä oman maksuttoman yhdysvaltalaisen palvelunumerosi jo tänään. Jos haluat kaupunkipuhelinnumeron, käy katsomassa paikalliset numerot -sivua ja selaa alaspäin. Huomautus: tämä ei ole tyhjentävä luettelo. Jos haluamaasi kaupunkia tai etuliitettä ei ole luettelossa, ota meihin yhteyttä.


Jos et näe haluamaasi numeroa tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Englantia, saksaa, espanjaa, hollantia ja hollantia puhuva asiakaspalvelumme vastaa niihin mielellään.

Paljon ekstroja


Riippumatta siitä, minkä Yhdysvaltain numeron (numerot) valitset, Belfabriekissa saat nauttia monista ilmaisista lisävarusteista. IVR-järjestelmämme (Interactive Voice Response) ansiosta voimme siirtää USA:n numerosi mihin tahansa puhelimeen maailmassa. Näin voit helposti käsitellä saapuvia puheluita sijainnistasi riippumatta. Se on hyvä asia, kun on vielä hieman liian aikaista avata fyysinen toimisto Yhdysvalloissa.


IVR mahdollistaa monien toimintojen yhdistämisen yhdysvaltalaiseen puhelinnumeroosi. Itse asiassa me hyödynnämme tätä mahdollisuutta optimaalisesti. Lisäominaisuuksiemme avulla et ainoastaan paranna soittajien kokemusta ja luo siten lisää hyvää mieltä, vaan opit myös, miten saat puhelinosastostasi kaiken irti. Saat erityisesti seuraavat lisäominaisuudet yhdysvaltalaisen numerosi mukana.


Puhelutilastot


My Belfabriek on laaja tilastojen kojelauta, josta näet, kuinka monta saapuvaa puhelua sinulla on ollut, mitkä ovat kiireisimmät tunnit, mistä numeroista sinulle soitetaan useimmin ja niin edelleen. Tilastot päivittyvät reaaliajassa, joten voit esimerkiksi heti ottaa käyttöön lisää henkilökuntaa, kun paine sitä vaatii.

Jono


Entä kun kaikki työntekijäsi ovat kiireisiä? Puhelujono soittaa valitsemaasi musiikkia ja kertoo säännöllisesti soittajille, kuinka monta soittajaa odottaa ennen heitä. Jos jono on liian pitkä, voit pyytää heitä jättämään viestin.


Digitaalinen vastaaja


Myös digitaalinen vastaaja on ilmainen. Soittajat voivat jättää viestin, ja saat välittömästi sähköpostiviestin, jossa on linkki äänitallenteeseen. Voit siis halutessasi ryhtyä välittömästi toimiin ja soittaa takaisin.


Valintavalikko


Soittajilla voi olla monenlaisia kysymyksiä. Valintavalikon avulla voit yhdistää heidät nopeasti oikealle osastolle ja oikealle henkilölle. Valikko luo rauhallisuutta osastollesi ja estää tarpeettomat manuaaliset siirrot.


Puhelun tallennus


Mahdollistaa jokaisen puhelinkeskustelun nauhoittamisen.
amerikkalaisille soittajille, mikä sopii erinomaisesti laadunvalvontaan ja koulutustavoitteiden asettamiseen.


Rekisteröi yhdysvaltalainen puhelinnumerosi nyt
Kuten huomaat, kun vakavasti hyökätään näin suurta
markkinoille, on tärkeää, että kaikki yksityiskohdat ovat täydellisessä järjestyksessä. Enemmän kuin yksityiskohta, puhelinnumero on viestintäkanava, jonka avulla vastaatte
kysymyksiin, luot hyvää mainetta, tuotat johtolankoja ja saavutat suoraa tai epäsuoraa myyntiä.
Jos sinulle riittää vain paras, olet tullut oikeaan paikkaan.
Rekisteröi ammattimainen yhdysvaltalainen puhelinnumerosi tänään ja
muutaman päivän kuluessa voit hyötyä kansainvälisestä tavoittavuudestasi ja monista
pilvipohjaisen puhelinjärjestelmämme tarjoamista lisäominaisuuksista.

Ei sitoumusta.
Korttia ei tarvita.
Kaikki sisältyy.

Täytä alla oleva lomake, ja palvelusi on käytössä muutamassa minuutissa.

Tyytyväiset Belfabriek-puhelinasiakkaat: